Aš čiaaa, robobebrai
Blyn, nieko man nesigavo su tuo auto.. Kolkas.
Aš suprantu, kad šviesi mano prigimtis įpareigoja nesuprasti kas pasakoma iš pirmo karto, bet aš visada bent nuoširdžiai stengiuosi prieš užduodant tą patį klausimą dar kartą, labai labai įdėmiai ir kelissyk iš eilės perskaityti kas buvo nurodyta:
Tu liepei skaityt 302 puslapį:
302 puslapis rašo štai apie ką: (ištrinu patį tekstą) (skaičiau ir lietuviškai ir angliškai
)
d8: LCD Illumination (LCD apšvietimas)
d9: Exposure Delay Mode (Ekspozicijos atidėjimo
režimas)
d10: MB-D10 Battery Type (MB-D10 akumuliatoriai)
Nu perskaičiau viską kelis kart, nesuprantu kur čia apie fokusavimą kalba? Bijau klaust vėl, bet dievaži, nesuprantu ką ta nuoroda norėjei pasakyt
Tai va, žinok, aš čia, bet praradus bet kokią viltį autoportretui, nes visų pirma su fokusu absoliučiai neina susikalbėt, o antra, su dviem karapuzais sergančiais namie esu...
Bet kuriuo atveju, jei rimtai- nesuprantu kaip sufokusuoti į save, kai manęs tenai nebūna fokusuojant? (t.y. atsisėdu į vietą jau po fokuso taško suvedimo fotoaparatu). Man elementari logika neišneša, kaip jis gali rast mane, jei manęs ten nėr?
Sufokusuoju į fotelį, jį fotikas randa, viskas ok, bet jei aš atsisėdu į tą fotelį, tai fokusas ir lieka foteliui o ne man.
Bandžiau su M ir S ir C žaist ant fotiko kur svirtelė,- tas pats grybas. Neįkirtau kaip merginos ten fokusuoja su Manual, po to kai sufokusuoja perjungia ant S? Ir kas iš to? Žodžiu... Su auto kaip supratau dar bus labai negreit rezultatai bent kokie...