Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:01)

Duokitės. Einu kitokių pabandyt biggrin.gif

man antra patinka,tik biškuti erdvės trūksta tai akytei vienai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 15:04)
Ai pamaniau, kad tas mano el. paštas maža paslaptis.
Kas dar neišsiuntė nuotraukų koliažui - siūskite į kruoja@gmail.com

Vaikai VĖL SERGA. Todėl nuotraukytes maišysiu tik jiems sumigus.

Su mano foto gaunasi 13 nuotraukų kad jau turiu. O kiek užsirašiųsiųjų buvo?

vaikams sveikatytės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 04, 14:03)
na taip taip - spalvos nekokios  unsure.gif na kai ne taip skubėsiu fotkinti,tikrai pažadu viską gražiau padaryti  4u.gif o čia apie senos bobos odą čia apie mano foto ?  unsure.gif

Nu taip taip, koks susireikšminimas, bet ačiū, man nuo to tik geriau laugh.gif biggrin.gif

Eik tu, šaunuole 4u.gif

Dėl tos akytės, va tai tau, ir nemačiau. Dedu dar vieną, flicrėj užsilikusią unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Refresh, sveikatos balionėliai tavo šeimynai 4u.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 13:47)
Kaip geriau šeimyninima albumui splavotai, nespalvotai, ar niekaip? biggrin.gif

va čia jau žyyymiai geriau atrodo tavo princesė thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 04, 14:34)
gal kam įdomu,tai pakabukas va toks  blush2.gif atspindintis kažkiek mane  blush2.gif

mmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 14:04)
Vaikai VĖL SERGA. Todėl nuotraukytes maišysiu tik jiems sumigus.

Mano irgi verysad.gif jau kaip nusibodo, savaitė darže, dvi namie. Ir taip nuo rugsėjo. laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:10)
Nu taip taip, koks susireikšminimas, bet ačiū, man nuo to tik geriau laugh.gif  biggrin.gif

Eik tu, šaunuole  4u.gif

Dėl tos akytės, va tai tau, ir nemačiau. Dedu dar vieną, flicrėj užsilikusią 

4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 04, 15:10)

4u.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 15:11)
Mano irgi  verysad.gif jau kaip nusibodo, savaitė darže, dvi namie. Ir taip nuo rugsėjo. laikykis  4u.gif

maniškiai namie sėdi ir tai serga doh.gif nu dabar ačiū D ne....
Atsakyti
Labutis!
Refresh vaikuciams balioneliu 4u.gif su sveikatytes palinkejimais....Vat ir apsikroviai papildomais rupesciais del koliazu g.gif
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 13:47)
Kaip geriau šeimyninima albumui splavotai, nespalvotai, ar niekaip?

Seimyniniam, manau, spalvota...juk smagu bus dukrytei po kurio laiko pamatyti vyravusia mada tongue.gif
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 04, 13:52)
Uch nuostabi nuotrauka

tikrai...ir modelis lb israiskingas thumbup.gif

Prisifotkinaum,, auto, o jau oda, kaip senos bobos sad.gif reiks pasėdėt. Mažos normaliai dar

bandau komentuoti, bet esu naujoke ir neparodziusi savuju nuotrauku, tai galit ir ignoruoti mano pasisakymus doh.gif
pirmoje man nepatinka pirmoji akyte ne fokuse rolleyes.gif
antroje lyg ir isdegimai vienoje nosytes puseje matyti...o gal cia spec juos padarei, neikertu niekaip kada jie gerai, o kada jau ne doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 04 balandžio 2011 - 14:22
QUOTE(pandre @ 2011 04 04, 14:22)
bandau komentuoti, bet esu naujoke ir neparodziusi savuju nuotrauku, tai galit ir ignoruoti mano pasisakymus doh.gif
pirmoje man nepatinka pirkoji ekyte ne fokuse rolleyes.gif
antroje lyg ir isdegimai vienoje nosytes puseje matyti...o gal cia spec juos padarei, neikertu niekaip kada jie gerai, o kada jau ne doh.gif

Ramiai, man asmeniškai gali sakyt ką nori. Dėkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 14:24
QUOTE(Alabama @ 2011 04 04, 10:10)
Na, pardavejas ivertintas tik 97,7 % patikimumo, ir tarp atsiliepimu yra tokie-"item bought has not been received."Jei nebijai suplot pinigus ir gaut nieka-davai biggrin.gif

97.7% ebay yra labai daug. Jei "item bought has not been received" - tai gali buti pasto, o ne pardavejo kalte. Jei pardavejas nepateikia siuntinio nr, paypal'as is jo nuskaiciuoja pinigus ir grazina pirkejui. Jei pardavejas pateikia issiuntimo registracijos numeri, dingusi siuntini kompensuoja pastas. Jei pirkinys yra nekokybiskas, padirbtas ir t.t., taip pat reikia kreiptis i paypal ir pinigus grazins + pardavejas apmokes atgal siunciamo pirkinio pasto islaidas. Taip kad baidytis tikrai nera ko 4u.gif
Atsakyti

Prisifotkinaum,, auto,

man nespalvota faina ax.gif

atnesu deserta ax.gif
user posted image

kaip man pavyko??? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 12:47)
Kaip geriau šeimyninima albumui splavotai, nespalvotai, ar niekaip? biggrin.gif

user posted image

Nespalvotai, ir nukirpk virsu, kur medis is galvos auga.Pasviesink.

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 14:01)

Duokitės. Einu kitokių pabandyt biggrin.gif

Pirmam kliuna kad artimesne akis nefokuse.Ilgai ziurejau, kol supratau, kad ten bigudukai.
Antram aki ziurokai nukirtai:)Ir man fono baltumas trukdo.
Na bet tu bezboznai grazi wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
kad neteršti temos aš trumpai apie ebay, pasisakysiu. Pirkau ir viskas budavo ok ir iš amerikos esu ne karta pirkus jokių prob, bet paskutiniu metu muitinė sublūdus, užsisakiau savo pulteli fotikui tai nuo užsakymo iki kol gavau 3 men ir tai su paštu pykčių pykčiai buvo. Muitinė dabar viska apmokestina, čia tik mano patirtis bet po paskutinio karto atšoko fantazija ka nors siūstis kai tiek nervų ištampė doh.gif

ir visiškai ne į tema jaučiu net nesuprasit, nes dedu ne foto smile.gif o mokinuosi su photoshopu ir dabartinis mano darbas
user posted image ir pagal ka pieštauser posted image
gal akmenim neužmėtysit kad įdėjau, labai pasidžiaugti norėjau su jumis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 04, 14:30)
Nespalvotai, ir nukirpk virsu, kur medis is galvos auga.Pasviesink.
Pirmam kliuna kad artimesne akis nefokuse.Ilgai ziurejau, kol supratau, kad ten bigudukai.
Antram aki ziurokai nukirtai:)Ir man fono baltumas trukdo.
Na bet tu bezboznai grazi wub.gif  biggrin.gif

Uogele, ten ne medis, ten bitutės ūsas biggrin.gif biggrin.gif

Nu, bet žinok, vadinasi aš puiki fotografė, nes bezbožnai baisi mano oda žinok ir tikrai nesu gražuolė, normali, žodžiu biggrin.gif

Aišku, idėjiškai gal man ten ir tinka, bet padaryta ne kaip. Pabandysiu dar kurią dieną, visai sutemo doh.gif

Šita nuobodoka, ar ne? Blurinau daug. Neraukiu kaktos, ten MANO raukšlės, aš mimikė siaubinga doh.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 04, 14:39)

Nu ką, turėsi mane mokyt dabar kaip man veidą nusipiešt biggrin.gif Šaunuolė.

O aš rimtai kiekskaitau, tiek fotošopas vos ne prie fotiko antras daiktas turi būt doh.gif gerai, kad bent pagrindus moku. Reiks su veidais padirbėt, nu kartais tikrai nuotraukos gaila kai kokia šlykšti raukšlė kabo... Aš suprantu, kad tai gyvenimas, bet kodėl realiai ji ne tokia šlykšti biggrin.gif
Papildyta:
O dėl fono, ką aš žinau, gavos toks... Prie beveik baltos sienos buvau, diafragma atverta, dar su reflektorium, gal taip ir gavos labai balta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 14:42