Rarity, jau išgyriau Patinka.Kaip jau sakiau jb mano favorite iš visos serijos ir nors prie šios labiausiai norisi kabinėtis , ji vistik stipresnė, todėl nieko nematau ir sakau -
Nebepamenu niko, kur autoportretai buvo, žaliom akim . Ta antra puiki. Smagi ir nuotaika ir spalvom. Jei jau kabinėtis, tai erzina kiek raudona akytė ir šešėlis prie nosytės labai aštrus, reflektorius čia būt žiauriai pagelbėjęs.
<Pienė>
Man PIRMOJI, rami, parasta, graži spalviškai, veidas man per gelsvas.
Antroji man ne, būčiau fotografavus keliom sekundėm prieš arba po , dabar labai viršus t.y rankos, jų padėtis nesutinka su apačia .Iš bodžio ir kelnių padėties , matau, kad drąsų modeliuką turėjai, o va rankos, numanau, kad taisėsi plaukus...daro ją tokią išsigandusią, nepasitikinčia savimi, ir tai man trukdo, neberandu pusiausvyros, harmonijos tsakant
Trečia - gaila pirštų ir vėl man veidas per geltonas.
Tai tiek ,IMHO
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 14:06)
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 12:02)
Na, Piene, va čia tai moters portretas. Bravo bravo bravo, - dvi pirmos apskritai tobulos
Tu naujokė?
Papildyta:
Už tokią nuotrauką ta Didžgalvį primuščiau
Viskas, užsimaniau ir aš fotosesijų, amžiais neišmoksiu. Reiks kutint kaimynę kokią šeštadienį
Labai aciu bet man kaip tik paciai gal pati paskutine labiausiai patinka, tik gaila tu pirstu nukirstu... naujoooke as naujoooke
O ta nuotrauka Didzgalvio irgi man nelabai
Ir siaip Kaunietes, gal norit kada susibegt, griebt koki modeli, ir kartu visom pafotkint?
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 13:02)
Atsiprašau, kad įsikišiu, bet nesusilaikau nepasisakius Akys ant kaktos iššoko!!! Koooks modelis.... koks foto apdirbimas... nu nerialios tiesiog... truksta žodžių...
Baisiai užpavydėjau baltu pavydu
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 05, 12:44)
Sakykit, kažkas dėjote nuorodą su veido valymo filmuku iš jutubės. Ar Jums jis pasileidžia visas? Man rodo tik nepilnas 6 minutes ir užstringa.
man rodo visa
QUOTE(rarity @ 2011 04 05, 09:40)
Pasivaidensiu ir aš. Susirgau komandiruotėje, tai drybsau viešbutyje
Mano šeštadienio greitukas.
daugiau čia Eglė
Mano šeštadienio greitukas.
daugiau čia Eglė
fainas greitukas, ir čia įdėtos man geriausios iš greituko. Man patiko neturiu prie ko kabintis ypač pirma
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 09:46)
Nu kur jau cia akmenim uzmetyt... Kaip as noreciau taip moket.. o gal netycia kokiu nuorodu i pamokeles galima butu gaut? Labai noreciau pabandyt..
žinok nuorodų neturiu nes turiu gyva žmogų šalia
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 10:31)
vyriškai švariai gražiai, tik gal šono kairės pakirpčiau kad mažiau centre būtu, bet šiaip man tai gerai žiūrisi
kiek atkreipiau dėmesi tai megsti centruoti, o gal tik taip pasirodė
pirma man nepatiko gal kad poza tokia paprasta
antroj veido išraiška tokia kaip išsigandusi, rankų padėtis negražiai žiūrsi(lyg nevaldo rankų), man nelabai
o trečia faina tik vėlgi kairės mažinčiau dešinės didinčiau
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 13:17)
Labai aciu bet man kaip tik paciai gal pati paskutine labiausiai patinka, tik gaila tu pirstu nukirstu...
Visada neatitiks kas tau labiausiai patinka ir kai kuriems. Man antra. Na, jau toookia nereali, kad dievuliau seniai kas yra buvę taip užkabinę Žodž, aš tavo gerbėja, nukautavai Ot durna mergšė, bet ką man daryt, patinka ir tą nuotaika, ir tos rankos, ir tas bodis, žodžiu, viskas
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 04, 21:53)
Ne, fotelio aš nepatraukiu, aš noriu nusipaveiksluoti pvz sėdėdama ant fotelio, nu.
Jau net nervas pradeda imt. Kodėl tik aš viena suprantu ką noriu padaryt????
Kaip gali fotikas sufokusuot orą? Jei buvo kažkoks taškas, jį sufokusavo, dingo taškas, tai fokusas lieka į ką? I orą? Neįkertu
Jau net nervas pradeda imt. Kodėl tik aš viena suprantu ką noriu padaryt????
Kaip gali fotikas sufokusuot orą? Jei buvo kažkoks taškas, jį sufokusavo, dingo taškas, tai fokusas lieka į ką? I orą? Neįkertu
Laukine, sodink i foteli koki dideli zaisla, kad jo akys butu ten, kur bus tavo. Sufokusuok auto, perjunk i manual, ismesk zaisla, i jo vieta sesk pati ir fotkink
Ups, tik parasius pamaciau, kad toks pats patarimas jau buvo
Ir siaip Kaunietes, gal norit kada susibegt, griebt koki modeli, ir kartu visom pafotkint?
aš mielai, tik man sunku laika ištaikyt, kai visoms tinka tada aš su vaikais būnu, kai man tinka visos kitos darbe
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 10:31)
Gerai.
Pirma ir trecia.
Aga, noreciau.Labai.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 05, 12:44)
Sakykit, kažkas dėjote nuorodą su veido valymo filmuku iš jutubės. Ar Jums jis pasileidžia visas? Man rodo tik nepilnas 6 minutes ir užstringa.
jei kalbi apie šitą, tai man visas pasileidžia
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 13:02)
As visada tvarkau su healing brush tool, ir su clone stamp. Niekad bluro nenaudoju. Greitai paklonuoju paklonuoju, o su healing brush tool viska sulyginu.. Siaip dar buna tu sluoksniu opaticy reguliuoju, kad per daug nebutu.. Is pradziu gal viskas gan letokai gaunasi, bet paskui jau atkali..
Nu siandien jau as uzbombarduosiu jus savo fotkem nepykit labai.. Laukiu kritikos
Nu siandien jau as uzbombarduosiu jus savo fotkem nepykit labai.. Laukiu kritikos
reikės išbandyti tavo variantą
iš tavo foto man pirmoji, gražus fonas, antroj kažkas nelabai, o trečioji manęs asmeniškai nekabina
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 05, 13:27)
aš mielai, tik man sunku laika ištaikyt, kai visoms tinka tada aš su vaikais būnu, kai man tinka visos kitos darbe
Daryk autoportretus, tobulėk, tokio grožio esi... Nors biškį pasimečiau, kažkaip ne į temą rėžtelėjau
QUOTE(frederica @ 2011 04 05, 14:15)
<Pienė>
Man PIRMOJI, rami, parasta, graži spalviškai, veidas man per gelsvas.
Antroji man ne, būčiau fotografavus keliom sekundėm prieš arba po , dabar labai viršus t.y rankos, jų padėtis nesutinka su apačia .Iš bodžio ir kelnių padėties , matau, kad drąsų modeliuką turėjai, o va rankos, numanau, kad taisėsi plaukus...daro ją tokią išsigandusią, nepasitikinčia savimi, ir tai man trukdo, neberandu pusiausvyros, harmonijos tsakant
Trečia - gaila pirštų ir vėl man veidas per geltonas.
Tai tiek ,IMHO
Del veido visiskai sutinku.. Nesupratau kaip taip gavosi, paskui bandziau taisyt, sedejau sedejau, ir galiausiai jau akyse spalvos mirguliuot pradejo, ir nebesupratau jau ar gerai ar negerai reikes dar bandyt tvarkyt.. O antroji, ten taip labai jau netycia gavosi, nors man ji visai nieko tokia.. Bet ji tuo metu sake kaip jai salta ir trecioj del veido vel sutinku, eisiu toliau makaluot as nesuprantu, gal cia pas ja pudra tokia buvo, ar kas.. Niekaip nepagaunu.. Labai dekui uz kritika