ok, o va čia, top rated:
čia
Dėl siuntimo galima būtų pasiaiškinti, bet abejoju ar jis bus toks didelis kad prilygtų Vilbros kainai.. Be to mokant PP, jei neklystu yra gana saugu?
QUOTE(Rico @ 2011 04 04, 11:58)
Pirmoj isryskeja visi spygliukai, grazi gele bet arba daugiau erdves palikciau, arba kirpciau, o antroj taip pat- virsuj nukirptos sakeles truksta, del stalo jau sake
................
As vel kritikai as kaip mama nematau trukumu
................
As vel kritikai as kaip mama nematau trukumu
Ačiū, pabandysiu karpyti. Bet bijau centravimo. Nežinau kada jis gerai, o kada už jį apmėto pomidorais
O antroje nukirptos šakelės nepastebėjau
Rico, labai gražiai žiūrisi, o blakstienos
Man jau darosi įdomu. Rašo kad į LTU nemokamai siunčia. Pardavėjas įvertintas kaip top seller. Kaži kokios dar grėsmės?
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 04, 11:23)
ok, o va čia, top rated:
čia
Dėl siuntimo galima būtų pasiaiškinti, bet abejoju ar jis bus toks didelis kad prilygtų Vilbros kainai.. Be to mokant PP, jei neklystu yra gana saugu?
čia
na nelygink su tais pas ka LT brangiausia Lygink su pigiausiais Cia pigiau http://www.varle.lt/...f-85mm-f14d-if/
Va dar is Europos prasom http://www.cameranu....mm_f_1.4_D.html
Siaip mokesciai man buvo dideli. Ikale man atrodo pvm plius dar kazka. Gavos apie 20 proc beveik
QUOTE(Ersė @ 2011 04 04, 11:32)
na nelygink su tais pas ka LT brangiausia
Bet Erse, gaunasi vien stiklas apie 2500 lt, jei nemokamai siunčia. Net jei pridėtų PVM, prisipliusuoja dar 500lt, kas vistiek yra gerokai pigiau nei Tavo rodytuose saituose. Be to ten dar taip pat prisidės siuntimo išlaidos. Tai vat ir nebesuprantu...
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 04, 11:36)
Bet Erse, gaunasi vien stiklas apie 2500 lt, jei nemokamai siunčia. Net jei pridėtų PVM, prisipliusuoja dar 500lt, kas vistiek yra gerokai pigiau nei Tavo rodytuose saituose. Be to ten dar taip pat prisidės siuntimo išlaidos. Tai vat ir nebesuprantu...
ne tik pvm deda- dar kažką deda... plius turėsi siųsti visokias sąskaitas pirkimo... o muitinėje gali pragulėti ir mėnesį ir du... čia kaip užplauks
o geriausios kainos tai www.foto-shop.lt
Vėl rodau. Jau apkarpiau. Kaip jums? Ar pagerėjo? Man tai ne. Kažko dar trūksta
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 04, 11:36)
Zinok dabar paziurejau, kad dauginau biski is blogo kurso, tai man su pvm gavos 3.7tuks Nemaciau kad taip nukrito kursas Aisku, tada kaip ir apsimoka, bet baisu vistiek
Aciu merginos uz komentarus
Man irgi begalo gaila,kad nesimato pakabuko,dariau milojona kadru,bet kur matosi pakabukas kazkas kitas netinka...
Man asmeniskai irgi antra patinka.Dar del crazy ,tai kai toks zmogus,tokia ir autofoto,reiskia neblogai atskleidziau save
Maciau tikrai daug graziu foto,tik kadangi naujoke nedristu komentuoti
Man irgi begalo gaila,kad nesimato pakabuko,dariau milojona kadru,bet kur matosi pakabukas kazkas kitas netinka...
Man asmeniskai irgi antra patinka.Dar del crazy ,tai kai toks zmogus,tokia ir autofoto,reiskia neblogai atskleidziau save
Maciau tikrai daug graziu foto,tik kadangi naujoke nedristu komentuoti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 04, 11:23)
Be to mokant PP, jei neklystu yra gana saugu?
Be abejo, esu ne kartą atgavus pinigus. Tik užtrunka kartais ilgai, karta pusantro mėnesio laukiau.
Šiaip aš rizikuoju. Va dabar batarkės laukiu iš Kinijos savo kompui. Baikit su tais mitais, kad brangus daiktas iš Kinijos ar Honkongo yra prastas. Ten jie visi vakariečiams gamina identiškus.
Tik va jei perkam šūduką už 0,99 ir free, tada ir tikėkimės atitinkamo.
QUOTE(Ersė @ 2011 04 04, 10:22)
Del portreto, tai dar labiau karpyciau, kad blakstienos labiausiai kabintu
pabandysiu dar
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 04, 10:23)
ok, o va čia, top rated:
čia
čia
As irgi sita ziurejau, del siuntimo i LT nieko nezinau viska is e-bay perku is UK
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 04, 10:24)
Ačiū, pabandysiu karpyti. Bet bijau centravimo. Nežinau kada jis gerai, o kada už jį apmėto pomidorais
tiesiog bandyk ivairius variantus ir ziurek kaip gaunasi Apkarpyta geriau, bet pabandyk dar