Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 04 01, 10:06)
Žydraake, čia fotografavau be pultelio... Buvo taip: ant suoliuko sodinu meškiną, fokusuoju į jį, spaudžiu fotoaparato mygtuką, pusnuogė griebiu lakstančią po visą butą nuogą Elzę, metu meškiną į šoną, sėdu jo vietoje, prisispaudžiu mazgę ir kuždu: "Žiūrėk, kur katė bėga"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Tuo pačiu metu bandau, kad ir pati kažkaip normaliau sėdėčiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ir taip daug kartų  doh.gif

lotuliukas.gif Tai ar pamate vaikas kate bent?
Kokiu f cia fotkinai?bet taip ryskiai akytes gavos Elzes fainai
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 01, 11:10)
lotuliukas.gif  Tai ar pamate vaikas kate bent?
Kokiu f cia fotkinai?bet taip ryskiai akytes gavos Elzes fainai

Nea... lotuliukas.gif f 4,5, išlaikymas 125, iso 400 ax.gif bet taip gavosi iš daug kadrų... viena man yra emociškai labiau patinkanti, bet ne tokia kokybiška...
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 01, 11:45)
parodyk koki turi?

http://www.amazon.co..._pr_product_top
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 12:00)
Na Loreta, siuo atveju turiu nesutikt su jumis... Taip jei nores fotografuoti tik tu daigtu detales, tai gal ir reiketu macro, bet jei pati daigra parodyti, kaip produkta, tai 50-per akis... I stokus tik su 50-tuku ir fotkindavau...

Na, aš neįsivaizduoju, kaip parodyti tokį mažą daikčiuką be jo detalių - detalėse visas grožis ax.gif Stokuose detalių nereikia, bet pvz. Etsy ką nors pirkdama iš rankdarbių, būtiniausiai apžiūriu kiekvieną detalę smile.gif
Ir apskritai nemėgstu 50tuko, aišku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 11:27)
Aš su juo fotografuoju viską, kol užtenka šviesos. Dar turiu 85mm f1,8, o 50mmf1,8 atidaviau savo mažajai, ji dabar irgi labai fotografuoja bigsmile.gif Mezginius su 50tuku fotografuot tikrai galima, kaip ir kitokius drabužius, bet va siuvinėjimo ir mažų smulkmenėlių  schmoll.gif Bent jau gražiai  tongue.gif Bet  kaip nufotografuot galima gi su bet kuo - aš pradėjau nuo Nokios rolleyes.gif O paskui metus fotografavau viską tik su tuo macro šimtuku, beje ne ant ff  mirksiukas.gif Šiaip jau reikia susidėliot prioritetus, jei daiktai ne patys svarbiausi, o svarbesni vaikai - užteks 50mm f1,8  4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 12:00)
Tau tikrai tiks ir 50tukas... Sie daiktai tikrai nera tokie smulkus, kad reiketu macro.... Jei jau nori daugiau pinigu isleisti, tai imk 50-tuka su 1.4 F... tikrai turesi ir gera ir universalu daikta...
Na Loreta, siuo atveju turiu nesutikt su jumis... Taip jei nores fotografuoti tik tu daigtu detales, tai gal ir reiketu macro, bet jei pati daigra parodyti, kaip produkta, tai 50-per akis... I stokus tik su 50-tuku ir fotkindavau...

Vadinasi jeigu svarbu ir tas ir tas tai geriau 50-tuką smile.gif 4u.gif
Bet turiu įsivertinti, kad su juo TOKIŲnuotraukų nepadarysiu g.gif
Teisingai mastau ?

Neatidaro tai dedu taip :
http://farm4.static...._22dda62be4.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 01 balandžio 2011 - 11:31
QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 12:26)
Na, aš neįsivaizduoju, kaip parodyti tokį mažą daikčiuką be jo detalių - detalėse visas grožis ax.gif Stokuose detalių nereikia, bet pvz. Etsy ką nors pirkdama iš rankdarbių, būtiniausiai apžiūriu kiekvieną detalę  smile.gif
Ir apskritai nemėgstu 50tuko, aišku  bigsmile.gif

Suptantu, ka tu nori pasakyti smile.gif... cia jau kam ko reikia... Ir va dar issidavei kad nemegsti jo smile.gif
Gerai kad neciupinejau makrinio tai 50tukas buvo mano pirma ir vienintele meile smile.gif
Net dabar ant juostos 55mm mano mylimiausi, nors turiu ir kitu doh.gif Cia jau matyt mano beda....

QUOTE(erikae @ 2011 04 01, 12:27)
Vadinasi jeigu svarbu ir tas ir tas tai geriau 50-tuką  smile.gif  4u.gif
Bet turiu įsivertinti, kad su juo TOKIŲnuotraukų nepadarysiu  g.gif
Teisingai mastau ?

Neatidaro tai dedu taip :
http://farm4.static...._22dda62be4.jpg

Tokiu nepadarysi... nebent cropinsi arba naudosi macro ziedus, su kuriais reikia turet kantrybes pasiterliot.... smile.gif
Atsakyti
o as dievinu 50tuka, uzdarose erdvese nepamainomas daiktas. sviesus, apima nemazai, astrus. Bet va macro tai man irgi labai norisi biggrin.gif
Atsakyti
Na, jūs siuvinėjimų nefotkinat, tai ir mėgstat 50tuką tongue.gif Pamėgintumėt su juo kokį žirklių pakabuką 3x3 cm nufotografuoti, matytumėt kaip nervuoja bigsmile.gif doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 01, 09:22)

QUOTE(frederica @ 2011 04 01, 10:14)

Nepatikejau nei sekundelei biggrin.gif

O mane erzina 50tukas savo siauru kampu.Noriu sviesaus placiakampio.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 12:43)
Na, jūs siuvinėjimų nefotkinat, tai ir mėgstat 50tuką tongue.gif Pamėgintumėt su juo kokį žirklių pakabuką 3x3 cm nufotografuoti, matytumėt kaip nervuoja bigsmile.gif  doh.gif  tongue.gif

pritariu, del to ir noriu macro biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 01, 12:43)
Nepatikejau nei sekundelei biggrin.gif

O mane erzina 50tukas savo siauru kampu.Noriu sviesaus placiakampio.

su platesniu jau labai stipriai iskraipo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 04 01, 11:44)

su platesniu jau labai stipriai iskraipo  doh.gif

Ir 28m irgi?Bet tik krastuose ar visa?
Atsakyti
Supratau, jeigu labai panorėsiu tokių forografijų vadinasi galėsiu nusipirkti papildomai
MAKRO ŽIEDĄ

Bet čia jau vėliau, kai nors kiek pramoksiu blush2.gif

O kas cia per du daiktas ? blink.gif

Stabdykit mane jeigu labai jau poster_offtopic.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikae: 01 balandžio 2011 - 11:51