QUOTE(dosa @ 2011 04 05, 17:54)
Man trečia labai patinka, savo emocija labai kabina-taip susikaupus mergyte dažos fainai, pabandyk paversti j/b, būtų įdomu pažiūrėt Ir čiut suspausta, labiau norėtųs( erdvės labiau
QUOTE(gotte @ 2011 04 05, 17:58)
Man trečia ir penkta patiko, kitos nestringa atmintin arba makalynas per didelis. Antroj neskaniai tas metalas vaiko burnytėj trečioj truputį spalvos kažkokios ne tokios, gal per geltona, net negaliu pasakyt šeštoj man irgi per daug detalių ir tas tuščias/sulietas plotas per didelis. Septinta ir aštunta - makalynas, tie daiktai nelabai fotogeniški, gal vertimas į JB pagelbėtų
Žodžiu, penkta mano favoritė. Ir nuotaika jaučiasi ir paslaptingumo turi, ir tas vaiko šypsnys gražiai įkomponuotas. Būtų išvis liuks, jei fone nebūtų tų juodų detalių - na ten to kažko besišypsančio juoda burna ir juodomis akimis...Dar reiktų sužiūrėti spalvas.
Rita, dėkui už ats, mano blenda ta neiškarpytais kraštais, o vientisa tokia
Aciu, mergytes uz kritika
Gavau salto duso ir supratau, kad reikia mokytis mokytis mokytis....ale, kaip ismokti,a?
Del spalvu, tai tikrai cia sudetinga, be to, niekas netvarkyta, kazkiek tik bandziau konvertuodama is RAW nuimti ta bendra rozini atsplavi veiduke, bet nelabai sekmingai, deja
na, o kaip mano j/b? Bandziau paversti tas dvi nuotraukytes, bet antroje isdegimai atsirado, o jei nesviesinti , tai lb pilka gaunasi.... ar reiketu akytes pabalinti ir pasviesinti, nes nujuodavo, bet neturiu laikiuko lb dabar, tokiems ilgiems zaidimukams
kazkoks murzinas j/b gavosi