Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 15:39)

ir visiškai ne į tema jaučiu net nesuprasit, nes dedu ne foto smile.gif o mokinuosi su photoshopu ir dabartinis mano darbas

gal akmenim neužmėtysit kad įdėjau, labai pasidžiaugti norėjau su jumis smile.gif))

o,geras,dar ir taip galima su ps ? thumbup.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:43)
Uogele, ten ne medis, ten bitutės ūsas biggrin.gif biggrin.gif

Nu, bet žinok, vadinasi aš puiki fotografė, nes bezbožnai baisi mano oda žinok ir tikrai nesu gražuolė, normali, žodžiu biggrin.gif

Aišku, idėjiškai gal man ten ir tinka, bet padaryta ne kaip. Pabandysiu dar kurią dieną, visai sutemo  doh.gif

Šita nuobodoka, ar ne? Blurinau daug. Neraukiu kaktos, ten MANO raukšlės, aš mimikė siaubinga  doh.gif

foto svajokliška 4u.gif ir tikrai labai graži esi 4u.gif
Atsakyti
Zirlizija, man prie tokios servetėlės, tik rūgpienis tinka, o pyragas ar tai tortas klasiškai atrodo, norisi paragauti bigsmile.gif . Visa kita - nežinau.
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 04, 15:29)
man nespalvota faina ax.gif

atnesu deserta ax.gif

kaip man pavyko??? rolleyes.gif

kur kur tu gyveni??? kaip norėčiau dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 14:39)

Oho.Ispudingai. smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 14:43)
Uogele, ten ne medis, ten bitutės ūsas biggrin.gif biggrin.gif

Oh shit biggrin.gif
Nematau as jokios odos, paklausyk manes-pagyvenusio zmogaus.Paskutinei nu labai keistas kadravimas.Cia jau tegul protingesni uz mane sprendzia.
Atsakyti
Lora, pirma visai įdomiai, gal aš pratrinčiau apatinius lapelius visus tik
eurikaite, gražiai j/b padarei, tik praždioj nesupratau kas tai, maniau kokios kerpės čia
Kikirike, antra kokia smagi. Paskutinės norėčiau čiut ryškesnės
[/quote]
Rita Gude, aš gal imčiau spalvotą, jei šeimyninam albumui, tik tą ragą ištrinčiau
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 04, 12:34)
gal kam įdomu,tai pakabukas va toks  atspindintis kažkiek mane 

Tai kad tas pakabukas vos matosi man kažkaip, o plaukai tai liuks
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 13:01)
Prisifotkinaum,, auto,
Papildyta:

o man labai smagu klaipėdiečiu auto žiūrėt, vis tokia mintis kirba, gal kur matyta bus..
pirmoj akis ne fokuse, antra man tas veidas nukirstas kažkaip nesižiūri
QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 13:04)
Su mano foto gaunasi 13 nuotraukų kad jau turiu. O kiek užsirašiųsiųjų buvo?

Parašyk kieno gavai, gal kurios nuotrauka nenuėjo ar pan.
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 04, 13:29)
atnesu deserta

Nu pirma nuotrauka man ta grietinėlė patežusi, nekaip atrodo visiškai....antra visai skaniai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 04 balandžio 2011 - 14:53
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:48)
Zirlizija, man prie tokios servetėlės, tik rūgpienis tinka, o pyragas ar tai tortas klasiškai atrodo, norisi paragauti  bigsmile.gif . Visa kita - nežinau.

jo,cia staltiese, kitokios neturejau g.gif galvojau visai ja nuimti,det ant lygaus stalo,bet per daug viskas paskesta toje rudoje spalvoje g.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 04, 15:48)
kur kur tu gyveni??? kaip norėčiau dabar  doh.gif

VLN bigsmile.gif

QUOTE(dosa @ 2011 04 04, 15:51)

Nu pirma nuotrauka man ta grietinėlė patežusi, nekaip atrodo visiškai....antra visai skaniai atrodo

namie labai silta, tai per kelias min issileido ta grietinele, tikrai neskaniai atrodo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 04 balandžio 2011 - 14:54
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 04, 13:53)
namie labai silta, tai per kelias min issileido ta grietinele, tikrai neskaniai atrodo?  g.gif

man tikrai neskaniai, bet gal čia tik man taip biggrin.gif
Atsakyti
ateinu ir as si syki ne tusciomis....maciau mergaites rode nuostabias arkliu fotografijas..turiu ir as pora, tik mazo arkliuko/ponio...tai idesiu...pakomentuokit kas ne taip ir ar is vis nors kas nors cia tinkamai?
user posted image

user posted image

na ir siaip bile kokios

user posted image

user posted image

o kaip sitos spalvos? ar per daug sintetines?
user posted image

ir kaip situ kreivu laiptu fotke?
user posted image

gaudau pomidoriukus pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
Pandre, nėra ko gaudyt, bent iš manęs. Viskas visur gražu, ypač antroji smile.gif

Tiesa, dangus man per mėlynas, teoriškai jis toks gai būti, bet tuomet reikia tarpininko, suolelio per maža. Pvz dangus mėlynas, gyvatvorė ryškiai geltona ar žalia ir suolelis medinis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 14:59
[quote=dosa,2011 04 04, 15:51]

Kikirike, antra kokia smagi. Paskutinės norėčiau čiut ryškesnės
[/quote]

[/quote]
aišku,ačiū 4u.gif

[quote=Zirzilja,2011 04 04, 15:53]

VLN bigsmile.gif

[/quote]

man reikia gliukozės - atvarau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 04, 13:29)

atnesu deserta ax.gif

grietineles manau nereikejo ir taip skaniai atrodo smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 13:43)

man paskutine grazi tik ir nzn kaip tas kadravimas

QUOTE(dosa @ 2011 04 04, 13:51)
eurikaite, gražiai j/b padarei, tik praždioj nesupratau kas tai, maniau kokios kerpės čia

biggrin.gif ne , senos plytos tvorele

o kaip sita ar sudas g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 04, 15:29)

kaip man pavyko??? rolleyes.gif

tas pyragas pats vienas labai gražiai atrodytų vienspalviame fone, kavos puodelsi manau nemaišo. Šiaip pats pyragas tai labai apetitnai atrodo, bais norėčiau dabar gabaliuko jo blush2.gif staltiesė kiša koją ax.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 15:39)

ir visiškai ne į tema jaučiu net nesuprasit, nes dedu ne foto smile.gif o mokinuosi su photoshopu ir dabartinis mano darbas

ogo blink.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:43)

nu kartais tikrai nuotraukos gaila kai kokia šlykšti raukšlė kabo... Aš suprantu, kad tai gyvenimas, bet kodėl realiai ji ne tokia šlykšti

drinks_cheers.gif tikrai būna taip, kad realybėje net nesimato kažkokio didelio trūkumo, o atsidarai foto ir pakraupsti blink.gif doh.gif aš tai manau, kad tokiu atveju nieko blogo jei patvarkysi tą raukšlę, dėmę ar kokį pajuodusį paakį blush2.gif
Atsakyti