Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(joreta @ 2011 04 04, 20:04)
gražu ta lygi odelė, bet jau mokytis ir mokytis  drinks_cheers.gif ir yra ką veikt. J/B grazus man  ax.gif
4u.gif ačiuks

drinks_cheers.gif Nieko įveiksiu Jūsų pagalba.

Atsakyti
bizyte, mano tas arkliukas buvo. smile.gif

pandre, tavojo poniuko antra foto labai nuotaikinga. thumbup.gif

Rita Gude, paskutinis auto jau geresnis. mirksiukas.gif

Eurikaite, alyvos tavo buvo? Jei taip tai grazi nuotrauka tikrai, bet jokiu budu ne jb. Na visa geliu grozis dingsta. unsure.gif Spalvota gal turi?
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 19:34)
dedu kritikai...matau , kad nukapoju galunes....blogas iprotis...sakykit, kas negerai...tikiuos nebus tiek blogai, jog net pasisakyti nebus verta doh.gif
cia fokusas i zieda (bent jau turetu buti)

Man iš visų 3 fainiausia mirksiukas.gif nors ir kitos turi kažkokio tai šarmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 04 balandžio 2011 - 21:03
Gaila, kad taip gavosi. Vaikams laringitas. Turiu kompa, su paciu lieviausiu intiku, tai be sansu. Dabar ir tai pasirinkau telefonu lyst i SM .
Atsakyti
Persiunčiau foto koliažui 4u.gif pagaliau namie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 18:30)
Turim turim..ir vaiku ir vyra wub.gif  bet turim gera vyra, tai jis pats apsirupina savimi ir vaikus aprupina lotuliukas.gif ir mane dar sedincia prie PC lotuliukas.gif 

Gerai gi kai kurios gyvenat mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 21:52)
Gaila, kad taip gavosi. Vaikams laringitas. Turiu kompa, su paciu lieviausiu intiku, tai be sansu. Dabar ir tai pasirinkau telefonu lyst i SM .

Laikykitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 04 balandžio 2011 - 20:59

daug sveikatos balionų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 04, 11:43)
Jūsų teismui mano auto  blush2.gif

Antrosios akys viską kompensuoja mirksiukas.gif čia tavo natūrali akių spalva?
Atsakyti
as tai nesuprantu, o tai kur mano Laukine? Ar cia suknele ir nagu lakas su balandzio pirma buvo? smile.gif
Atsakyti

Sveikatytes jums 4u.gif

Galvojau syvakar siusti nuotraukyte, bet dabar jau truputi pasimeciau kam blush2.gif Siusti frederica ?
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 04, 18:13)
vienintele, čia PS?  blink.gif Fantastiška. Ar sunku taip padaryti?

taip PS, dėl sunkumo kai moki viskas nesunku, kol perpranti yra ką veikti smile.gif) man šitam darbui gavosi 450 layers smile.gif))

QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 20:52)

sveikatos, geičiau sugryšti namo 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 20:52)

Sveikit.

Patiko leliu nuotraukos smile.gif
Atsakyti