Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 01, 10:45)
Aciu bizyte uz nauja tema 4u.gif
tik kai kursit kita karta tema, pakeiskit SAVAITES TEMA lotuliukas.gif nes jau menuo ta pati tema biggrin.gif

oi, kažkaip neapžiūrėjau, nu bet ten kaip ir tinka, tikriausiai skolininkų iš visų žaidimų dar yra biggrin.gif
Atsakyti
Fui, kaip su jumis neįdomu, tikėjausi rast du psl. ašarų, kaip tu frederica, kaip galejai...kaip mes dabar be tavęs, taigi tema mirs...aš būčiau tada atėjus ir plačiai nusišypsojus ... biggrin.gif mergaitės, juk balandžio pirmoji, o jūs tada dar plačiau... lotuliukas.gif taip, frederica, balandžio pirmoji...ir mes apie tą patį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 01 balandžio 2011 - 10:14
QUOTE(frederica @ 2011 04 01, 11:14)
Fui, kaip su jumis neįdomu, tikėjausi rast du psl. ašarų, kaip tu frederica, kaip galejai...kaip mes dabar be tavęs, taigi tema mirs...aš būčiau tada atėjus ir plačiai nusišypsojus ... biggrin.gif mergaitės, juk balandžio pirmoji, o jūs tada dar plačiau... lotuliukas.gif  taip, frederica, balandžio pirmoji...ir mes apie tą patį

žinok jei ne Forgete, būčiau užkibus lotuliukas.gif
Atsakyti
Fui, kaip su jumis neįdomu, tikėjausi rast du psl. ašarų, kaip tu frederica, kaip galejai...kaip mes dabar be tavęs, taigi tema mirs...aš būčiau tada atėjus ir plačiai nusišypsojus ... biggrin.gif mergaitės, juk balandžio pirmoji, o jūs tada dar plačiau... lotuliukas.gif  taip, frederica, balandžio pirmoji...ir mes apie tą patį

na, aš manau, kad Jūs puikiai žinote, jog šioje temoje tiek Jūsų patarimų, tiek darbų pasigenda. Tai nemanau, kad reikia viešai tai išsakyti, Na bet išsakysiu hihihi.gif Pasirodykit dažniau, man, kaip skaitytojai ir stebėtojai, malonu Jus skaityti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikae @ 2011 04 01, 10:09)
O žmones ? Vaikus ? Normaliai su juo fotografuoti ? Na ta prasme nesinori kad būtų skirtas tik daiktams.. kažkaip platesnio panaudojimo norsi .
Atsiprašau už "Of topic"  blush2.gif

Pas Jus bloge nepaprastai gražios nuotraukos .  wub.gif  Turite kelis objektyvus ar su tuo vienu fotografuoat ?  blush2.gif  wub.gif

Aš su juo fotografuoju viską, kol užtenka šviesos. Dar turiu 85mm f1,8, o 50mmf1,8 atidaviau savo mažajai, ji dabar irgi labai fotografuoja bigsmile.gif Mezginius su 50tuku fotografuot tikrai galima, kaip ir kitokius drabužius, bet va siuvinėjimo ir mažų smulkmenėlių schmoll.gif Bent jau gražiai tongue.gif Bet kaip nufotografuot galima gi su bet kuo - aš pradėjau nuo Nokios rolleyes.gif O paskui metus fotografavau viską tik su tuo macro šimtuku, beje ne ant ff mirksiukas.gif Šiaip jau reikia susidėliot prioritetus, jei daiktai ne patys svarbiausi, o svarbesni vaikai - užteks 50mm f1,8 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 04 01, 11:17)
žinok jei ne Forgete, būčiau užkibus lotuliukas.gif

tai ir as taip pat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 03 31, 20:29)

Nu liuks, ir auto sakai? tada isvis apakus-labai graziai gavos bigsmile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 03 31, 20:31)
Mes tai ryt su Erse darbuosimės, užlėksiu perpiet, bet nežinau nežinau biggrin.gif Tikėkimės, kad modelis pražydės visu grožiu ir fotikas bus geras laugh.gif

Geru kadru jums mirksiukas.gif
QUOTE(robobebras @ 2011 03 31, 21:53)
nu ziurint koks pultas, kiti fokusuoja, mano fokusuoja 500D. opteka kazkokis pirktas is amazon.com

parodyk koki turi?
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 01, 07:50)
dosa ir as is kaimelio  biggrin.gif ,

Reik kada padaryt UK kaimuku meeta bigsmile.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 01, 08:22)
Sveikos visos  / visi 4u.gif
Išsibraukiu iš koliažų žaidimo, pardaviau visus savo fotikus, objektyvus ir pultelį.
Dar liko blykstė, gal kam reikia, atiduosiu beveik dovanai.

Cha cha, aprylius, aprylius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 01, 09:45

[color=yellow)
Reik kada padaryt UK kaimuku meeta [/color] bigsmile.gif

thumbup.gif butu
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 03 31, 22:22)
as tai uzdedu toj foto pusej rema koki dideli (pvz balta) ir jame pripiesiu aplinkos smile.gif Image -> canvas..

Dėkui, gavosi, vėliau detaliau išmėginsiu, bet kampą pagavau.

QUOTE(paprasta @ 2011 03 31, 23:13)
dėkui    poza tikrai standartinė, bet ilgai prisiminsiu kaip čia buvo fotografuota  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o nuotraukai naujam bute jau numatyta vieta, nes po parodos ji sugrįš pas mane
tiesa, šiandien, kai kabinom nuotraukas,  gal pirmą kartą taip džiaugiausi savo nuotrauka... taip man ta mano mažoji gražiai atrodė dideliu formatu atspaustoje nuotraukoje  wub.gif uj kad prisigyriau, bet nuoširdžiai džiaugiuosi... ai, vienu žodžiu, esu laiminga būdama mama 

paprasta, ši foto su pulteliu darytą? Kur slėpei pultelį? biggrin.gif Jeigu turi laiko, parašyk plačiau apie fotkinimo procesą, įdomu, turiu įdėjų galvoj su mažaja blush2.gif Tik bijau, kad prireiks naujo stovo doh.gif
P.S. Puikiai suprantu džiaugsmą dėl nuotraukos. Aš vis pasvajoju, gal ateis kada ir į mano namus šventė, kai kabinsiu ant sienos savo išmyluotą kokį kūrinį ax.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 03 31, 23:53)
550D lyg yra, ieskok manuale time lapse.
nu ziurint koks pultas, kiti fokusuoja, mano fokusuoja 500D. opteka kazkokis pirktas is amazon.com
o su time lapse fotikas sufokusuoja pries kiekviena kadra, na bent jau turetu taip buti, neturiu 550D smile.gif

Dėkui, prasizonduosiu situaciją smile.gif

QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 07:28)
erikae, o kokie daiktai bus fotografuojami? Penkiasdešimtukas netinkamas daiktų fotografijai schmoll.gif , nebent drabužių g.gif

Norėjau klausti, o koks tinka, bet paskui radau atsakymą ir diskusijėlę apie tai smile.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 01, 10:22)
Sveikos visos  / visi
Išsibraukiu iš koliažų žaidimo, pardaviau visus savo fotikus, objektyvus ir pultelį.
Dar liko blykstė, gal kam reikia, atiduosiu beveik dovanai.

Beveik patikėjau blink.gif Tik biškis užkliuvo "visus fotikus"... Mąsčiau kiek tu jų turi g.gif ir tada forgete postas lotuliukas.gif

Fui, kaip su jumis neįdomu, tikėjausi rast du psl. ašarų, kaip tu frederica, kaip galejai...kaip mes dabar be tavęs, taigi tema mirs...aš būčiau tada atėjus ir plačiai nusišypsojus ... biggrin.gif

Vieną vienintelį kartą esam dviese su grupioke gerai išdūrusios kitą grupiokę. Išdurta buvo benderyj, kita po fakultetą malėsi ir paskambino jai, kad prie dekanato kaba iškabintas sąrašas, kurie studentai išmetami iš sąrašų cool.gif Žiauriai mes čia, bet smagiai lotuliukas.gif
Atsakyti

as truputi patikejau, jei tai tave paguos biggrin.gif
Atsakyti
Ne nu tik sugalvojau paziuret ir parasyt, vel apie 6 lapus prirasyta.... doh.gif lotuliukas.gif Ot greituoles....

QUOTE(Žydraakė @ 2011 03 31, 22:05)
Supratau, jeigu kvadratas nesigauna, vadinasi jis ir netinka biggrin.gif

O galima plačiau apie tokį erdvės praplėtimą? Klonuot aš moku, dėkui brumbrumai 4u.gif

Viskas labai paprasta... Darau kropa su vienodom krastinem pagal fotkes ilgiausiai... gaunasi kvadratas tarki ir ta vieta kurios nebuvo lieka baltos ar dar ten kokios spalvos... Tada imu is arciausiai tos tuscios vietos esanti pavyzdeli ir tiesiog klonuoju i ta vieta kur reikia.... Na sakei klonuoti pati jau moki... taigi viskas paprasta ir greita... tik jei lieka kokie nelygumai klonuojant, tada jau su Pach tool, susilyginu faktura ir visa kita...

QUOTE(Zirzilja @ 2011 03 31, 22:17)
na as ne Akasha, gal ji kitaip daro smile.gif bet atsakysiu ir as ax.gif mane Airv ismoke sito gerio rolleyes.gif darai kaip koliaza, prie nuotraukos "priklijuoji" juostele, -iskirpta krasta. paskui dar jeigu reikia, taip ir prasitesia smile.gif

Galima zinoma ir sitaip... bet man rodos daugiau vargo ir nelygumu gaunasi... o gal ir ne... reiks pabandyti wink.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 03 31, 22:29)
Dėkui, mergytės  4u.gif  Šiandien kabinom darbelius, tai gana gražiai žiūrisi dideliu formatu atspausdinta ax.gif  Aišku, gal kiek pritempta prie auto... bet tai vienas pirmųjų auto dar neturint pultelio... BEt va baigsis mano rūpesčiai ir jau griebsiu rimčiau, nes turiu Yvetes namų darbelius atlikt smile.gif
user posted image

Na saunuole tu... ir as labai sveikinu ir dziaugiuosi uz tave 4u.gif Grazus sitas auto....

QUOTE(erikae @ 2011 04 01, 09:46)
Na įvairųs. Skirtukai knygoms, adatinės, knygutės.  blush2.gif
O kokį rekomenduotumėt ?

Tau tikrai tiks ir 50tukas... Sie daiktai tikrai nera tokie smulkus, kad reiketu macro.... Jei jau nori daugiau pinigu isleisti, tai imk 50-tuka su 1.4 F... tikrai turesi ir gera ir universalu daikta...

QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 10:04)
Tokiems dalykams reikia macro, aš fotografuoju Canon 100mm f 2,8 Macro  ax.gif

Na Loreta, siuo atveju turiu nesutikt su jumis... Taip jei nores fotografuoti tik tu daigtu detales, tai gal ir reiketu macro, bet jei pati daigra parodyti, kaip produkta, tai 50-per akis... I stokus tik su 50-tuku ir fotkindavau...

As kol nepaskaiciau kitu postu pagalvojau- oooo jau ir Frederika pereis prie FF smile.gif.... Ech kaip mane lengva apgauti.... smile.gif
Atsakyti
Dėkui visoms smile.gif

Dosa, taip, auto ax.gif

Žydraake, čia fotografavau be pultelio... Buvo taip: ant suoliuko sodinu meškiną, fokusuoju į jį, spaudžiu fotoaparato mygtuką, pusnuogė griebiu lakstančią po visą butą nuogą Elzę, metu meškiną į šoną, sėdu jo vietoje, prisispaudžiu mazgę ir kuždu: "Žiūrėk, kur katė bėga" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tuo pačiu metu bandau, kad ir pati kažkaip normaliau sėdėčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir taip daug kartų doh.gif
Atsakyti