Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 04 01, 12:45)
Ir 28m irgi?Bet tik krastuose ar visa?

i krastus labiausiai. Gali pasiziuret kur internete kaip atrodo tie 28mm.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 01, 12:43)
Nepatikejau nei sekundelei biggrin.gif

O mane erzina 50tukas savo siauru kampu.Noriu sviesaus placiakampio.

Tada visai neįdomu biggrin.gif
Kokio nori, reiktų ir man, bet aš neįsivaizduoju kokį pirkt, tik 35, o bet tačiau,,,portretam tai jis visai netinkamas...o kas daugiau...jaučiu kaip ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2011 04 01, 11:27)
Vadinasi jeigu svarbu ir tas ir tas tai geriau 50-tuką  smile.gif  4u.gif
Bet turiu įsivertinti, kad su juo TOKIŲnuotraukų nepadarysiu  g.gif
Teisingai mastau ?

Neatidaro tai dedu taip :
http://farm4.static...._22dda62be4.jpg

su close up filtru gali padaryt..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 01, 12:45)
Ir 28m irgi?Bet tik krastuose ar visa?

buvo gi pas mumi tokia diskusija, apie mm kraipymus. Isvada buvo tokia, kad kraipo ne zidinio nuotolis, o perspektyva. T.y. is 28mm iskirpus per viduri atitinkamai 50mm ar 100mm ar 200mm - viskas lygiai tas pats, lyg butu realiai fotkinta su tokiu zidinio nuotoliu.
objektyvo iskraipymai yra barrel arba pincusion, kuris pasireiskia, pvz. fisheye objektyvuose.
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2011 04 01, 12:49)
O kas cia per du daiktas ?   blink.gif

Stabdykit mane jeigu labai jau  poster_offtopic.gif  blush2.gif

O cia tas daiktas, tai blykste, skirta macro fotografijai, kad graziai lygiai apsvietu fotografuojama daikta...

QUOTE(frederica @ 2011 04 01, 12:52)
Tada visai neįdomu biggrin.gif
Kokio nori, reiktų ir man, bet aš neįsivaizduoju kokį pirkt, tik 35, o bet tačiau,,,portretam tai jis visai netinkamas...o kas daugiau...jaučiu kaip ir nieko.

Na kodel taip iskart visai netinkamas portretams... galima gi ir su juo fotografuoti, tik.... na kraipys vaizda vietomis... zinoma cia priklauso nuo to ko sieki.... Kartais tie iskraipymai nera toks baisus dalykas... Va cia su 37mm fotkinta...

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 12:55)
su close up filtru gali padaryt..

Close up filtras atima daugiau kokybes nei macro ziedai... nes tu pigesniu stiklu kokybe tikrai nera blizganti... Abu variantus esu isbandzius ir likau prie mcro ziedu...
Atsakyti
Mjo... Stambioji artilerija prašneko apie techniką, tai sėdžiu, dainuoju... biggrin.gif

amm.. aš tik norėjau pasakyti, kad vakar nusipirkau suknelę ir nagų laką būsimam savo auto biggrin.gif
Atsakyti
Taip įvyko... Negaliu patikėti... Bet pakeičiau religiją blush2.gif
ax.gif

Tik dėvėtas blush2.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 04 01, 10:45)
Geru kadru jums  mirksiukas.gif
Jeigu neapgavo, tai abi su dukra truputį pagiriotos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 14:02)
Taip įvyko... Negaliu patikėti... Bet pakeičiau religiją  blush2.gif 
ax.gif

Tik dėvėtas  blush2.gif

meluoji? smile.gif beje, nieko nerodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 01 balandžio 2011 - 13:09
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 01, 13:08)
meluoji? smile.gif beje, nieko nerodo

Nu nemeluoju, labai pigiai canon eos 5 D pasiūlė Ersės draugė. Tik va bėda, kad objektyvus, viską reikia keist verysad.gif Bet visvien ff yra ff.
Atsakyti
atėjau, galvojau balandžio pirmosios proga kokią nuostabią foto į šuns dienas sudėsiu, o paskui atsiprašysiu, nu bet neįkėlėt nieko. Tai kokių čia man melų prisigalvot.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 12:07)
Jeigu neapgavo, tai abi su dukra truputį pagiriotos  blush2.gif

nesupratau kas cia pagiriotos: as su dukra, tu su dukra ar erse su dukra? laugh.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 12:11)
Nu nemeluoju, labai pigiai  canon eos 5 D pasiūlė Ersės draugė. Tik va bėda, kad objektyvus, viską reikia keist  verysad.gif  Bet visvien ff yra ff.

o koki pries tai turejai?
Tai va, del objektyvu, jei ju turi keleta ir daugiau yra sunkiausia kaitaliot religijas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(robobebras @ 2011 04 01, 10:26)

o dekui, kad uzrodei
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 01 balandžio 2011 - 13:40
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 01, 13:30)
Mjo... Stambioji artilerija prašneko apie techniką, tai sėdžiu, dainuoju...  biggrin.gif

amm.. aš tik norėjau pasakyti, kad vakar nusipirkau suknelę ir nagų laką būsimam savo auto  biggrin.gif

vajej, laukiu nesulaukiu wink.gif
Atsakyti