Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

rarity, sveik. Man labai patiko antroji. Šaunus modeliukas 4u.gif
Piene rimtas vyrukas. Patiko laikysena 4u.gif
Paulos sesijoj man patiko pirma ir trečia. Pirmoje ypač patiko šviesos kontūras.

Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 05, 14:24)

vyriškai švariai gražiai, tik gal šono kairės pakirpčiau kad mažiau centre būtu, bet šiaip man tai gerai žiūrisi
kiek atkreipiau dėmesi tai megsti centruoti, o gal tik taip pasirodė
pirma man nepatiko gal kad poza tokia paprasta
antroj veido išraiška tokia kaip išsigandusi, rankų padėtis negražiai žiūrsi(lyg nevaldo rankų), man nelabai
o trečia faina tik vėlgi kairės mažinčiau dešinės didinčiau

Bet tikrai, kai pradejau fotkint 50tuku, pradejau vis centruot.. As vis nesugalvoju, kaip kitaip ytaisyt.. Nors ir as turejau liga, kaip jau kas cia irgi skundesi, visad zmogu ygrust i kairi apatini krasta biggrin.gif reiks taisytis del to centravimo.. O del ranku nevaldymo prajuokino, paziurejau, kad tikrai panasiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 13:31)
Daryk autoportretus, tobulėk, tokio grožio esi... Nors biškį pasimečiau, kažkaip ne į temą rėžtelėjau  blush2.gif

oi prajuokinai smile.gif))) gerąja prasme, beje turiu vieną mintį dėl auto bet vis nerandu priemonių jai įgyvendinti, gal artimiauisu metu ir pavyks, tada kuliais pas jus atbėgsiu kritikos smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 05, 10:40)
Mano šeštadienio greitukas.

koks vykes greitukas thumbup.gif
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 10:46)
jei kils kokiu klausimu apie odos apdirbima ps, galit kreiptis i mane, kiek galesiu padesiu, truputi jau susidraugavus esu su tuo.. nors nesakau, kad profas  dar toli iki to, bet padet galiu..
Man labiausiai antra patiko.. O pirmai noretusi gal horizontaliai ir kad to arkliuko seselis visas matytusi, nes dabar toks nukirstas, o atrodo ydomus..
Pirmai man kazko truksta, nezinau ko.. Gal kazkokio kitokio apdirbimo..  O labiausiai patiko trecia ir paskutine.. trecia tikrai nuostabi..

oj, kaip noreciau ismokti..ale, visai zalia esu PS doh.gif o su tuo clone stamp ir healing brush, tai cia tik po mm judassi pirmyn,ane?ir tik kai kurias vietas patvarkot, ar visa oda?itariu tai lb kruopstus darbelis g.gif
Aciukas uz komentarus 4u.gif labai dziugu juos skaityti smile.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 13:02)
As visada tvarkau su healing brush tool, ir su clone stamp. Niekad bluro nenaudoju. Greitai paklonuoju paklonuoju, o su healing brush tool viska sulyginu.. Siaip dar buna tu sluoksniu opaticy reguliuoju, kad per daug nebutu.. Is pradziu gal viskas gan letokai gaunasi, bet paskui jau atkali..
Papildyta:
Nu siandien jau as uzbombarduosiu jus savo fotkem biggrin.gif nepykit labai.. Laukiu kritikos 

gal galima issamiau kaip tvarkai...zingsnis po zingsnio, nes as visai nemoku...kazkada bandziau su tuo kealing brush, bet man tik numargino oda ir asta lavista baby doh.gif tai daugiau nekisau ten savo pirstu schmoll.gif ale turiu viena nuotrauka, kuri lb gerai butu pasitreniruoti, tai norisi ismokti ax.gif
O jau kokios grazio nuotraukos wub.gif tu tik rodyk rodyk toki groooozi, atgaiva akims wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 14:25)
Visada neatitiks kas tau labiausiai patinka ir kai kuriems. Man antra. Na, jau toookia nereali, kad dievuliau seniai kas yra buvę taip užkabinę  wub.gif

Žodž, aš tavo gerbėja, nukautavai  lotuliukas.gif  Ot durna mergšė, bet ką man daryt, patinka ir tą nuotaika, ir tos rankos, ir tas bodis, žodžiu, viskas  biggrin.gif

biggrin.gif kaip malonu.. aciu 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 05, 14:27)
aš mielai, tik man sunku laika ištaikyt, kai visoms tinka tada aš su vaikais būnu, kai man tinka visos kitos darbe ax.gif

Tai reik mazdaug tada tartis, rasyt kada mazdaug kas kokiu laiku gali, ir reik bandyt derintis visom 4u.gif modeli viena va paimciau, ji tikrai sutiktu, ir pasimaivytu mum biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 14:28)
Gerai.
Pirma ir trecia.
Aga, noreciau.Labai.

Dekui 4u.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 14:31)
jei kalbi apie šitą, tai man visas pasileidžia g.gif
reikės išbandyti tavo variantą 4u.gif

iš tavo foto man pirmoji, gražus fonas, antroj kažkas nelabai, o trečioji manęs asmeniškai nekabina 4u.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(Lora27 @ 2011 04 05, 14:42)
rarity, sveik. Man labai patiko antroji. Šaunus modeliukas  4u.gif
Piene rimtas vyrukas. Patiko laikysena  4u.gif
Paulos sesijoj man patiko pirma ir trečia. Pirmoje ypač patiko šviesos kontūras.

MB labai nepatiko sita nuotrauka biggrin.gif o man kaip tik labai..

Man tas konturas irgi, graziai suzaide smile.gif

Tai ka, Kaunietes tada bandom rasyt kada kuri galetumet mazdaug, ir bandysim tartis del laiko 4u.gif
Atsakyti
Rarity - nu kad mano būtų tokie greitukai doh.gif gražu 4u.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 04 05, 12:12)
Važiuosim namo. Pats baisumas praėjo, galim tęst gydymą namie. :] Praktiškai pati gydytoja iškomandiravo į namus.

džiaugiuosi ,kad namie - sveikatos 4u.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 13:02)

Nu siandien jau as uzbombarduosiu jus savo fotkem biggrin.gif nepykit labai.. Laukiu kritikos  4u.gif

ir čia skaitosi naujokė doh.gif gražu labai bigsmile.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 05, 14:15)

Nebepamenu niko, kur autoportretai buvo, žaliom akim bigsmile.gif . Ta antra puiki. Smagi ir nuotaika ir spalvom. Jei jau kabinėtis, tai erzina kiek raudona akytė ir šešėlis prie nosytės labai aštrus, reflektorius čia būt žiauriai pagelbėjęs.

Mano mano ten blush2.gif raudoną akytę galėjau tvarkyti,bet ji mano bemieges naktis įamžina,tai palikau blush2.gif bet reiks patvarkyti blush2.gif o reflektoriaus neturiu,bet reiks įsigyti g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 14:44)
koks vykes greitukas thumbup.gif

oj, kaip noreciau ismokti..ale, visai zalia esu PS doh.gif o su tuo clone stamp ir healing brush, tai cia tik po mm judassi pirmyn,ane?ir tik kai kurias vietas patvarkot, ar visa oda?itariu tai lb kruopstus darbelis g.gif
Aciukas uz komentarus 4u.gif labai dziugu juos skaityti smile.gif
gal galima issamiau kaip tvarkai...zingsnis po zingsnio, nes as visai nemoku...kazkada bandziau su tuo kealing brush, bet man tik numargino oda ir asta lavista baby doh.gif tai daugiau nekisau ten savo pirstu schmoll.gif ale turiu viena nuotrauka, kuri lb gerai butu pasitreniruoti, tai norisi ismokti ax.gif
O jau kokios grazio nuotraukos wub.gif  tu tik rodyk rodyk toki groooozi, atgaiva akims wub.gif

Nu darau taip (cia as pagal save ir man taip patogiau, nors gal neteisingai, as nezinau biggrin.gif ): atsidarau nuotrauka, darau dublicate layer, tada imu healing brush tool ir tada spuogelius visokius naikinu didesnius matomiausius. Tada kai jau baigiu, paspaudziu ant layerio su desiniu, ir darau merge visible (man tai patogiau). Tada vel darau dublicate layer ir tada jau imu clone stamp ir ten kur kazkokie plemukai, su mazu opaticy palyginu. Tada kartais atrodo nelabai naturaliai, tai imu ir pacio layerio opaticy reguliuoju. Tada darau vel merge visible, ir vel dublicate, ir tada jau su brushu sulyginu. Su brusu dirbant ziurek, kad nukopintum tekstura, kuri ten tiks, nes daznai buna kad neatitinka labai. Nu ir zaidi tada greit spaudineji ir vsio. Niekad viso veido milimetrais nevarau.. Ir niekad nesirenku labai mazo diametro teptuko, nes nepatogu, ir dazniausiai gaunasi nelygiai ir taip daug sunkiau. Ir dar, visada baigus galima sluoksnio opaticy sumazint, ir tada padarius merge visible, vel is naujo dublicate padarius dar kart daryt ta.. Tik svarbiausia ziuret, kad liktu ant veido kazkokia tai tekstura, kad nebutu jau visiskai vaskinis..
Nu tikiuosi aiskiai as cia biggrin.gif siaip tikrai labai viskas paprastai. Jei dar kam kas neaisku bus, galit i AZ rasyt, bandysiu gal tada per skype aiskint su visais paveiksliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 15:28)
Nu darau taip (cia as pagal save ir man taip patogiau, nors gal neteisingai, as nezinau biggrin.gif ): atsidarau nuotrauka, darau dublicate layer, tada imu healing brush tool ir tada spuogelius visokius naikinu didesnius matomiausius. Tada kai jau baigiu, paspaudziu ant layerio su desiniu, ir darau merge visible (man tai patogiau). Tada vel darau dublicate layer ir tada jau imu clone stamp ir ten kur kazkokie plemukai, su mazu opaticy palyginu. Tada kartais atrodo nelabai naturaliai, tai imu ir pacio layerio opaticy reguliuoju. Tada darau vel merge visible, ir vel dublicate, ir tada jau su brushu sulyginu. Su brusu dirbant ziurek, kad nukopintum tekstura, kuri ten tiks, nes daznai buna kad neatitinka labai. Nu ir zaidi tada greit spaudineji ir vsio. Niekad viso veido milimetrais nevarau.. Ir niekad nesirenku labai mazo diametro teptuko, nes nepatogu, ir dazniausiai gaunasi nelygiai ir taip daug sunkiau. Ir dar, visada baigus galima sluoksnio opaticy sumazint, ir tada padarius merge visible, vel is naujo dublicate padarius dar kart daryt ta.. Tik svarbiausia ziuret, kad liktu ant veido kazkokia tai tekstura, kad nebutu jau visiskai vaskinis..
Nu tikiuosi aiskiai as cia biggrin.gif siaip tikrai labai viskas paprastai. Jei dar kam kas neaisku bus, galit i AZ rasyt, bandysiu gal tada per skype aiskint su visais paveiksliukais  biggrin.gif

Oj, kaip aciu 4u.gif bandysiu kazka pasizaisti, kad nors kiek perprasciau, bent kokius klausimus tau po to skype uzduoti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 05, 15:35)
Oj, kaip aciu 4u.gif  bandysiu kazka pasizaisti, kad nors kiek perprasciau, bent kokius klausimus tau po to skype uzduoti doh.gif  biggrin.gif

Nieko, pradzioj sunkiau, o paskui greit labai viskas.. As is pradziu kiek keikiaus.. Ir vienaip dariau ir kitaip, ir niekas nesigauna.. Tik priterlioju ir viskas tuo pasibaigia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 13:50)

Tai ka, Kaunietes tada bandom rasyt kada kuri galetumet mazdaug, ir bandysim tartis del laiko  4u.gif

Man pats idealiausias laikas tai darbo dieną nuo 9 iki17 val nes tada turiu aukle, visu kitu laiku reik tartis su vyru ar pabūtu su dviem smile.gif)) o savaitgaliais nebent per vaikų pietų miegą (maždaug 11.30-14 val. ) tai va koks mano sud4tingas laikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 05, 16:02)
Man pats idealiausias laikas tai darbo dieną nuo 9 iki17 val nes tada turiu aukle, visu kitu laiku reik tartis su vyru ar pabūtu su dviem smile.gif)) o savaitgaliais nebent per vaikų pietų miegą (maždaug 11.30-14 val. ) tai va koks mano sud4tingas laikas biggrin.gif

tai manau visų panašus kas augina vaikus,ypač pametinukus lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos HELP..... Toks kvailas klausimas, bet gal kazkuri susiduret su situacija panasia.... Zodziu nuo mazosios ranku kencia visa mano technika, sendien ant greicio norejau nufotografuoti pacios darytas gelytes su telefonu, tai dabar tragedija, nes ir jo negali paleisti is ranku... Gal patartumet koki nesudetinga fotika triju metu vaikui butu galima duot i rankas?.... Net nezinau ka daryti, nu jai labai patinka fotkint tai sakau gal koki muilinuka paimti? doh.gif
Atsakyti