Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

bizyte, man irgi pirmoji-nu tokia man ten jinai indigo vaikas atrodo bigsmile.gif
QUOTE(Almost @ 2011 04 05, 20:02)
Alabama, o žinai, ką pagalvojau? Jeigu foto būtų iki klubų linijos ir matytųsi ta plati apatinių guma (na, kaip būna ant vyriškų apatinių), tai ši foto man net būtų panaši į reklaminę apatinių foto  bigsmile.gif

Va va, tada as ziureciau pirma i ta guma, paskui kilciau ties pazastimis, ir paskutini ka isvysciau-tai veida biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 05, 20:20)
Alabama, pritariu pasisakiusioms merginoms wink.gif tavo foto lb grazi, tik isdege plaukai kazkaip perdaug demesi pritraukia. o siaip ideja, aplinka, tavo veido israiska, viskas  thumbup.gif  ir TB irgi zavus smile.gif pozuoja isijautes smile.gif tik ir man kazkaip is pradziu akys krypsta i kuna, o ne i veida  g.gif kazkas kliuna

As ir norejau parodyt ne tik veida, bet ir kuna.
QUOTE(Almost @ 2011 04 05, 20:21)

QUOTE(je t'aime @ 2011 04 05, 20:28)

Aciu :***

QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 20:40)
galit ir mane patarkuot blush2.gif turiu sirgaliukę namie, tai išnaudojam laiką smile.gif

Pirma.Tas saltas melynumas, akys-viskas tesiog puiku.

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 05, 20:56)

šiaip aš tavo nuotrauku gerbėja, bet šį karta man abi ne schmoll.gif

O kodel?

QUOTE(Refresh @ 2011 04 05, 20:58)
Alabama, vyriškio foto būtų tikrai labai faina, bet ir aš pirma dėmesį atkreipiau į pažastis (Nieko blogo jom, tiesiog žvilgsnis ten krenta pirmiausiai)

Vargses pazastis. biggrin.gif
QUOTE(Almost @ 2011 04 05, 21:02)
Alabama, o žinai, ką pagalvojau? Jeigu foto būtų iki klubų linijos ir matytųsi ta plati apatinių guma (na, kaip būna ant vyriškų apatinių), tai ši foto man net būtų panaši į reklaminę apatinių foto  bigsmile.gif

Butu gerai, jei ne 50tukas, su kurio netelpu smile.gif
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 05, 21:13)

Alabama[/b], man tavo foto (nekreipiant dėmesio į plaukus) patiko  blush2.gif  o dėl vyro foto tai kaip ir daugumai kažkodėl žvilgsnis užsifiksavo į pažastį  g.gif  nesuprantu kodėl, nes įdomi veido "poza" ir kaip ir turėtų traukti akį, bet žvilgsnį nuvagia pažastis  g.gif

biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 21:14)

Alabama, pamąsčiau, o jei vyro foto apversti vertikaliai? gal geriau būtų g.gif

Nu kazkaip nezinau.Einu pazastis kirpt lauk cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 05, 18:42)
Su PAVASARIU merginos  4u.gif

Ačiū už pavasarį mirksiukas.gif , bet man biškį spalvos perdaug ryškios ax.gif ir atrodo kad šarpo daug uždėta ax.gif o gal čia mano monikas taip lėvai rodo g.gif
Atsakyti
Neseniai parsiradau biggrin.gif varau burt, kiek spėsiu išsiūsiu šiandien, jei nesulauksit, tai ryt ryte tikrai jau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 05, 21:27)
Alabama, man pažasti neužkliuvo, nes dėmesį patraukė vyro ranka, veidas.  Antroj plaukai padegę, bet vėlgi veidas viską kompensuoja. Malonu žiūrėti į nuotraukas.

Aciu, Lora smile.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 05, 21:27)

konkretumo įsikūnijimas  biggrin.gif  nu dvi priešingybės - RitaGude ir Alabama  biggrin.gif

hah.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 05, 21:29)
Alabama, o jei pabandyt siek tiek paliet, pablurint kuna nuotraukoj? tik veida rysku palikt?  g.gif

Nea, as gi kuna ir norejau parodyt.
Atsakyti
Alabama, auto man super, net nekliūva išdegę plaukai mirksiukas.gif
O va vaikino foto, gal tikrai smagiau žiūrėtųsi (mums šarkoms bigsmile.gif ) jei jo kūno būtų daugiau hihihi.gif hihihi.gif
QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 21:40)
galit ir mane patarkuot blush2.gif turiu sirgaliukę namie, tai išnaudojam laiką smile.gif

Na tavo nuotraukų tai nėr ką kritikuot mirksiukas.gif ypač kai turi tokį modeliuką mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2011 04 05, 22:32)
Neseniai parsiradau biggrin.gif varau burt, kiek spėsiu išsiūsiu šiandien, jei nesulauksit, tai ryt ryte tikrai jau bus 4u.gif

oj laukiam laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Alabama,idomu ka tu jam prisizadejai kad dabar su tokiais lobiais ateini? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 05, 21:37)
Alabama, auto man super, net nekliūva išdegę plaukai  mirksiukas.gif
O va vaikino foto, gal tikrai smagiau žiūrėtųsi (mums šarkoms  bigsmile.gif ) jei jo kūno būtų daugiau  hihihi.gif  hihihi.gif

Vaikinukas vedes vyras tongue.gif Ir kol kas turekit pazastis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 05, 21:40)
Alabama,idomu ka tu jam prisizadejai kad dabar su tokiais lobiais ateini? hihihi.gif

Tau irgi pazastis kliuna, aneeeee rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 05, 22:31)
Ačiū už pavasarį  mirksiukas.gif , bet man biškį spalvos perdaug ryškios  ax.gif ir atrodo kad šarpo daug uždėta  ax.gif o gal čia mano monikas taip lėvai rodo  g.gif

nedėjau šarpo unsure.gif nu gal pas mane monikas blogai rodo ir biški kontrasto perdaug uždėjau g.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 05, 22:32)

uoj laukiam thumbup.gif o lia lia vaikyti,kai gausiu,tai jaučiu bus man doh.gif
o per kiek laiko reiks padaryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 22:41)

Tau irgi pazastis kliuna, aneeeee rolleyes.gif

tai va kame čia šaknys lotuliukas.gif nuo savo vyro baidai čia visas pažastimis thumbup.gif biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 04, 17:24)
netikėjau, kad tu tokia sena laugh.gif Tai jau kaip ir Klaipėdietė skaitais wink.gif

neee frusty.gif
Aš tau duosiu sena biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 05, 07:34)
biggrin.gif as ne pikta, as tik kalbu glaustai biggrin.gif

Kaip mano vyrs, man visada depresija su juo kai pradedu ką pasakot, nes negaunu atgalinio ryšio pakankamai, o jam nuo manęs galvą paskausta, bet mums jau juokinga nuo to darosi, patraukiam per dantį biggrin.gif

Tu Alabama tu jau tiesiog ieškai smile.gif Tiesa, buvau ir FB užklydus pas tave biggrin.gif smile.gif
O šiaip iš pirmo žvilgsnio buvo taip so so, bet vis sugrįžinėjau atgal ir vis labiau patinka, o be to gražus atspalvis antroje. Ir drąsus taviškis. Mano net nepozuotų pirmiausia šitaip smile.gif)) Jokios pažastys nemaišo, gražu. Džiaugiuosi už tave...

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 05, 21:27)
konkretumo įsikūnijimas  biggrin.gif  nu dvi priešingybės - RitaGude ir Alabama  biggrin.gif  (tik
Aš save labai pjaunu už tai, bet nuo tada kada save prisimenu. Nu tokia esu ką man daryt smile.gif

O tamstos požiūris, kaip neturinčios vaikų, mane sužavėjo wub.gif Aš irgi taip manau. Duosiu viską ką tik norės. Nes man nedavė (aišku, ne iš piktumo biggrin.gif ne tie laikai buvo). Bet tai nelygu lipimui ant galvos. Tiesiog bandau suprasti tą mažą padarėlį.

Bizyte, visos man patinka, tačiau antroji yra pati nuostabiausia. Su jėga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 21:47
Oi, Alabama, imetei tu cia vyriskio potreta nei nuoga nei apsirengusi, ir komentaru susniai pasipyle uztat biggrin.gif Dazniau mesk tokiu nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti