Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Refresh, sveikite 4u.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 22:18)
taip PS, dėl sunkumo kai moki viskas nesunku, kol perpranti yra ką veikti smile.gif) man šitam darbui gavosi 450 layers smile.gif))
sveikatos, geičiau sugryšti namo 4u.gif

Tai jau tikrai, kai moki ploja.gif
Nukrisiu nuo kėdės verysad.gif- 450 sluoksnių. Kiek laiko dirbai?
Lenkiu galva prieš tavo darbštumą hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 04, 22:12)
Antrosios akys viską kompensuoja  mirksiukas.gif čia tavo natūrali akių spalva?

ačiū blush2.gif šiaip tai akims nieko nedariau...tai matyt tokios ir yra....gal apšvietimas daro jas tokias,nes nu realiai gal jos nėra tokios super ryškios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 04, 22:25)
Sveikit.
Patiko leliu nuotraukos smile.gif

bigsmile.gif 4u.gif ačiū ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 04, 22:17)
Sveikatytes jums  4u.gif

Galvojau syvakar siusti nuotraukyte, bet dabar jau truputi pasimeciau kam  blush2.gif  Siusti frederica ?

Taip, siūsk man mirksiukas.gif .
Nuotraukų lauksiu iki ryt vakaro, ir vakare išsiuntinėsiu - gerai. ( sakau gal ne visos matė, kad reikia man persiūst, tai dar luktersiu)
Atsakyti
Aciu, mergytes uz pasisakymus 4u.gif Be galo dziugu, kad nors kelios nuotraukos vertos jusu komentaru 4u.gif

O as issiunciau koliazo nuotraukyte ir va dabar prisiminiau, jog nepasirasiau kad tai as doh.gif nu ir ku dabar daryt? doh.gif

Beje, Dalyja, del to vyro, tai juokavau ax.gif gi dirba jis, tai nelabai kada turi laiko man tepadeti, bet kai nedirba, tai padeda tikrai thumbup.gif Ir tavo leliu nuotraukos patiko...antros ypac spalvos gerai ziurisi man thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 04 balandžio 2011 - 22:05
QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 23:03)

O as issiunciau koliazo nuotraukyte ir va dabar prisiminiau, jog nepasirasiau kad tai as doh.gif nu ir ku dabar daryt? doh.gif

Nieko nedaryk biggrin.gif , daug tokių kaip Tu, aš tiesiog išsiuntinėsiu foto, o po to jau aiškinsimės kas kurios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 04, 22:10)
Nieko nedaryk biggrin.gif , daug tokių kaip Tu, aš tiesiog išsiuntinėsiu foto, o po to jau aiškinsimės kas kurios biggrin.gif

Aš specialliai nerašiau, nes koks gi skirtumas, vardų neprirašo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 23:24)
Aš specialliai nerašiau, nes koks gi skirtumas, vardų neprirašo  4u.gif

Būtent.
Nors Tavo visvien man aišku kuri biggrin.gif . Rita biggrin.gif
Atsakyti
Aš čiaaa, robobebrai smile.gif Blyn, nieko man nesigavo su tuo auto.. Kolkas.
Aš suprantu, kad šviesi mano prigimtis įpareigoja nesuprasti kas pasakoma iš pirmo karto, bet aš visada bent nuoširdžiai stengiuosi prieš užduodant tą patį klausimą dar kartą, labai labai įdėmiai ir kelissyk iš eilės perskaityti kas buvo nurodyta:
Tu liepei skaityt 302 puslapį:

302 puslapis rašo štai apie ką: (ištrinu patį tekstą) (skaičiau ir lietuviškai ir angliškai biggrin.gif )

d8: LCD Illumination (LCD apšvietimas)

d9: Exposure Delay Mode (Ekspozicijos atidėjimo
režimas)

d10: MB-D10 Battery Type (MB-D10 akumuliatoriai)

Nu perskaičiau viską kelis kart, nesuprantu kur čia apie fokusavimą kalba? Bijau klaust vėl, bet dievaži, nesuprantu ką ta nuoroda norėjei pasakyt smile.gif Tai va, žinok, aš čia, bet praradus bet kokią viltį autoportretui, nes visų pirma su fokusu absoliučiai neina susikalbėt, o antra, su dviem karapuzais sergančiais namie esu... unsure.gif
Bet kuriuo atveju, jei rimtai- nesuprantu kaip sufokusuoti į save, kai manęs tenai nebūna fokusuojant? (t.y. atsisėdu į vietą jau po fokuso taško suvedimo fotoaparatu). Man elementari logika neišneša, kaip jis gali rast mane, jei manęs ten nėr? blink.gif Sufokusuoju į fotelį, jį fotikas randa, viskas ok, bet jei aš atsisėdu į tą fotelį, tai fokusas ir lieka foteliui o ne man. doh.gif
Bandžiau su M ir S ir C žaist ant fotiko kur svirtelė,- tas pats grybas. Neįkirtau kaip merginos ten fokusuoja su Manual, po to kai sufokusuoja perjungia ant S? Ir kas iš to? Žodžiu... Su auto kaip supratau dar bus labai negreit rezultatai bent kokie... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 04, 22:36)
Būtent.
Nors Tavo visvien man aišku kuri biggrin.gif . Rita biggrin.gif
biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 04, 22:40)
atsisėdu į tą fotelį, tai fokusas ir lieka foteliui o ne man.  doh.gif
Bandžiau su M ir S ir C žaist ant fotiko kur svirtelė,- tas pats grybas. Neįkirtau kaip merginos ten fokusuoja su Manual, po to kai sufokusuoja perjungia ant S? Ir kas iš to? Žodžiu... Su auto kaip supratau dar bus labai negreit rezultatai bent kokie... doh.gif  unsure.gif

Na, aš suprantu taip. Sufokusuoji į fotelį su AUTO ir perjungi į MANUAL nejudinant fotiko, gaunasi tai, kad fokuse yra tas atstumas, ar tai bus fotelis (kurį kaip suprantu, patrauki į šoną biggrin.gif ), ar tai tu, ar tai tavo suknelė. Aš šiandien apskritai fokusavau su manual į šepetį atkišus ranką priešais objektyvą, net nesivarginau ką nors padėti, nes atstumas mažas. Tikrai veikia, pabandyk. Nes palyginus tikrai mažiau ne fokuse, o aš dar ant mažiausio skaičiuko f 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 22:52
Hm. Perskaičiau iš naujo robobebrai Tavo žinutes. smile.gif Tai vienoj buvo puslapis 302 (ją skaičiau), o kitoj- 203, tai va, skaitysiu ir darysiu viską iš naujo biggrin.gif
Dar pala, kantrybės smile.gif Pasveiks man vaikai, susikaupsiu ir padarysiu. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 22:51)
biggrin.gif  4u.gif
Na, aš suprantu taip. Sufokusuoji į fotelį su AUTO ir perjungi į MANUAL nejudinant fotiko, gaunasi tai, kad fokuse yra tas atstumas, ar tai bus fotelis (kurį kaip suprantu, patrauki į šoną biggrin.gif ), ar tai tu, ar tai tavo suknelė. Aš šiandien apskritai fokusavau su manual į tam tikrą daiktą atkišus ranką, net nesivarginau ką nors padėti, nes atstumas mažas. Tikrai veikia, pabandyk. Nes palyginus tikrai mažiau ne fokuse, o aš dar ant mažiausio skaičiuko f  4u.gif

Ne, fotelio aš nepatraukiu, aš noriu nusipaveiksluoti pvz sėdėdama ant fotelio, nu. biggrin.gif
Jau net nervas pradeda imt. Kodėl tik aš viena suprantu ką noriu padaryt????
Kaip gali fotikas sufokusuot orą? Jei buvo kažkoks taškas, jį sufokusavo, dingo taškas, tai fokusas lieka į ką? I orą? Neįkertu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 04, 22:53)
Ne, fotelio aš nepatraukiu, aš noriu nusipaveiksluoti pvz sėdėdama ant fotelio, nu.  biggrin.gif
Jau net nervas pradeda imt. Kodėl tik aš viena suprantu ką noriu padaryt????
Kaip gali fotikas sufokusuot orą? Jei buvo kažkoks taškas, jį sufokusavo, dingo taškas, tai fokusas lieka į ką? I orą? Neįkertu  biggrin.gif

Tai va, tu sufokusuoji į fotelį, nors nori nufotografuoti arčiau esantį daiktą (save).
Tai tu atsisėsk ant fotelio, pasidėk daiktą, kuris yra tavo akių zonoj (kad sufokusuot į tą daiktą turėtum), atsistoji, padedi tą daiktą į savo vietą, kur sėdėsi, tada nueini, sufokusuoji su auto, perjunngi į manual (arba gali fokusuot su manual, man taiop buvo net geriau), tada paspaudi mygtuką, nueini atsisėsti vietoj to daikto ir maivais (arba su pulteliu, jei mygtuko nespaudi). Bandyk kelis kart, suvoksi kaip ir kas smile.gif

O fokusas kaip aš suprantu yra tam atstume, juk manual kaip fokusuoji, turi atstumą reguliuoti, sukinėjant tą žiedą ant objektyvo - fokusuojasi, o susifokusuoja kai atsistoji su tuo žiedu ant tam tikro atstumo ruoželio... Jei mano diletantišką kalbą supranti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 23:01