Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

radau ir ebejui
http://cgi.ebay.co.u...a#ht_4725wt_905
Atsakyti
Aš pirkau šitą 5 in1 Esu patenkinta, bet tiksliai pasakyt galėsiu po metų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 15:50
QUOTE(Terezza @ 2011 04 04, 14:24)
97.7% ebay yra labai daug. Jei "item bought has not been received" - tai gali buti pasto, o ne pardavejo kalte. Jei pardavejas nepateikia siuntinio nr, paypal'as is jo nuskaiciuoja pinigus ir grazina pirkejui. Jei pardavejas pateikia issiuntimo registracijos numeri, dingusi siuntini kompensuoja pastas. Jei pirkinys yra nekokybiskas, padirbtas ir t.t., taip pat reikia kreiptis i paypal ir pinigus grazins + pardavejas apmokes atgal siunciamo pirkinio pasto islaidas. Taip kad baidytis tikrai nera ko  4u.gif

zinok man drauge taip nusipirko, siuntinys dingo, pardavejas irgi is visur dingo ir paypalas nieko negrazino. Aiskinosi su PP bet nezinau gal neteisingai dare ka, ar jiems kazkas nepatiko, bet esme kad negrazino.
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 04, 14:29)
atnesu deserta ax.gif

nu labai skanus desertas. Tikiuosi receptas irgi bloge. Nu labai labai skaniai atrodo, suvalgyciau du smile.gif

Rita, man labiausiai patiko ta kur ir Akashai. Kur is virsaus fotkinta, tik ta viena akyte biski nefokuse smile.gif

Alyvos, lyg ten tokios gelytes, labai patinka toks tamsus JB
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 04, 16:02)

man reikia gliukozės - atvarau  lotuliukas.gif

paskubek,liko mazas gabaliukas biggrin.gif

QUOTE(eurikaite @ 2011 04 04, 16:03)
grietineles manau nereikejo ir taip skaniai atrodo smile.gif

kai pirma karta kepiau tai sake truko papuosimo g.gif grietineles ar kazko panasaus,tai si karta papuosiau taip smile.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 04, 16:04)
tas pyragas pats vienas labai gražiai atrodytų vienspalviame fone, kavos puodelsi manau nemaišo. Šiaip pats pyragas tai labai apetitnai atrodo, bais norėčiau dabar gabaliuko jo  blush2.gif  staltiesė kiša koją  ax.gif

jo, ta staltiese, prasoviau sikart doh.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 16:13)
puikiai thumbup.gif  tik nebutina cia nesti taip skaniai perteiktu gardesiu...apetita suzadini  laugh.gif

ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2011 04 04, 17:20)
nu labai skanus desertas. Tikiuosi receptas irgi bloge. Nu labai labai skaniai atrodo, suvalgyciau du  smile.gif

yra yra ax.gif

smagu,kad patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 04 balandžio 2011 - 16:25
QUOTE(Ersė @ 2011 04 04, 15:20)
Alyvos, lyg ten tokios gelytes, labai patinka toks tamsus JB

ten ne alyvos , kazkokios kitos rusies geltonos geles smile.gif dekui

QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 04, 15:24)
kai pirma karta kepiau tai sake truko papuosimo g.gif grietineles ar kazko panasaus,tai si karta papuosiau taip smile.gif

man nieko netruko ,gal labiau tiktu sokolado didele drozle g.gif nei toks baltas blynas smile.gif tik nepamirsk idek recepta i savo psl mirksiukas.gif noreciau isbandyt jei nesudetingas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 04 balandžio 2011 - 16:31
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 04, 17:30)
man nieko netruko ,gal labiau tiktu sokolado didele  drozle  g.gif  nei  toks baltas blynas smile.gif tik nepamirsk idek recepta i savo psl  mirksiukas.gif noreciau isbandyt jei nesudetingas

na gal ir tavo tiesa drinks_cheers.gif yra idetas, cia is senesniu receptuku,"Sokoladinis kaprizas" rolleyes.gif
Atsakyti
Papuoliau į aklavietę. Išvažiuojam su vaikais į ligoninę. Ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 16:39)

Tu tik važiuok ir nesuk galvos. O jei turi laiko siųsk, kad ir man visas nuotraukas, aš nežiūrėsiu, persiųsiu tam, kas apsiims. O jei neturi laiko - nenumirsim. Fotografuosim, kad ir pavasarį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 16:50
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 04, 17:24)
paskubek,liko mazas gabaliukas biggrin.gif

jaučiu ir jo jau nebeliko lotuliukas.gif

QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 17:39)

ojetau,sveikatos didžiausios,tikiuosi nieko rimto.... unsure.gif
Atsakyti
pandre, man tikriausiai suoliukas labiausiai patiko, kampas toks netikėtas, šaunuolė
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 04, 14:03)
o kaip sita  ar sudas g.gif

Kad nešūdas, tai tikrai mirksiukas.gif
man gal per vidurį labai tos gėlės atrodo tik.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 14:06)
Ačiū.
Jei ir man taikai apie klaipėdiečius, tai aš Klaipėdos atsižegnoju, aš čia nutekėjau, bet tikiuosi, kad kadanors laimingai atitekėsiu ten kur mano širdis - aukštaitijon.
Nedaug aš čia, nors velnias  blink.gif 6,5 metų  blink.gif  Jau...

netikėjau, kad tu tokia sena laugh.gif Tai jau kaip ir Klaipėdietė skaitais wink.gif
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 04, 14:32)
Kažką meginau išgaut  ax.gif gal galit patart ar ką pasiūlyt?
Jūsų teismui

oi, kaip man tokie žaislai spookie atrodo, kaip iš siaubiakų, bet čia jau mano asmeninės problemos biggrin.gif O šiap gal pirma man labiau patinka, gražiai su šviesa padirbėjai
Refresh, daug sveikatos balionų jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 04, 16:08)
pandre, man antra arkliuko foto labai patiko 

4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 04, 16:26)
Man antra ir suoliukas visai smagiai ziurisi...
Antroje gal kiek spalvu daugiau noretusi, bet kampas idomus....
Siuoliukas vel gi gal spalvos ir per ryskios, bet jos patraukia demesi... kampas irgi labai idomus, todel man liuks... Smagu, kad taip ieskot....

Aciukas uz issamu komentara 4u.gif Man jie lyg oras sioje sektoje reikalingi rolleyes.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 04, 16:32)
Na ir jūsų tempai  doh.gif jūs ką neturit vaikų, vyrų, namų  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif JUOKAUJU!!!

Turim turim..ir vaiku ir vyra wub.gif bet turim gera vyra, tai jis pats apsirupina savimi ir vaikus aprupina lotuliukas.gif ir mane dar sedincia prie PC lotuliukas.gif

Refresh, vaziuok ir nesuk galvos del tu zaidimuku 4u.gif niekur nepabegs jie mirksiukas.gif Sveikatytes jums kuo stipriausios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dosa @ 2011 04 04, 18:24)
* pandre, man tikriausiai suoliukas labiausiai patiko, kampas toks netikėtas, šaunuolė

** Kad nešūdas, tai tikrai  mirksiukas.gif

* Acius 4u.gif
** hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

isidrasinau truputeli, nors suprantu , kad nekazin ka galit pakomentuoti manosiose nuotraukose, nes esu pilka peliuke jose blush2.gif bet, vis jau draisua kazka kelti i viesuma...einu paieskosiu dar kokios nuotraukytes blush2.gif
Atsakyti

O jei, tik nesuk galvos dėl žaidimo. Sveikit ir kuo greičiau grįžkit.

Mergaitės, jei norit galit siūsti man, pamaišysiu ir padalinsiu. erikamajauskiene@yahoo.com
Atsakyti