Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Will @ 2011 04 05, 17:10)
aš galvoju savaitgalį iš tėvų pasiimti savo seną muilinuką, buvom ten palikę, nes nebebuvo reikalingas... tik manau, kad pirma duosiu ten saviškiui pafotkinti ir matysiu kaip elgiasi, nes muilinukas visgi smarkiai skiriasi nuo veidrodžio, tai nežinia ar tiks vien dėl to, kad tikras fotikas, bet ne toks, kaip mamos  doh.gif
neveikia nuoroda  4u.gif

Kazka jau primakalavau biggrin.gif My Webpage
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 15:17)
Kazka jau primakalavau biggrin.gif My Webpage

aga, pas mus lygiai toks pat biggrin.gif
Atsakyti
Jamsim šitą daiktą, sugundėt
Atsakyti
Jau turiu 50-tukąąąą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Klausykitės, pasiskaičiau apie blendos (gavau komplekte) panaudojimą, kaip ir viskas aišku, kam ji skirta, tik liko neaišku, ar ją naudoti daugeliu atveju ar tik tada, kai reikia tą šviesą/saulę sumažint g.gif Gal galite pasidalinti savo patirtimi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 05, 16:30)
Merginos HELP..... Toks kvailas klausimas, bet gal kazkuri susiduret su situacija panasia.... Zodziu nuo mazosios ranku kencia visa mano technika, sendien ant greicio norejau nufotografuoti pacios darytas gelytes su telefonu, tai dabar tragedija, nes ir jo negali paleisti is ranku... Gal patartumet koki nesudetinga fotika triju metu vaikui butu galima duot i rankas?.... Net nezinau ka daryti, nu jai labai patinka fotkint tai sakau gal koki muilinuka paimti? doh.gif

as tai nupirkau toki vienkartini, tik reikia pabaigti isfotkinti juostele, ir jam atiduosiu. manau tas jam labiau patiks, nei spalvotas, tie zaisliniai tai jam visai neidomus buvo schmoll.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 05, 16:41)

Netyčinė (specialiai neplanuota) maisto foto, bet ar skaniai jums atrodo?  :

nors katik pavalgiau, bet va ta gabaleli tai tikrai numauciau nuo iesmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 05, 16:38)
Jau turiu 50-tukąąąą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Klausykitės, pasiskaičiau apie blendos (gavau komplekte) panaudojimą, kaip ir viskas aišku, kam ji skirta, tik liko neaišku, ar ją naudoti daugeliu atveju ar tik tada, kai reikia tą šviesą/saulę sumažint g.gif Gal galite pasidalinti savo patirtimi  bigsmile.gif

Sveikinu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Aš uždėjus laikau visada kaip apsaugą, supratau iš pažengusių, kad verta nuo patrankymų ir pan., nelabai gilinausi, uždėjau ir man ramiau dar ir priedo su filtru (50ukui, o blenda karūnėlės tipo, to kito, kur nefiksuoto židinio blenda tokia labai jau didelė tai nelaikau). O šiaip ji skirta nuo saulės tiesioginių spindulių. Ai jau šitą žinai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 16:47
nieko sau jus perkat savo vaikeliukams zaisliukus...na, as kol kas issisuku su aiskinimais, kad negalima, bet irgi, itariu, neilgam...reikes jai papirkti koki apytikri, nes su zailsiniu neapgausi jos schmoll.gif
dedu dar nuotraukyciu...laukiu kritikos..ar ne per daug nukapota, suspausta, ar lb truksta erdves, kaip spalvinis variantas? Cia pas ja kambary, tai viskas rozini atspalvi igauna ir seseliai roziniai visur, nes viskas gi rozine spalvyte ten pas ja kambary, tai WB niekaip negaliu normalaus susireguliuoti schmoll.gif
Zodziu, tarsykit i sveikata, o man tik patarimu pazerkit, ko nedaryt, ka keisti reiketu mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o cia ar lb trugdo fokusas i lupu blizga? Ar geriau, kad butu buve i mergyte?
user posted image

Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 04 05, 17:38)
Jau turiu 50-tukąąąą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Sveikinimai!
O tie saslykai gundo , net labai....yum-yum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 15:50)
Zodziu, tarsykit i sveikata, o man tik patarimu pazerkit, ko nedaryt, ka keisti reiketu mirksiukas.gif

Man trečia labai patinka, savo emocija labai kabina-taip susikaupus mergyte dažos fainai, pabandyk paversti j/b, būtų įdomu pažiūrėt Ir čiut suspausta, labiau norėtųs( erdvės labiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 05 balandžio 2011 - 16:55
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 16:50)

Man trečia ir penkta patiko, kitos nestringa atmintin arba makalynas per didelis. Antroj neskaniai tas metalas vaiko burnytėj schmoll.gif trečioj truputį spalvos kažkokios ne tokios, gal per geltona, net negaliu pasakyt g.gif šeštoj man irgi per daug detalių ir tas tuščias/sulietas plotas per didelis. Septinta ir aštunta - makalynas, tie daiktai nelabai fotogeniški, gal vertimas į JB pagelbėtų g.gif

Žodžiu, penkta mano favoritė. Ir nuotaika jaučiasi ir paslaptingumo turi, ir tas vaiko šypsnys gražiai įkomponuotas. Būtų išvis liuks, jei fone nebūtų tų juodų detalių - na ten to kažko besišypsančio juoda burna ir juodomis akimis...Dar reiktų sužiūrėti spalvas.

Rita, dėkui už ats, mano blenda ta neiškarpytais kraštais, o vientisa tokia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 05, 16:58)
Rita, dėkui už ats, mano blenda ta neiškarpytais kraštais, o vientisa tokia  ax.gif

Tai nelabai patogu būtų nuolat. Jei tau grožis nesvarbu, gali ir apsukus į vidų laikyt.
Nebent tavoji trumputė? Nes mano gi ilgoji blenda ne 50 -uko

Va su kokia aš laikau, bet ji ištikro mažesnė nei nuotraukoj čia, nes iš voršaus fotkinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 17:02
gotte- sveikinu thumbup.gif thumbup.gif Tikiuosi ir kada nors ir į mano gatvę ateis šventė ir kas nors nupirks 50-tuką blush2.gif

mergaitės foto (pandre)man patiko kur susikaupusi dažo lūpytes ir kur atspindys tik veidrodyje ax.gif
Atsakyti
Dėkui už sveikinimus ax.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 16:59)
Tai nelabai patogu būtų nuolat. Jei tau grožis nesvarbu, gali ir apsukus į vidų laikyt.
Nebent tavoji trumputė? Nes mano gi ilgoji blenda ne 50 -uko

Va su kokia aš laikau, bet ji ištikro mažesnė nei nuotraukoj čia, nes iš voršaus fotkinta

Mano TOKIA

skaičiau, kad tokios kaip tavo geresnės yra.
Atsakyti