Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 05, 18:42)

Su PAVASARIU merginos  4u.gif
user posted image

va , cia tai groooozis, tie blikai wub.gif tos spalvos...grazino mane atgal i vaikyste ...zibuokles.....

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 18:43)
Pandre man geriau, bet tu neimk taip į galvą, čia tik mano asmeninė rekomendacija, nuomonė ar dar kaip pavadinsi. Va tos mergaitės kitos patyrusios kur kalba tai griebk kiekvieną pastabą išsižiojus, nes jos jau šituos prūdus praėjusios  4u.gif

na, zinok, asmeniskai man grudas irgi grazu j/b nuotraukose, ale nesinori jo visur is karto kisti... Na, lauksim patyrusiu komentaru mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 05, 18:45)
aš irgi tik naujokė,bet aš verčiant į jb dar pastumdyčiau ten color balance  blush2.gif

stumdziau, bet lb isdegimai islenda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 17:45)
ne ne ne, as nesakau, kad kazkuri kazka blogo pasake, ne schmoll.gif  AS tik sakau, man placiai atsivere akys...kad isivaizduoju jog matau kadra, o is tiesu, nieko ten gero nesimato lotuliukas.gif  vat kai idedi cia, tai ir pamatai, ka kiti mato, ar nemato doh.gif  gerai viskas, tik kantrybes reikia, o ir nenoriu cia krauti visokiu nevykusius nuotrauku....jau ir geda darosi doh.gif  blush2.gif

Tai aš kartais irgi taip sakau, kad reik dėt kai fotografuot išmoksi, bet kur logika? Jei nedėsi, neišmoksi smile.gif

Visos senolės tyli, kabo apačioj ir juokias iš mūsų jauniklių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 17:50)
Zodziu, tarsykit i sveikata, o man tik patarimu pazerkit, ko nedaryt, ka keisti reiketu mirksiukas.gif

man trečia, penkta ax.gif šešta būtų faina, jei matytųsi ką mergaitė ten veikia ax.gif spalvos man gražiai vaikiškai žiūrisi, jb irgi nieko visai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 05 balandžio 2011 - 17:50
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 18:50)
va , cia tai groooozis, tie blikai wub.gif  tos spalvos...grazino mane atgal i vaikyste ...zibuokles.....

stumdziau, bet lb isdegimai islenda doh.gif

ačiū blush2.gif
nu aš tik pasiūliau pastumdyti,nes pati atsidarau foto ir jei matau kad kažkas ni to,tada pradedu viską iš eilės bandyti lotuliukas.gif nu ir arba kas nors gaunasi arba foto lauk metama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 18:50)
Visos senolės  tyli, kabo apačioj ir juokias iš mūsų jauniklių 

hihihi.gif tikiuos, isaus tokia diena, kai ir mes taip darysim hihihi.gif
QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 18:50)
man trečia, penkta ax.gif  šešta būtų faina, jei matytųsi ką mergaitė ten veikia ax.gif spalvos man gražiai vaikiškai žiūrisi, jb irgi nieko visai ax.gif

Aciu, Bizyte 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 05, 18:53)
ačiū  blush2.gif 
nu aš tik pasiūliau pastumdyti,nes pati atsidarau foto ir jei matau kad kažkas ni to,tada pradedu viską iš eilės bandyti  lotuliukas.gif nu ir arba kas nors gaunasi arba foto lauk metama 

As bandau kazka stumdyti, tik velnias ten zino ka as ten stumdau, nes tikrai esu pumpuras tame PS doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 05 balandžio 2011 - 18:28
QUOTE(Yvette @ 2011 04 03, 15:49)

Vanillatavo portretas džiugina. Tikrai eini pirmyn. Gražiai, išties.

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 03, 19:30)

Jau akyyyys..  wub.gif patiko, ir tie plaukai graziai ziurisi taip uzmesti..

QUOTE(Ersė @ 2011 04 03, 19:39)

Vanila, labai grazus portretas, is pradziu net pagalvojau kad tai auto  wub.gif 

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 03, 20:22)

Vanillla, tobulėji mergyt ne dienom, o valandom  wub.gif

QUOTE(Rico @ 2011 04 04, 10:58)
labai patiko  thumbup.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 04, 12:52)
Uch nuostabi nuotrauka thumbup.gif  4u.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 14:22)

tikrai...ir modelis lb israiskingas thumbup.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 04 04, 19:22)

Vanilla, šaunus portretas, labai gerai thumbup.gif

QUOTE(Almost @ 2011 04 05, 07:09)

tiesa, kas dėl foto - man iš paskutiniųjų įstrigo Vanilllos modeliuko portretas. Labai labai super. Veidas tai įspūdingai gražus, patiko tikrai itin.

Tikiuosi nieko nepraleidau smile.gif Aciu, merginos smile.gif Net nesitiki, kad sulaukiau tiek pagyru 4u.gif labai stengiuosi, na ir smagu, kad tai atnesa rezultatus. Aisku modelio indelis cia didziausias smile.gif gal atrodys, kad maivausi, bet tikrai daug lengviau padaryt grazaus ir fotogenisko modelio nuotraukas. Bijau, kad jei pasitaikytu "sunkesnis" modeliukas, tai ir zingsnis ne i prieki, o atgal butu smile.gif na bet kolkas tikrai dziaugiuosi savo paskutinem fotosesijom tongue.gif

labai dailus ir jusu darbai. rarity greitukas nuostabus, tamsiaplauke mergina su triko biggrin.gif irgi lb zavi, puikios nuotraukos, grazios spalvos wub.gif
Atsakyti
Ai tiek to, labai bjauriai jaučiuosi apkabinėdama apie defektus ir negrožius biggrin.gif Pačiai nemalonu būtų jei kas pasakytų, kad mano pečiai kaip vyro, iškart perspėju, nesakykit, net jei pamatysit laugh.gif

Tai va, Vanila, paskutinieji darbeliai džiugina smile.gif Labai džiaugiuosi už tave smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 19:15
Ko tai nedrasu foto deti man:)
user posted image

Taip, taip, as isdeginau plaukus.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 05 balandžio 2011 - 19:29
Ir stojo ilga tyla biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pandre, man nespalvota graziau ziurisi 4u.gif
alabama, kazkodel as kai ziuriu i vyriski, ir matau tik jo pazastis, paskui tik veida....
antra man patinka, tik gaila plaukai isdege, tas plemas truputuka erzina, o siap kitkas man puikiai, antras planas papildo labai-nuotraukom nuseta siena, ir tu su fotoaparatu rankose tokia svelnia veido israiska
Atsakyti
Alabama, man tai patiko. galvoju dėl pirmos, nežinau kaip čia tas kadravimas, kas daugiau išmano gal pasakytų, bet šiaip man niekas labai neklūva smile.gif o antroj nu tu tokia vilioklė biggrin.gif man liuks labai, panaši į Angelina Jolie biggrin.gif ir ta aplinka ir foto fone.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 20:19)

Taip, taip, as isdeginau plaukus.

Mergina - patiko bigsmile.gif 4u.gif o vyriškis ,kažkaip jis gal perdaug centre arba kažkaip kitaip kirpus bučiau,na net nežinau blush2.gif
Atsakyti