Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 04 04, 11:42)
ne tik pvm deda- dar kažką deda... plius turėsi siųsti visokias sąskaitas pirkimo... o muitinėje gali pragulėti ir mėnesį ir du... čia kaip užplauks

o geriausios kainos tai www.foto-shop.lt

Nu baikit gasdint lotuliukas.gif Per savaitę iš muito maksimum parkeliauja iki pašto, žiūrint kaip su jais bendrauji, ar greit visas saskaitas nusiunti ir pan. (mail'u nusiunti kuo aiškiau). Čia gal kam taip "pasisekė", bet tai ne taisyklė, dar nėra buvę, kad muitinėj problemų būtų buvę. Gauni pranešimą kaip iš pašto, nueini į paštą, susimoki ir pareini. Viskas.

Dėl sumų nepamenu, aš gi nedraugauju su skaičiais biggrin.gif Aišku, kad nepatinka tie mokesčiai biggrin.gif Iš kokių braškių dar atgauni.

Bet naujo ir tokio brangaus nepirkčiau smile.gif Esu per didelė triznė. Didžiausi pirkiniai gal už 600 buvę, nepamenu tiksliai daug visko pirkom. Nors anei kiek tos baimės nėr, bent iš UK, nors jei atvirai. Iš Honkongo dar nėr buvę, kad kokia prekė vėliau nei per dvi savaites neateitų doh.gif Iš Kinijos tai tralivali, kiek laukti reikia. Bet iš Honkogo jau už 2 savaičių galima baksnot pradėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 12:15
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 13:05)
Tik va jei perkam šūduką už 0,99 ir free, tada ir tikėkimės atitinkamo.

chi, yra ir labai gerų mirksiukas.gif priklijuojamos blakstienos iš kinų kainuoja kapeikas, čia tokios pat dešimt kartų brangiau, o kokybė nuo to nesikeičia. ir visokie pričindalai plaukams, auskariukai smagūs ir t.t. - normalios kokybės ir kaina smagi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 12:08)
Nu baikit gasdint  lotuliukas.gif  Per savaitę iš muito maksimum parkeliauja iki pašto, žiūrint kaip su jais bendrauji, ar greit visas saskaitas nusiunti ir pan. (mail'u nusiunti kuo aiškiau).  Čia gal kam taip "pasisekė", bet tai ne taisyklė, dar nėra buvę, kad muitinėj problemų būtų buvę.  Gauni pranešimą kaip iš pašto, nueini į paštą, susimoki ir pareini. Viskas.

Dėl sumų nepamenu, aš gi nedraugauju su skaičiais biggrin.gif Aišku, kad nepatinka tie mokesčiai biggrin.gif Iš kokių braškių dar atgauni.

Bet naujo ir tokio brangaus nepirkčiau  smile.gif  Esu per didelė triznė. Didžiausi pirkiniai gal už 600 buvę, nepamenu tiksliai daug visko pirkom.  Nors anei kiek tos baimės nėr, bent iš UK, nors jei atvirai. Iš Honkongo dar nėr buvę, kad kokia prekė vėliau nei per dvi savaites neateitų  doh.gif  Iš Kinijos tai tralivali, kiek laukti reikia. Bet iš Honkogo jau už 2 savaičių galima baksnot pradėti smile.gif

Cia tau labai sekasi tada smile.gif As kiek siusdavaus, nes dabar supykus esu ir metus ta dalyka, tai niekada negaudavau greiciau nei per 1.5men. O muitinej vel. Du kartus kai pati pradejau ieskot, tai pasirodo muitinej pasideje laiko ir nieko nedaro. Ir i pasta dar siusdavo min savaite, ir kazkodel nusiusdavo i kazkoki visai lieva i kuri siaip niekada nieko netenka eit pasimt, tik kai is muitines uzstringe ateina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 04, 12:17)
chi, yra ir labai gerų  mirksiukas.gif priklijuojamos blakstienos iš kinų kainuoja kapeikas, čia tokios pat dešimt kartų brangiau, o kokybė nuo to nesikeičia. ir visokie pričindalai plaukams, auskariukai smagūs ir t.t. - normalios kokybės ir kaina smagi  smile.gif

Na, aš čia vaizdžiai biggrin.gif Iš tikro žiūrint koks daiktas. Pati esu ir už vos vieną kitą svarą pirkus, kas čia kainuoja 20-30 litų.
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2011 04 04, 12:19)
Cia tau labai sekasi tada smile.gif As kiek siusdavaus, nes dabar supykus esu ir metus ta dalyka, tai niekada negaudavau greiciau nei per 1.5men. O muitinej vel. Du kartus kai pati pradejau ieskot, tai pasirodo muitinej pasideje laiko ir nieko nedaro. Ir i pasta dar siusdavo min savaite, ir kazkodel nusiusdavo i kazkoki visai lieva i kuri siaip niekada nieko netenka eit pasimt, tik kai is muitines uzstringe ateina biggrin.gif
smile.gif
Žodžiu, pasidalinau savo patirtimi, pirkau, perku ir pirksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 12:21
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 13:19)
Na, aš čia vaizdžiai biggrin.gif Iš tikro žiūrint koks daiktas. Pati esu ir už vos vieną kitą svarą pirkus.

taip, būtent tai ir turėjau minty - priklausomai nuo daikto smile.gif šiaip, jei kalbant apie fototechniką, mano tėtis yra pirkęs ne kartą gadintus fotikus ebay, pats susitvarko (nu būna pvz. skilęs ekranas, kainuoja iškart pigiau fotikas, pasiimi dar ekraną sveiką) ir išeina pigiau, nei pirkt naują/naudotą tokį pat smile.gif bet čia vėl priklauso dar ir nuo laiko (kiek ieškosi, kiek nepatingėsi tam skirti savo laiko)..
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 04, 12:22)
taip, būtent tai ir turėjau minty - priklausomai nuo daikto  smile.gif šiaip, jei kalbant apie fototechniką, mano tėtis yra pirkęs ne kartą gadintus fotikus ebay, pats susitvarko (nu būna pvz. skilęs ekranas, kainuoja iškart pigiau fotikas, pasiimi dar ekraną sveiką) ir išeina pigiau, nei pirkt naują/naudotą tokį pat  smile.gif bet čia vėl priklauso dar ir nuo laiko (kiek ieškosi, kiek nepatingėsi tam skirti savo laiko)..

Čia truputį mes ne į temą, bet ir LT yra tokių dalykų. Gi Bosh skalbyklę-džiovyklę nupirkom už Beko kainą, kad šonas įlenktas transportavimo metu (nesimato net pastatyta) ir garantija buvo, viskas. Čia mano vyras turi tokią gyslelę surasti dalykų tokių, man kantrybės truputį nėra smile.gif
Viskas, nebe offtopinu, reik darbus dirbti biggrin.gif Gal pavyks auto padaryt pagal say nuorodą, prisižiūrėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 12:32
QUOTE(Ersė @ 2011 04 04, 13:19)

Erse man atrodo taip brangiai tau PP neleis moket, yra ten pas juos kazkokie limitai. O Olanduose nebandei ziuret? As nerizikuociau, labai daug ka perku is ebay, bet musu muitines tikrai ilgai uzlaiko, paskutiniu metu siusdavau i uk , tai ten per savaite gaudavo ir man atvezdavo su mikriukais. O ir kokybe tenka nusivilt,raso daiktas new brand, o gauni visa nutrinta... Ir pats didziausias minusas - garantija. Sugest tikimybe nedidele, bet va eme mum ir blykste sb900 nusprogo, tai gerai turejom garantija, o jei ne...
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 04 04, 12:34)
Erse man atrodo taip brangiai tau PP neleis moket, yra ten pas juos kazkokie limitai.

500 Lt yra limitas. Nors gal ne. Juk esu pirkus brangiau. Einu žiūrėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 04 balandžio 2011 - 12:37
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 04, 13:35)
500 Lt yra limitas

ne, limitas priklauso kiekvienam asmeniskai nuo pirktu/parduotu sandoriu kiekio, sumu ir t.t.. Esu pervedus 1200$, daugiau man neleido.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 04 04, 12:37)
ne, limitas priklauso kiekvienam asmeniskai nuo pirktu/parduotu sandoriu kiekio, sumu ir t.t.. Esu pervedus 1200$, daugiau man neleido.

Aha, pasitaisiau. Atsiprašau.
Atsakyti
as gal ne i ta tema papuoliau?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 04, 12:40)
as gal ne i ta tema papuoliau?

Kaip geriau šeimyninima albumui splavotai, nespalvotai, ar niekaip? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti