Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2011 04 05, 09:52)
Eik jau eik jau, man ji visai tiktų ir patiktų, ale negaliu imt biggrin.gif , bus iš kart aišku, kad nesąžiningos dalybos lotuliukas.gif , nors ką gal žinot, gal ir ištrauksiu cool.gif

O mano turbūt labiausiai patiko, ania? biggrin.gif

Rarity, man labai gražu.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 23:11)
reikai fokuso svirtelės, negi tokio nėra pas tave ant fotiko? t.y., kad iš auto fokusavimo persijungtų į rankinį fokusavimą. Turėtų logiškai būti auto - a, manul - m. Tai ant kokio dabar uždėta?

Einu pažiūrėt tavo instrukcijos

Tai taip ir yra, kur parodei foto, apie ta svirtele ir kalbėjau smile.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 04 04, 23:29)

jo, portreto afigieno ir as laukiu, nenuvilk musu, Laukine smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 05, 00:51)
Ir aš tuomet laukiu Laukines autoportreto.
p.s. daugiau nei pusės paskutinių psl. nuotraukų aš nematau.

Ee, gal baikit? smile.gif
Nepūskim burbulo, ba tikrai ir įpareigoja ir dar labiau sunku darosi smile.gif Kaip ir kada gausis, tada..

Šiąnakt vos per plauką į ligoninę neišvažiavom, jei turėčiau kur mažiuką palikti, būtume jau nebe namie, bet susitariau su gydytojais.. Žodžiu, atėjo sunkesnis periodas mums, kantrybės dėl auto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 05, 10:16)

Šiąnakt vos per plauką į ligoninę neišvažiavom, jei turėčiau kur mažiuką palikti, būtume jau nebe namie, bet susitariau su gydytojais.. Žodžiu, atėjo sunkesnis periodas mums, kantrybės dėl auto  4u.gif

Sveikatos.Laikykites.
Atsakyti
Nu dar jusu teismui viena nuotrauka 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Važiuosim namo. Pats baisumas praėjo, galim tęst gydymą namie. :] Praktiškai pati gydytoja iškomandiravo į namus.
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 10:46)
Man sita patinka, ir jei kils kokiu klausimu apie odos apdirbima ps, galit kreiptis i mane, kiek galesiu padesiu, truputi jau susidraugavus esu su tuo.. nors nesakau, kad profas biggrin.gif dar toli iki to, bet padet galiu..

noras yra padaryti švarią ir natūralią odą, bet kaip? tie blurinimai nenatūraliai atrodo....o kaip kitaip? nebent po taškelį taisyti g.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 11:31)
Nu dar jusu teismui viena nuotrauka  4u.gif

man patinka, vyriškai taip ax.gif

Rarity, labai gražios šios dvi foto, jos ir man labiausiai patiko ax.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 04 05, 12:12)
Važiuosim namo. Pats baisumas praėjo, galim tęst gydymą namie. :] Praktiškai pati gydytoja iškomandiravo į namus.

šaunuoliai, sveikit greičiau 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, kažkas dėjote nuorodą su veido valymo filmuku iš jutubės. Ar Jums jis pasileidžia visas? Man rodo tik nepilnas 6 minutes ir užstringa. g.gif

Ačiū labai už nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 04 05, 12:36)
noras yra padaryti švarią ir natūralią odą, bet kaip? tie blurinimai nenatūraliai atrodo....o kaip kitaip? nebent po taškelį taisyti g.gif
man patinka, vyriškai taip ax.gif

As visada tvarkau su healing brush tool, ir su clone stamp. Niekad bluro nenaudoju. Greitai paklonuoju paklonuoju, o su healing brush tool viska sulyginu.. Siaip dar buna tu sluoksniu opaticy reguliuoju, kad per daug nebutu.. Is pradziu gal viskas gan letokai gaunasi, bet paskui jau atkali..
Papildyta:
Nu siandien jau as uzbombarduosiu jus savo fotkem biggrin.gif nepykit labai.. Laukiu kritikos 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 13:02)

Jūs kartais ne iš Palangos? mastau.gif Ir čia turbūt Paula?
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 05, 13:06)
Jūs kartais ne iš Palangos? mastau.gif Ir čia turbūt Paula?

Ne as ne is Palangos, bet ten buvau ketvirtadieni ax.gif Ir taip cia Paula. Pazystat?
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 13:10)
Ne as ne is Palangos, bet ten buvau ketvirtadieni  ax.gif Ir taip cia Paula. Pazystat?

ne, tiesiog žinau iš virtualios erdvės ir nuotraukų esu mačius, todėl atpažinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 05, 12:02)

Na, Piene, va čia tai moters portretas. Bravo bravo bravo, - dvi pirmos apskritai tobulos wub.gif

Tu naujokė? biggrin.gif
Papildyta:
Už tokią nuotrauką ta Didžgalvį primuščiau cool.gif

Viskas, užsimaniau ir aš fotosesijų, amžiais neišmoksiu. Reiks kutint kaimynę kokią šeštadienį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 05 balandžio 2011 - 13:08