Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2011 04 04, 16:38)
Mergaitės, jei norit galit siūsti man, pamaišysiu ir padalinsiu. erikamajauskiene@yahoo.com

Norim bigsmile.gif
Atsakyti
vienintele, čia PS? blink.gif Fantastiška. Ar sunku taip padaryti?

eurikaite, Labai patiko. Mano negiliu išmanymu, gal reikėjo tik vienos rankos?..
Pandre, Man suoliukas labai labai. Ir kampas įdomus ir dangaus mėlynė gražiai žiūrisi. Panašu į grafiką thumbup.gif
Man patiko ir tie seni laiptai, kuriais jau beveik nevaikštoma. Gaila, kad prasimuša kažkos vielinis pagrindas.
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 04, 18:41)

Tai laukiu nuotraukyčių, jau kelias gavau, kai tik sulauksiu visų, padalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 04, 16:34)
aciu  reiks pabandyt  4u.gif

as pirkau is amazon 5in1 uz 10 svaru pries 3 men , visai neblogas

https://www.amazon.c...R...4419&sr=1-1

Noriu didesnio 110 cm.. smile.gif bijau, kad 80gali but per mazai kaikuriais atvejais... smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 16:49)
Aš pirkau šitą 5 in1 Esu patenkinta, bet tiksliai pasakyt galėsiu po metų biggrin.gif

Dekui dekui dekui 4u.gif
Atsakyti
dedu kritikai...matau , kad nukapoju galunes....blogas iprotis...sakykit, kas negerai...tikiuos nebus tiek blogai, jog net pasisakyti nebus verta doh.gif
cia fokusas i zieda (bent jau turetu buti)
user posted image

Cia fokusas i rodanti pirstuka... Ar sia nuotrauka verta i seimos albuma padeti, ar trinti del nukapotu pirsteliu? doh.gif
user posted image

O sita kaip?
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pandre, man abi paskutinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 19:34)
dedu kritikai...

trecia ir paskutine, 4u.gif
o antroji tokia man labai nesvariai atrododanti ax.gif
Atsakyti
padariau dar vieną koliažo variantą. tai buvo pirmoji mintis pamačius gautą foto. Galvojau gaudyt, tą vištą, bet kadangi su "Kosčėjaus mirtim" neprastas išėjo tai šitas toks "for fun"
user posted image
Atsakyti
na ir tempai, vos spėju skaityti, o kol perskaitau pamirštu ką norėjau pasakyti biggrin.gif

Vanilla, šaunus portretas, labai gerai thumbup.gif

neprisimenu kieno arkliukas buvo, man ta pirmoji irgi labai labai liuks ax.gif

Rita Gude, žiūriu tu irgi vargsti su odos apdirbimu, aš ir nemoku gražiai padaryt doh.gif gal kas turit gerų nuorodų į kokias pamokėles ax.gif aš va pasidalinsiu, visai nieko pamokėlę radau ax.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 19:34)
dedu kritikai...matau , kad nukapoju galunes....blogas iprotis...sakykit, kas negerai...tikiuos nebus tiek blogai, jog net pasisakyti nebus verta doh.gif
cia fokusas i zieda (bent jau turetu buti)

nebandyk nieko trinti schmoll.gif niekis tie nukapoti pirščiukai, už tai kokia mergytė graži, netrink, pasilik 4u.gif man pirmoji labai įdomu, truputį norisi daugiau kairės, na ir rankutė galėtų matytis, ta kur nukirsta, bet šiaip man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 04 04, 19:22)
Rita Gude, žiūriu tu irgi vargsti su odos apdirbimu, aš ir nemoku gražiai padaryt doh.gif gal kas turit gerų nuorodų į kokias pamokėles ax.gif aš va pasidalinsiu, visai nieko pamokėlę radau ax.gif
Ačiū biggrin.gif

Truputį geriau? biggrin.gif

user posted image

Bet bent jau radau kurioj vietoj odai, dėkui. Iš tikro tai čia mokytis ir mokytis, jiazau...

Pandre,
man trečioji labiausiai 4u.gif . Antra irgi nepatinka dėl to paties kaip ir Zr.

Joreta,
nu nuostabu man ir anas ir šis variantas. Juk nebūtinai reikia kažko įmantraus, kad būtų smagu žiūrėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 19:56
Merginos as dar ne namie...palaukit manes,grisiu mazdaug uz valandos ir persiusiu foto koliazui
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 19:40)

Truputį geriau? biggrin.gif

Bet bent jau radau kurioj vietoj odai, dėkui. Iš tikro tai čia mokytis ir mokytis, jiazau...
Joreta, nu nuostabu man ir anas ir šis variantas. Juk nebūtinai reikia kažko įmantraus, kad būtų smagu žiūrėti.

gražu ta lygi odelė, bet jau mokytis ir mokytis drinks_cheers.gif ir yra ką veikt. J/B grazus man ax.gif
4u.gif ačiuks
Atsakyti