Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 04 04, 14:51)
o man labai smagu klaipėdiečiu auto žiūrėt, vis tokia mintis kirba, gal kur matyta bus..
pirmoj akis ne fokuse, antra man tas veidas nukirstas kažkaip nesižiūri

Ačiū.
Jei ir man taikai apie klaipėdiečius, tai aš Klaipėdos atsižegnoju, aš čia nutekėjau, bet tikiuosi, kad kadanors laimingai atitekėsiu ten kur mano širdis - aukštaitijon.
Nedaug aš čia, nors velnias blink.gif 6,5 metų blink.gif Jau...
Papildyta:
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 04, 15:03)
Ne, nepanašu man į tą daiktą biggrin.gif O jei rimtai, dar labiau norisi to tokio aštrumo, bet pati jo neišgaunu. O visa kita liuks. Nors gal ir nieko netrūksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 15:06
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 04, 15:03)

Labai grai ideja, as gal kitaip rankas padeliociau.Nuvogsiu sia minti ateiciai, ok? biggrin.gif
Atsakyti
pandre, man antra arkliuko foto labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 04, 14:06)
Labai grai ideja, as gal kitaip rankas padeliociau.Nuvogsiu sia minti ateiciai, ok? biggrin.gif

ok smile.gif , o su rankom prasiau sunaus kad kitaip laikytu , nejo su juo susitart doh.gif sakiau lauksim mano alyvu tai tures pozuot graziai , o jei ne zoo parkas nuplauks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 04, 15:29)

atnesu deserta
kaip man pavyko???

puikiai thumbup.gif tik nebutina cia nesti taip skaniai perteiktu gardesiu...apetita suzadini laugh.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 15:39)
mokinuosi su photoshopu ir dabartinis mano darbas

nieko sau blink.gif thumbup.gif
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:43)
Šita nuobodoka, ar ne? Blurinau daug. Neraukiu kaktos, ten MANO raukšlės, aš mimikė siaubinga  doh.gif

o man sita geriausia thumbup.gif ir tikrai grazus moteras esi 4u.gif
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:59)
Pandre, nėra ko gaudyt, bent iš manęs. Viskas visur gražu, ypač antroji smile.gif

Tiesa, dangus man per mėlynas, teoriškai jis toks gai būti, bet tuomet reikia tarpininko, suolelio per maža. Pvz dangus mėlynas, gyvatvorė ryškiai geltona ar žalia ir suolelis medinis

aciu ax.gif ai, as cia pakoregavau kiek ta melynuma...paryskinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 14:06)
Ne, nepanašu man į tą daiktą  biggrin.gif  O jei rimtai, dar labiau norisi to tokio aštrumo, bet pati jo neišgaunu. O visa kita liuks. Nors gal ir nieko netrūksta.

biggrin.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
Gal aš per daug dėmesio prašausi, atsiprašau. bet labai džiaugsiuosi jei kas parašys. O kaip čia? LABIAUSIAI domina kadravimas g.gif

user posted image

Norėtųsi ryškesnių akių, bigudukų geresnėse vietose, bet jau kaip yra taip...

Žinau kur klaidą padariau. Buvau ISO pakėlus iki 400 arba reikėjo diafragmą privert. Kai kurios nuotraukos yra tikrai neblogos, bet tokios kaip išdegusios, su maža ryškumo zona...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 15:24
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:43)
Šita nuobodoka, ar ne? Blurinau daug. Neraukiu kaktos, ten MANO raukšlės, aš mimikė siaubinga  doh.gif

user posted image
Papildyta:

O man sita kazkodel fainiausia is visu, gal del to, kad oda sutvarkyta... gal kiek erzina, kad galva labai psvirus, nes norisi pasukt galva ziurint... bet siaip visai smagiai... Saunuole, kad darai ir mokaisi...

QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 15:57)
ateinu ir as si syki ne tusciomis....maciau mergaites rode nuostabias arkliu fotografijas..turiu ir as pora, tik mazo arkliuko/ponio...tai idesiu...pakomentuokit kas ne taip ir ar is vis nors kas nors cia tinkamai?

Man antra ir suoliukas visai smagiai ziurisi...
Antroje gal kiek spalvu daugiau noretusi, bet kampas idomus....
Siuoliukas vel gi gal spalvos ir per ryskios, bet jos patraukia demesi... kampas irgi labai idomus, todel man liuks... Smagu, kad taip ieskot.... 4u.gif

QUOTE(eurikaite @ 2011 04 04, 16:03)
grietineles manau nereikejo ir taip skaniai atrodo smile.gif
man paskutine grazi tik ir nzn kaip tas kadravimas
biggrin.gif  ne , senos plytos  tvorele

o kaip sita  ar sudas g.gif

O man grazu... tik gal truputi kontrasto noretusi... dbar tokia truputi vienoda... norisi kad isrysketu tos rankos ir ziedas...

Beje mergaites, kas uzsisakinejo reflektoriu is ebay ir taip isgyre, jei nesunku, gal galima nuorodele... Jau senai svajojau, tai sakaubutu pats laikas isigyti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 04 balandžio 2011 - 15:27
QUOTE(Akasha @ 2011 04 04, 15:26)
O man sita kazkodel fainiausia is visu, gal del to, kad oda sutvarkyta... gal kiek erzina, kad galva labai psvirus, nes norisi pasukt galva ziurint... bet siaip visai smagiai... Saunuole, kad darai ir mokaisi...

Ačiū, Akasha, įgusi tavo akis, susitvarkysim 4u.gif
Atsakyti
Na ir jūsų tempai doh.gif jūs ką neturit vaikų, vyrų, namų mirksiukas.gif lotuliukas.gif JUOKAUJU!!!
Kažką meginau išgaut ax.gif gal galit patart ar ką pasiūlyt?
Jūsų teismui
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 04, 14:26)

O man grazu... tik gal truputi kontrasto noretusi... dbar tokia truputi vienoda... norisi kad isrysketu tos rankos ir ziedas...
Beje mergaites, kas uzsisakinejo reflektoriu is ebay ir taip isgyre, jei nesunku, gal galima nuorodele... Jau senai svajojau, tai sakaubutu pats laikas isigyti....

aciu reiks pabandyt 4u.gif

as pirkau is amazon 5in1 uz 10 svaru pries 3 men , visai neblogas

https://www.amazon.c...R...4419&sr=1-1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 04 balandžio 2011 - 15:40
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 04, 15:32)
Kažką meginau išgaut  ax.gif gal galit patart ar ką pasiūlyt?
Jūsų teismui

Gražu... Ypač antroji. Na, man labai biezbožnai patinka biggrin.gif Norėčiau būti tos lėlės vietoj smile.gif

P.S. Vyras grįš tik rytoj, vaikas miega biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 15:40