QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 15:39)
ir visiškai ne į tema jaučiu net nesuprasit, nes dedu ne foto
o mokinuosi su photoshopu ir dabartinis mano darbas
Nu kur jau cia akmenim uzmetyt... Kaip as noreciau taip moket.. o gal netycia kokiu nuorodu i pamokeles galima butu gaut? Labai noreciau pabandyt..
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:43)
Šita nuobodoka, ar ne? Blurinau daug. Neraukiu kaktos, ten MANO raukšlės, aš mimikė siaubinga
Man sita patinka, ir jei kils kokiu klausimu apie odos apdirbima ps, galit kreiptis i mane, kiek galesiu padesiu, truputi jau susidraugavus esu su tuo.. nors nesakau, kad profas
dar toli iki to, bet padet galiu..
QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 15:57)
ateinu ir as si syki ne tusciomis....maciau mergaites rode nuostabias arkliu fotografijas..turiu ir as pora, tik mazo arkliuko/ponio...tai idesiu...pakomentuokit kas ne taip ir ar is vis nors kas nors cia tinkamai?
Man labiausiai antra patiko.. O pirmai noretusi gal horizontaliai ir kad to arkliuko seselis visas matytusi, nes dabar toks nukirstas, o atrodo ydomus..
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 04, 16:03)
Labai faina sita, bet gal kazkaip truputi per daug apacios.. Kazkaip del kadravimo nesu tikra. O JB man cia patinka, nors ir tokiom nuotraukom dazniausiai norisi spalvu
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 04, 16:32)
Na ir jūsų tempai
jūs ką neturit vaikų, vyrų, namų
JUOKAUJU!!!
Kažką meginau išgaut
gal galit patart ar ką pasiūlyt?
Jūsų teismui
Antra labai labai! Labai grazus apdirbimas, ir ta lele tokia.. Nu labai patiko tikrai
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 16:49)
Aš pirkau šitą
5 in1 Esu patenkinta, bet tiksliai pasakyt galėsiu po metų
Sita ir as nusipirkau ketvirtadieni, klaipedoj is kazkokio vaikinuko
teko isbandyt.. Visai patinka, tik reik dar truputeli pasitreniruot.. Nes kartais kol pagauni kaip cia geriau..
bet siaip geras daiktas..
QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 19:34)
dedu kritikai...matau , kad nukapoju galunes....blogas iprotis...sakykit, kas negerai...tikiuos nebus tiek blogai, jog net pasisakyti nebus verta
cia fokusas i zieda (bent jau turetu buti)
Cia fokusas i rodanti pirstuka... Ar sia nuotrauka verta i seimos albuma padeti, ar trinti del nukapotu pirsteliu?
Pirmai man kazko truksta, nezinau ko.. Gal kazkokio kitokio apdirbimo..
O labiausiai patiko trecia ir paskutine.. trecia tikrai nuostabi..
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 22:18)
taip PS, dėl sunkumo kai moki viskas nesunku, kol perpranti yra ką veikti
) man šitam darbui gavosi 450 layers
))
Nu, ziuriu vargelio turejot.. bet rezultatas vertas tiek vargo.. Cia kaip as mokiaus piest darbe neturedama ka veikt... Visa diena piesiau kazkokia mergaite.. Nu bet kaip neblogai man ji gavos
net netikejau, kad as taip sugebeciau..