Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 05, 02:00)
Aš pasišekspyrinau truputį, jau nesitikėjau, kad čia kas bus smile.gif

hihihi.gif priminė mano neseną prievolę perskaityt Hamletą ant smūgio biggrin.gif biggrin.gif

tiesa, kas dėl foto - man iš paskutiniųjų įstrigo Vanilllos modeliuko portretas. Labai labai super. Veidas tai įspūdingai gražus, patiko tikrai itin.

Refresh - sveikit, blogai sirgt, ypač tokį pavasarį.. 4u.gif 4u.gif

aaai, ir brum - nebūkit tokia pikc (ypač paskutiniu metu). juk žinau, kad turit gražų (ir jau ryžą) modeliuką pašonėj mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 05 balandžio 2011 - 07:15
QUOTE(Almost @ 2011 04 05, 08:09)
aaai, ir brum - nebūkit tokia pikc (ypač paskutiniu metu). juk žinau, kad turit gražų (ir jau ryžą) modeliuką pašonėj  mirksiukas.gif

biggrin.gif as ne pikta, as tik kalbu glaustai biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Netas man pasidavė. Tik kažin kiek ilgam. O aš jeigu jau mačiau daugumos foto dar galiu sužaisti? Bandyčiau pasiūsti tada fredericai.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 05, 09:06)
Labas rytas. Netas man pasidavė. Tik kažin kiek ilgam. O aš jeigu jau mačiau daugumos foto dar galiu sužaisti? Bandyčiau pasiūsti tada fredericai.

aš tai manau kad gali,o kodėl gi ne blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Siūskit visos kas tik norit ir galit biggrin.gif , laukiu iki vakaro.
Dar primenu- nuotraukų formatas - vertikali arba kvadratas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 05 balandžio 2011 - 09:08
laba, as persiusiu vakare foto, nes vakar issiunciau nepaskaicius, kad siusti reikia Frederikai... bigsmile.gif

Sveikatos sergantiems vaikiukams 4u.gif

Ups, buvau padarius horizontalia, perdarysiu i kvadrata tada, neuzsiciklono man, kad netinka horizontali doh.gif

Daug foto ir as nematau g.gif

Del auto idemiai deduosi galvon visus postus, Laukine, gerai ir laiku tu cia... 4u.gif
Atsakyti
Pasivaidensiu ir aš. Susirgau komandiruotėje, tai drybsau viešbutyje doh.gif
Mano šeštadienio greitukas.

user posted image

user posted image

daugiau čia Eglė
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 15:39)

ir visiškai ne į tema jaučiu net nesuprasit, nes dedu ne foto smile.gif o mokinuosi su photoshopu ir dabartinis mano darbas

Nu kur jau cia akmenim uzmetyt... Kaip as noreciau taip moket.. o gal netycia kokiu nuorodu i pamokeles galima butu gaut? Labai noreciau pabandyt.. 4u.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:43)

Šita nuobodoka, ar ne? Blurinau daug. Neraukiu kaktos, ten MANO raukšlės, aš mimikė siaubinga 

Man sita patinka, ir jei kils kokiu klausimu apie odos apdirbima ps, galit kreiptis i mane, kiek galesiu padesiu, truputi jau susidraugavus esu su tuo.. nors nesakau, kad profas biggrin.gif dar toli iki to, bet padet galiu..

QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 15:57)
ateinu ir as si syki ne tusciomis....maciau mergaites rode nuostabias arkliu fotografijas..turiu ir as pora, tik mazo arkliuko/ponio...tai idesiu...pakomentuokit kas ne taip ir ar is vis nors kas nors cia tinkamai?

Man labiausiai antra patiko.. O pirmai noretusi gal horizontaliai ir kad to arkliuko seselis visas matytusi, nes dabar toks nukirstas, o atrodo ydomus..

QUOTE(eurikaite @ 2011 04 04, 16:03)

o kaip sita  ar sudas

Labai faina sita, bet gal kazkaip truputi per daug apacios.. Kazkaip del kadravimo nesu tikra. O JB man cia patinka, nors ir tokiom nuotraukom dazniausiai norisi spalvu 4u.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 04, 16:32)
Na ir jūsų tempai  doh.gif jūs ką neturit vaikų, vyrų, namų  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif JUOKAUJU!!!
Kažką meginau išgaut  ax.gif gal galit patart ar ką pasiūlyt?
Jūsų teismui

Antra labai labai! Labai grazus apdirbimas, ir ta lele tokia.. Nu labai patiko tikrai biggrin.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 16:49)
Aš pirkau šitą 5 in1 Esu patenkinta, bet tiksliai pasakyt galėsiu po metų biggrin.gif

Sita ir as nusipirkau ketvirtadieni, klaipedoj is kazkokio vaikinuko biggrin.gif teko isbandyt.. Visai patinka, tik reik dar truputeli pasitreniruot.. Nes kartais kol pagauni kaip cia geriau.. biggrin.gif bet siaip geras daiktas..

QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 19:34)
dedu kritikai...matau , kad nukapoju galunes....blogas iprotis...sakykit, kas negerai...tikiuos nebus tiek blogai, jog net pasisakyti nebus verta doh.gif
cia fokusas i zieda (bent jau turetu buti)
user posted image

Cia fokusas i rodanti pirstuka... Ar sia nuotrauka verta i seimos albuma padeti, ar trinti del nukapotu pirsteliu? doh.gif

Pirmai man kazko truksta, nezinau ko.. Gal kazkokio kitokio apdirbimo.. g.gif O labiausiai patiko trecia ir paskutine.. trecia tikrai nuostabi..

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 22:18)
taip PS, dėl sunkumo kai moki viskas nesunku, kol perpranti yra ką veikti smile.gif) man šitam darbui gavosi 450 layers smile.gif))

Nu, ziuriu vargelio turejot.. bet rezultatas vertas tiek vargo.. Cia kaip as mokiaus piest darbe neturedama ka veikt... Visa diena piesiau kazkokia mergaite.. Nu bet kaip neblogai man ji gavos biggrin.gif net netikejau, kad as taip sugebeciau..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 05, 07:34)
biggrin.gif as ne pikta, as tik kalbu glaustai biggrin.gif

Piktoji biggrin.gif biggrin.gif

Nusiunciau foto Fredericai.Kas gaus, prakeiks mane biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 05, 10:49)
Piktoji biggrin.gif  biggrin.gif
Nusiunciau foto Fredericai.Kas gaus, prakeiks mane biggrin.gif  biggrin.gif

Eik jau eik jau, man ji visai tiktų ir patiktų, ale negaliu imt biggrin.gif , bus iš kart aišku, kad nesąžiningos dalybos lotuliukas.gif , nors ką gal žinot, gal ir ištrauksiu cool.gif
Atsakyti
rarity, labai jau grazus tas greitukas 4u.gif abi patiko. Sveikit greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 21:52)
Gaila, kad taip gavosi. Vaikams laringitas. Turiu kompa, su paciu lieviausiu intiku, tai be sansu. Dabar ir tai pasirinkau telefonu lyst i SM .

sveikatos jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(rarity @ 2011 04 05, 10:40)
Mano šeštadienio greitukas.

daugiau čia Eglė

man sios dvi geriausios,labai vykes greitukas ax.gif
Atsakyti