Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rarity @ 2011 04 05, 08:40)
Pasivaidensiu ir aš. Susirgau komandiruotėje, tai drybsau viešbutyje  doh.gif
Mano šeštadienio greitukas.

Labai patinka man tas greitukas

QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 05, 09:16)
Šiąnakt vos per plauką į ligoninę neišvažiavom, jei turėčiau kur mažiuką palikti, būtume jau nebe namie, bet susitariau su gydytojais.. Žodžiu, atėjo sunkesnis periodas mums, kantrybės dėl auto  4u.gif

Sveikit 4u.gif
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 11:02)
Nu siandien jau as uzbombarduosiu jus savo fotkem biggrin.gif nepykit labai.. Laukiu kritikos  4u.gif

Man labiausiai pirma ir trecia smile.gif
Piene, ačiū už pamokėlę PS reiks paanalizuot ir man bigsmile.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 04 05, 14:30)
Merginos HELP..... Toks kvailas klausimas, bet gal kazkuri susiduret su situacija panasia.... Zodziu nuo mazosios ranku kencia visa mano technika, sendien ant greicio norejau nufotografuoti pacios darytas gelytes su telefonu, tai dabar tragedija, nes ir jo negali paleisti is ranku... Gal patartumet koki nesudetinga fotika triju metu vaikui butu galima duot i rankas?.... Net nezinau ka daryti, nu jai labai patinka fotkint tai sakau gal koki muilinuka paimti? doh.gif

va maniškė irgi labai mėgsta pačiupinėt mano techniką, pirkau jai vaikšiką pink fotiką-tai dabar jo nepaleidžia iš rankų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 05 balandžio 2011 - 15:37
Hello,

Aš sėdžiu kaip ant adatų ir laukiu vyro, gal šiandien jau parveš man 50-tuką cool.gif

Viską perskaičiau, tik komentuot jau negaliu, nes kol sucituosiu tai pražilsiu turbūt blush2.gif

Netyčinė (specialiai neplanuota) maisto foto, bet ar skaniai jums atrodo? g.gif

user posted image

QUOTE(Akasha @ 2011 04 05, 15:30)
Merginos HELP..... Toks kvailas klausimas, bet gal kazkuri susiduret su situacija panasia.... Zodziu nuo mazosios ranku kencia visa mano technika, sendien ant greicio norejau nufotografuoti pacios darytas gelytes su telefonu, tai dabar tragedija, nes ir jo negali paleisti is ranku... Gal patartumet koki nesudetinga fotika triju metu vaikui butu galima duot i rankas?.... Net nezinau ka daryti, nu jai labai patinka fotkint tai sakau gal koki muilinuka paimti? doh.gif

Tai manau reiktų griebti kokį kad ir dėvėtą muilinuką...ką nors nebrangaus, kad jei nenusaugos, nenukentėtum super finansiškai.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 05, 15:30)

maniškė viską turi ką turim mes, tik aišku pusiau veikiantį, neveikianti - telefoną, klaviatūrą, pelę, į fotikus kėsinasi, daviau muilinę, tai kai patrankė nebedaviau. Daviau su telefonu fotografuot, privarė man interneto sąskaitą, priwapino pasirodo. Tai kažkaip dabar neduodu, arba duodu atseit paspaust ir žaidžiam žaidimą kai paspaudzia, ieško to daikto namie kur nufotografavo biggrin.gif Kol kas išsisuku, jei labai lįs, irgi ko nors ieškosiu. Su žaisliniais abejoju ar ilgam, supranta vaikai. Bent maniškės su žaisline technika neužkišu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 15:45
Va toki maniske turi user posted image

Aisku jie vaikiskai atrodo,bet fotografuot smagu visai.Ir rezultata paziuret gali,ir i kompa issikelt.Ir ziuret su abiem akutem.Aisku dabar jau nusibodes,bet pradzioj tai oi kiek meno pridare doh.gif Ir dar smugiams atsparus ir visokioms seilems hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 05 balandžio 2011 - 15:50
Cia toms mamytems, kuriu vaikai fotografuoti nori smile.gif
Siandien visai visai netycia uztikau VA KA smile.gif
Atsakyti
gotte, man tai skaaaaaniai atrodo essen.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 05, 14:41)
Netyčinė (specialiai neplanuota) maisto foto, bet ar skaniai jums atrodo?  g.gif

Neatsiskayčiau tikrai tokio šašlykiuko smile.gif
Atsakyti
Nu va dabar galvoju.... Hmmmm.... Seileti, jau neseileja zaislu, metyti, kazkaip irgi jau ismokiau, kad su fotikais reik atsargiai elgtis... Bijau, kad spalvotas ele vaikiskas gali nepatikti.... doh.gif pazis pora dienu ir numes i sona, tada vel ziures su kuo as fotkinu... reik gal kokio pigesnio muilinuko paprasto paieskot...

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 05, 16:48)
Va toki maniske turi
Aisku jie vaikiskai atrodo,bet fotografuot smagu visai.Ir rezultata paziuret gali,ir i kompa issikelt.Ir ziuret su abiem akutem.Aisku dabar jau nusibodes,bet pradzioj tai oi kiek meno pridare doh.gif Ir dar smugiams atsparus ir visokioms seilems hihihi.gif

Ir kaip jai? tinka ir patinka... ar vistiek i tavo zvalgosi?

Gotte, nesielg taip daugiau smile.gif))) Nerealiai uzsimaniau saslu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 05 balandžio 2011 - 16:02
QUOTE(Akasha @ 2011 04 05, 16:30)

Va mano pardej kur dirbu yra toks My Webpage]My Webpage[/URL] 156lt kainuoja ir dar yra deklas atskirai pirkt, kad po vandeniu butu galima fotkint biggrin.gif pati tokio noreciau.. manri tie fotikai db vaikam, galima iskart veidus visaip iskraipyt ir visokiu kitu nesamoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 05, 17:01)
Nu va dabar galvoju.... Hmmmm.... Seileti, jau neseileja zaislu, metyti, kazkaip irgi jau ismokiau, kad su fotikais reik atsargiai elgtis... Bijau, kad spalvotas ele vaikiskas gali nepatikti....  doh.gif  pazis pora dienu ir numes i sona, tada vel ziures su kuo as fotkinu... reik gal kokio pigesnio muilinuko paprasto paieskot...
Ir kaip jai? tinka ir patinka... ar vistiek i tavo zvalgosi?

aš galvoju savaitgalį iš tėvų pasiimti savo seną muilinuką, buvom ten palikę, nes nebebuvo reikalingas... tik manau, kad pirma duosiu ten saviškiui pafotkinti ir matysiu kaip elgiasi, nes muilinukas visgi smarkiai skiriasi nuo veidrodžio, tai nežinia ar tiks vien dėl to, kad tikras fotikas, bet ne toks, kaip mamos doh.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 17:02)
Va mano pardej kur dirbu yra toks My Webpage]My Webpage[/URL] 156lt kainuoja ir dar yra deklas atskirai pirkt, kad po vandeniu butu galima fotkint biggrin.gif pati tokio noreciau.. manri tie fotikai db vaikam, galima iskart veidus visaip iskraipyt ir visokiu kitu nesamoniu biggrin.gif

neveikia nuoroda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 04 05, 17:10)
aš galvoju savaitgalį iš tėvų pasiimti savo seną muilinuką, buvom ten palikę, nes nebebuvo reikalingas... tik manau, kad pirma duosiu ten saviškiui pafotkinti ir matysiu kaip elgiasi, nes muilinukas visgi smarkiai skiriasi nuo veidrodžio, tai nežinia ar tiks vien dėl to, kad tikras fotikas, bet ne toks, kaip mamos  doh.gif
neveikia nuoroda  4u.gif

butiani po to papasakok kaip sekesi... labai cia pas mus didele beda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 05, 17:15)
butiani po to papasakok kaip sekesi... labai cia pas mus didele beda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ok drinks_cheers.gif
Nes pas mus ir bėda, aš iš fotografės į modelį virstu lotuliukas.gif
Atsakyti