QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 31, 22:22)
as tai uzdedu toj foto pusej rema koki dideli (pvz balta) ir jame pripiesiu aplinkos
Image -> canvas..
Dėkui, gavosi, vėliau detaliau išmėginsiu, bet kampą pagavau.
QUOTE(paprasta @ 2011 03 31, 23:13)
dėkui poza tikrai standartinė, bet ilgai prisiminsiu kaip čia buvo fotografuota
o nuotraukai naujam bute jau numatyta vieta, nes po parodos ji sugrįš pas mane
tiesa, šiandien, kai kabinom nuotraukas, gal pirmą kartą taip džiaugiausi savo nuotrauka... taip man ta mano mažoji gražiai atrodė dideliu formatu atspaustoje nuotraukoje
uj kad prisigyriau, bet nuoširdžiai džiaugiuosi... ai, vienu žodžiu, esu laiminga būdama mama
paprasta, ši foto su pulteliu darytą? Kur slėpei pultelį?
Jeigu turi laiko, parašyk plačiau apie fotkinimo procesą, įdomu, turiu įdėjų galvoj su mažaja
Tik bijau, kad prireiks naujo stovo
P.S. Puikiai suprantu džiaugsmą dėl nuotraukos. Aš vis pasvajoju, gal ateis kada ir į mano namus šventė, kai kabinsiu ant sienos savo išmyluotą kokį kūrinį
QUOTE(robobebras @ 2011 03 31, 23:53)
550D lyg yra, ieskok manuale time lapse.
nu ziurint koks pultas, kiti fokusuoja, mano fokusuoja 500D. opteka kazkokis pirktas is amazon.com
o su time lapse fotikas sufokusuoja pries kiekviena kadra, na bent jau turetu taip buti, neturiu 550D
Dėkui, prasizonduosiu situaciją
QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 07:28)
erikae, o kokie daiktai bus fotografuojami? Penkiasdešimtukas netinkamas daiktų fotografijai
, nebent drabužių
Norėjau klausti, o koks tinka, bet paskui radau atsakymą ir diskusijėlę apie tai
QUOTE(frederica @ 2011 04 01, 10:22)
Sveikos visos / visi
Išsibraukiu iš koliažų žaidimo, pardaviau visus savo fotikus, objektyvus ir pultelį.
Dar liko blykstė, gal kam reikia, atiduosiu beveik dovanai.
Beveik patikėjau
Tik biškis užkliuvo "visus fotikus"... Mąsčiau kiek tu jų turi
ir tada forgete postas
QUOTE(frederica @ 2011 04 01, 11:14)
Fui, kaip su jumis neįdomu, tikėjausi rast du psl. ašarų, kaip tu frederica, kaip galejai...kaip mes dabar be tavęs, taigi tema mirs...aš būčiau tada atėjus ir plačiai nusišypsojus ...
Vieną vienintelį kartą esam dviese su grupioke gerai išdūrusios kitą grupiokę. Išdurta buvo benderyj, kita po fakultetą malėsi ir paskambino jai, kad prie dekanato kaba iškabintas sąrašas, kurie studentai išmetami iš sąrašų
Žiauriai mes čia, bet smagiai