Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 22:41)
Tau irgi pazastis kliuna, aneeeee rolleyes.gif

hihihi.gif man biski kliuna kad jis kaip kabantis ore,bet suprantu kad tavo toks uzmanymas buvo mirksiukas.gif
O del auto...tai ir pati zinai kokia grazi esi ir labai pavydziu tau sienos tokios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 21:43)

Tu Alabama tu jau tiesiog ieškai smile.gif Tiesa, buvau ir FB užklydus pas tave biggrin.gif smile.gif

Ko ieskau? smile.gif
O mes fb draugai?Sorry, jei nusisneku

QUOTE(dosa @ 2011 04 05, 21:44)
Oi, Alabama, imetei tu cia vyriskio potreta nei nuoga nei apsirengusi, ir komentaru susniai pasipyle uztat biggrin.gif Dazniau mesk tokiu nuotrauku  bigsmile.gif

Noretum biggrin.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 05, 21:48)

:*
Siena tai paprastai pasidaro:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 22:09)
Ko ieskau? smile.gif
O mes fb draugai?Sorry, jei nusisneku

Ne, bet turiu vieną draugę, kuri tavo draugė, ir pamačiau komentarą josios, užklydau - matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 22:13)
Ne, bet turiu vieną draugę, kuri tavo draugė, ir pamačiau komentarą josios, užklydau - matosi smile.gif

O ko ieskau taip ir nepasakei.O davai tu mane fb prijunk:)
Atsakyti
RitaGude argi aš sakiau, kad reikia kažką daryti 4u.gif
Atsakyti
ačiū- gavau foto koliažui 4u.gif nu ka,reiks pasiraitoti rankoves doh.gif ištikrųjų šoke buvau,nes net neįsivaizduoju nuo kurio galo pradėti lotuliukas.gif nu bet va pasėdėjau kokias 10min ir prad4jo lįsti mintys lotuliukas.gif
Atsakyti
Vešiu vyrą mėnesiui, tarbanysiu į oro uostą, gal kas norės pasikavint Kaune po poros savaičių? smile.gif Jei aišku vyras nesugalvos pats kažkaip nusitarabanyt biggrin.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 05, 22:16)
RitaGude argi aš sakiau, kad reikia kažką daryti  4u.gif
Ne, aš tiesiog žinau, kad užknisu, bet to nesiekiu, nebūtinai tave, tiesiog yra žmonių, kuriems su manimi sunku, o aš to nenoriu. Čia šiaip, išsprūdo 4u.gif
Atsakyti
Gavau ir nusijuokiau... Skani nuotrauka pasitaikė...
Atsakyti
O aš tokią minimalistinę nuotraukytę gavau smile.gif minčių pratęsimui sakyčiau net per daug biggrin.gif reiks laukti, kol atsisijos geriausia biggrin.gif

Tik šiaip nesupratau, kodėl gavau vertikalią g.gif matyt ją reikia verti , bet į kurią pusę, nes ten galimi keli variantai g.gif ar čia galiu padaryt kaip man reikia biggrin.gif ir nesukt galvos perlabiausiai?
Atsakyti
Ir as jau gavau, dekui frederica. reiks kazka mislyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 05, 23:47)
O aš tokią minimalistinę nuotraukytę gavau  smile.gif  minčių pratęsimui sakyčiau net per daug  biggrin.gif  reiks laukti,  kol atsisijos geriausia  biggrin.gif

Tik šiaip  nesupratau, kodėl gavau vertikalią  g.gif  matyt ją reikia verti , bet į kurią pusę, nes ten galimi keli variantai  g.gif  ar čia galiu padaryt kaip man reikia  biggrin.gif  ir nesukt galvos perlabiausiai?

Aš kai kai ją mačiau, man ji stačia buvo biggrin.gif , besiunčiant gal apvirto bigsmile.gif , tikrai gali sukt, nuo to ji nenukentės.

Visų prašiau stačių ir kvadratų, ačiū mergaitėms kurios pakeitėt, viena liko nepakeista, jei jau labai netiks rėkit kuri gavot, nors mano galva, galima išsisukt ir su "gulinčia", nes nu nesunki ten visai biggrin.gif

Išsiunčiau visoms, šaukit jei kuri negavot, ar gavot daugiau nei vieną biggrin.gif
Sekmės visoms ir gražaus laiko kuriant.
Atsakyti
negavau sad.gif
Papildyta:
šlamšte pasiknisau biggrin.gif Yra biggrin.gif

Superrr. O aš tokią paprastą nusiunčiau, o gavau toookią... Yra dėl ko pasistengti...

Tiesa, dėl saviškės. Pamaniau, velnias, o gal kažkas nesupras kas ten apskritai yra g.gif ir vėl ant to paties kablio bus... Na, b et gal kaip nors, didelės esam, nesibarkit 4u.gif

Ačiū frederika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 22:58