Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 04 05, 17:16)
Dėkui už sveikinimus  ax.gif
Mano TOKIA

skaičiau, kad tokios kaip tavo geresnės yra.

Jo, bet gi dovanų gavai, ne pirkai papildomai, kaip suprantu.
ai rodo. Na, tai ir laikyk į vidų atsukus namie, eisi į lauką, atsuk į išorę. Bus saugiau. Paskui gailėsies jei kas nutiks, o jei kas vis vien nutiks, bent žinosi, kad uždėjus laikei. Nemaišo bent su autofokusu. Su manual maniškė maišo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 17:22
QUOTE(dosa @ 2011 04 05, 17:54)
Man trečia labai patinka, savo emocija labai kabina-taip susikaupus mergyte dažos fainai, pabandyk  paversti j/b, būtų įdomu pažiūrėt  Ir čiut suspausta, labiau norėtųs( erdvės labiau

4u.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 05, 17:58)
Man trečia ir penkta patiko, kitos nestringa atmintin arba makalynas per didelis. Antroj neskaniai tas metalas vaiko burnytėj trečioj truputį spalvos kažkokios ne tokios, gal per geltona, net negaliu pasakyt  šeštoj man irgi per daug detalių ir tas tuščias/sulietas plotas per didelis. Septinta ir aštunta - makalynas, tie daiktai nelabai fotogeniški, gal vertimas į JB pagelbėtų
Žodžiu, penkta mano favoritė. Ir nuotaika jaučiasi ir paslaptingumo turi, ir tas vaiko šypsnys gražiai įkomponuotas. Būtų išvis liuks, jei fone nebūtų tų juodų detalių - na ten to kažko besišypsančio juoda burna ir juodomis akimis...Dar reiktų sužiūrėti spalvas.
Rita, dėkui už ats, mano blenda ta neiškarpytais kraštais, o vientisa tokia

Aciu, mergytes uz kritika smile.gif
Gavau salto duso ir supratau, kad reikia mokytis mokytis mokytis....ale, kaip ismokti,a?
Del spalvu, tai tikrai cia sudetinga, be to, niekas netvarkyta, kazkiek tik bandziau konvertuodama is RAW nuimti ta bendra rozini atsplavi veiduke, bet nelabai sekmingai, deja doh.gif
na, o kaip mano j/b? Bandziau paversti tas dvi nuotraukytes, bet antroje isdegimai atsirado, o jei nesviesinti , tai lb pilka gaunasi.... ar reiketu akytes pabalinti ir pasviesinti, nes nujuodavo, bet neturiu laikiuko lb dabar, tokiems ilgiems zaidimukams doh.gif blush2.gif
user posted image

kazkoks murzinas j/b gavosi doh.gif
user posted image
Atsakyti
Man labai graži ta šypsenėlė, bet čia man kaip tyčia taip norisi grūdo kokio doh.gif biggrin.gif

Su PS noise labai minimaliai, nes dabar kaip išlaižyta. Bet čia tik man, tiesa, su JB man gal ir gražiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 17:27
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 05, 18:02)
mergaitės foto (pandre)man patiko kur susikaupusi dažo lūpytes ir kur atspindys tik veidrodyje  ax.gif

aciukas 4u.gif
Ai, is vis, susinervinau...niekaip neiseina man cia nieko nufotkinti...baisu jus ir gasdinti su tokiomis nuotraukomis doh.gif geriau jus dekit ka nors viesinti, o ne as cia su savo nesamonem unsure.gif

Rita Gude, nieko nedaryta toms nuotraukoms, niekas "neislaizyta"- nemoku doh.gif o grudo galiu pabandyti uzmesti, jis man irgi patinka, tik dedu ji kur reikia ir kur nereikia, bet kai i seimos albuma tyliai kraunu, tai dzin...o va cia nenoriu krauti savo issidirbinejimu blush2.gif nors, kaip matot, kraunu ir ji doh.gif
Atsakyti
aš ligoneligonėligonėligonė, kikirike pliurpk dažniau, bo jau buvai mane su žinučių skaičium pasivijus, aš vis pasižiūriu ar esu ligonė ir kai pamatau, man silpna pasidaro - vadinasi čia motina mokosi kai vaikas ant galvos lipa biggrin.gif Ryt išvažiuoju dviem dienom, tikiuos pasveiksiu ir būsiu čia su kadrais, o ne su pertraukom tarp šekspyrų, dančių ir geertzų biggrin.gif

Pakalbėjau maldelę, atleiskit man aš su jumis bandau pasveikti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 18:30)
aciukas 4u.gif
Ai, is vis, susinervinau...niekaip neiseina man cia nieko nufotkinti...baisu jus ir gasdinti su tokiomis nuotraukomis doh.gif geriau jus dekit ka nors viesinti, o ne as cia su savo nesamonem  unsure.gif

Rita Gude, nieko nedaryta toms nuotraukoms, niekas "neislaizyta"- nemoku doh.gif  o grudo galiu pabandyti uzmesti, jis man irgi patinka, tik dedu ji kur reikia ir kur nereikia, bet kai i seimos albuma tyliai kraunu, tai dzin...o va cia nenoriu krauti savo issidirbinejimu blush2.gif  nors, kaip matot, kraunu ir ji doh.gif

nu nu,baik tik..juk mes čia ir sėdim kad išmoktume,tai kaip išmosim jei nedėsim nieko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 17:30)
aciukas 4u.gif
Ai, is vis, susinervinau...niekaip neiseina man cia nieko nufotkinti...baisu jus ir gasdinti su tokiomis nuotraukomis doh.gif geriau jus dekit ka nors viesinti, o ne as cia su savo nesamonem  unsure.gif

Nu jau tikrai, niekas nieko blogo net nesakė tau, jei čia šaltas dušas, tai aš Girdzijauskas.
Atsakyti
na, bandau su grudu...kaip? Geriau? Blogiau? ar per daug jo, ar per mazai?
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 18:33)
aš ligoneligonėligonėligonė, kikirike pliurpk dažniau, bo jau buvai mane su žinučių skaičium pasivijus, aš vis pasižiūriu ar esu ligonė ir kai pamatau, man silpna pasidaro - vadinasi čia motina mokosi kai vaikas ant galvos lipa biggrin.gif Ryt išvažiuoju dviem dienom, tikiuos pasveiksiu ir būsiu čia su kadrais, o ne su pertraukom tarp šekspyrų, dančių ir geertzų biggrin.gif

Pakalbėjau maldelę, atleiskit man aš su jumis bandau pasveikti  biggrin.gif

lotuliukas.gif uoj man tai duok pakalbėti nei valgyti lotuliukas.gif dabar mastau kad kavos noriu,bet sakau aj parašysiu jum geriau lotuliukas.gif

Su PAVASARIU merginos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Pandre man geriau, bet tu neimk taip į galvą, čia tik mano asmeninė rekomendacija, nuomonė ar dar kaip pavadinsi. Va tos mergaitės kitos patyrusios kur kalba tai griebk kiekvieną pastabą išsižiojus, nes jos jau šituos prūdus praėjusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 18:35)
Nu jau tikrai, niekas nieko blogo net nesakė tau, jei čia šaltas dušas, tai aš Girdzijauskas.

ne ne ne, as nesakau, kad kazkuri kazka blogo pasake, ne schmoll.gif AS tik sakau, man placiai atsivere akys...kad isivaizduoju jog matau kadra, o is tiesu, nieko ten gero nesimato lotuliukas.gif vat kai idedi cia, tai ir pamatai, ka kiti mato, ar nemato doh.gif gerai viskas, tik kantrybes reikia, o ir nenoriu cia krauti visokiu nevykusius nuotrauku....jau ir geda darosi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 18:41)
na, bandau su grudu...kaip? Geriau? Blogiau? ar per daug jo, ar per mazai?

aš irgi tik naujokė,bet aš verčiant į jb dar pastumdyčiau ten color balance blush2.gif
Atsakyti