Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 21:40)
galit ir mane patarkuot blush2.gif turiu sirgaliukę namie, tai išnaudojam laiką smile.gif

pirmoji - tiesiog negaliu atsižiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
Alabama, o žinai, ką pagalvojau? Jeigu foto būtų iki klubų linijos ir matytųsi ta plati apatinių guma (na, kaip būna ant vyriškų apatinių), tai ši foto man net būtų panaši į reklaminę apatinių foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 05, 22:02)
Alabama, o žinai, ką pagalvojau? Jeigu foto būtų iki klubų linijos ir matytųsi ta plati apatinių guma (na, kaip būna ant vyriškų apatinių), tai ši foto man net būtų panaši į reklaminę apatinių foto  bigsmile.gif

Calvin Klein thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 05, 21:56)
antra tai kaip iš saiubo filmo grunge ar kaip ten smile.gif))

oho, net nepagalvojau, to nesiekiau...žaidėm su audiniu vienu, tai toks įdomus efektas gavosi smile.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 04 05, 21:58)
Bizyte, pirma pirma pirma wub.gif Mano akimis tokia tobula.
Kitose kažkas nesižiūri.... Gal kampo kitokio būčiau ieškojusi ar ką. Nekonkreti aš šiandien.

ačiū už nuomonę, įdomu kaip kiti mato ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 05, 22:02)
pirmoji - tiesiog negaliu atsižiūrėti  bigsmile.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
bizyte, jau flickr akis užkliuvo ties pirma smile.gif man labai!
Atsakyti
Bizyte, man lb patiko pirmos dvi smile.gif antra isties atrodo "kraupokai" (cia geraja prasme, nenoriu izeist mergaites), kartu ji man stipri emociskai, ne tuscia, tokia meniska labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 21:40)
galit ir mane patarkuot blush2.gif turiu sirgaliukę namie, tai išnaudojam laiką smile.gif

Tokiam vaikui tik į kiną blush2.gif nuotraukos tai žiauriai įtaigios, nu tas žvilgsnis blush2.gif visai ne kaip mažo vaiko biggrin.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 05, 21:56)

Aš tiesiog aiškinu kad tai yra mamytės, vaikai daug ko nori bet juk nevisi jų norai turi būt pildomi, nes tada valgys čipsus gers limonada, nemiegos ir žais tik su kompais ar fotikais smile.gif))

ribos turi būti, bet juk mažieji mokosi iš savo tėvelių "gyventi" blush2.gif o jei mama "gyvena" su fotiku, taigi ir vaikui reikia blush2.gif

Alabama
, man tavo foto (nekreipiant dėmesio į plaukus) patiko blush2.gif o dėl vyro foto tai kaip ir daugumai kažkodėl žvilgsnis užsifiksavo į pažastį g.gif nesuprantu kodėl, nes įdomi veido "poza" ir kaip ir turėtų traukti akį, bet žvilgsnį nuvagia pažastis g.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 04 05, 22:07)
bizyte, jau flickr akis užkliuvo ties pirma smile.gif man labai!

dėkui 4u.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 05, 22:11)
Bizyte, man lb patiko pirmos dvi smile.gif antra isties atrodo "kraupokai" (cia geraja prasme, nenoriu izeist mergaites),  kartu ji man stipri emociskai, ne tuscia, tokia meniska labai smile.gif

nu kol nepasakėt, man neatrodė baisi, bet dabar gaal...buuu....baisuuuu biggrin.gif bet sako, jei kelia emocijas, reiškias gerai turbūt smile.gif

Alabama, pamąsčiau, o jei vyro foto apversti vertikaliai? gal geriau būtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 05 balandžio 2011 - 21:22
Alabama, man pažasti neužkliuvo, nes dėmesį patraukė vyro ranka, veidas. Antroj plaukai padegę, bet vėlgi veidas viską kompensuoja. Malonu žiūrėti į nuotraukas.

bizyte, pirmoji labai daili, bet įdomesnės likusios. Gražiai kalba mergaitės akys.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 05, 10:40)

Mano šeštadienio greitukas.

labai patinka 4u.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 11:31)
Nu dar jusu teismui viena nuotrauka  4u.gif

tvarkinga, gražu smile.gif kaip padaryt tokį rudą atspalvį blush2.gif man labai patinka tokios foto blush2.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 13:02)

Nu siandien jau as uzbombarduosiu jus savo fotkem biggrin.gif nepykit labai.. Laukiu kritikos  4u.gif

labai gražus modelis ax.gif labiausiai patiko 3. Pirmoje kažkur veidas pradingsta, o norėtųsi, kad būtų kaip ir pagrindinsi objektas blush2.gif na bt čia tik man taip gal biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 14:28)
Gerai.
Pirma ir trecia.
Aga, noreciau.Labai.

konkretumo įsikūnijimas biggrin.gif nu dvi priešingybės - RitaGude ir Alabama biggrin.gif (tik neįsižeiskit, nieko blogo neturiu galvoje blush2.gif )

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 14:42)
Nors ir as turejau liga, kaip jau kas cia irgi skundesi, visad zmogu ygrust i kairi apatini krasta

čia aš ligonis doh.gif tik aš viską "grūdu" į dešinį apatinį kraštą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 18:24)
4u.gif
Aciu, mergytes uz kritika smile.gif
Gavau salto duso ir supratau, kad reikia mokytis mokytis mokytis....ale, kaip ismokti,a?
Del spalvu, tai tikrai cia sudetinga, be to, niekas netvarkyta, kazkiek tik bandziau konvertuodama is RAW nuimti ta bendra rozini atsplavi veiduke, bet nelabai sekmingai, deja doh.gif
na, o kaip mano j/b? Bandziau paversti tas dvi nuotraukytes, bet antroje isdegimai atsirado, o jei nesviesinti , tai lb pilka gaunasi.... ar reiketu akytes pabalinti ir pasviesinti, nes nujuodavo, bet neturiu laikiuko lb dabar, tokiems ilgiems zaidimukams doh.gif  blush2.gif

Na man spalvotos labiau žiūrisi wink.gif ypač patinka ta foto, kur mergytė šypsosi per veidrodį, LIUKS pagautas momentas thumbup.gif
Atsakyti
Alabama, o jei pabandyt siek tiek paliet, pablurint kuna nuotraukoj? tik veida rysku palikt? g.gif
Atsakyti