Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(dosa @ 2011 04 04, 00:17)
Pirma nuotrauka tai gėėėėėris  wub.gif

Modeliukas nuostabus pasitaike. wub.gif Reikes rytoj obuoliukais pavaisinti uz toki gera bendradarbiavima. wub.gif Na vis geriau nei medzio zievuke griauzt.
Atsakyti
Bandau rodyti savo augalų foto... Ar patraukia akį? Ar norėtumėt tokį augalą auginti namuose?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lora27: 03 balandžio 2011 - 23:23
Lora27, tikrai taip. bigsmile.gif Kas do augalai. ? Spalvos, ryskumas. good.gif
Atsakyti
Ačiū, kristukass, smagu, kad pastebėjai clap.gif
Pirmasis Aeonium haworthii var.variegata, o sekantis - Crassula rupestris ssp. marnieriana
Atsakyti
QUOTE(Lora27 @ 2011 04 04, 00:35)
Ačiū, kristukass, smagu, kad pastebėjai  clap.gif
Pirmasis Aeonium haworthii var.variegata, o sekantis - Crassula rupestris ssp. marnieriana

Oi kokie pavadinimai sudetingi. doh.gif Aciu. Pasidomesiu. 4u.gif
Atsakyti
Kristukas, toji pirmutinė su arkliu nereali. Kabinčiau tokią ant sienos.
Irrrr............. Kaip užsimaniau į žirgyną.

Lora, pirmoji foto juodam fone man atrodo kažkaip dirbtinai. Tas fonas ten netinka. Čia mano akiai taip, bet gal kitoms patiks, tikiuosi nepyksi už komentarus.
Antrąją žiūrėjau žiūrėjau ir nesupratau ant ko padėtas tas vazonas. Iš pradžių pamaniau, kad ne iki galo sufotošopinta, po to pagalvojau kad kažkoks vamzdis laiko, tik po to supratau kad ten stiklinio staliuko kraštas. Kitokio sprendimo ieškočiau.

Nors ką aš či laidau liežuvį, kai pati žalia esu.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 04, 00:50)
Kristukas, toji pirmutinė su arkliu nereali. Kabinčiau tokią ant sienos.
Irrrr............. Kaip užsimaniau į žirgyną.

Aciu, Refresh. 4u.gif Si nuotrauka tikrai ras vieta ant sienos mano namuose. wub.gif Pasirodo ir ekspromtu galima netycia pagaut graziu kadru. Pasiseke ir tiek. Bet tas arkliukas mane be galo suzavejo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 03, 20:01)
paskutine tai is kart trinciau, nes nera fokuso smile.gif pirmojoje truksta mamos rankos, ir viskas svyra i kaire.

antroji patinka, bet jau svyra i desine smile.gif galejai pasisukti pati taip, kad sviesa butu is sono, tada tos durys nelystu i kadra, smile.gif

trecioji velgi, svyra i desine, siek tiek akyse maisosi svelni ruzava ir ryski zydra smile.gif bet is esmes man si nebloga smile.gif

patarimas: pries keldama i viesuma, jas kiek imanoma patvarkyk rolleyes.gif
koks grozis, labai mielos spalvos rolleyes.gif
man varles tai brrrr

QUOTE(dosa @ 2011 04 03, 20:05)
išties, susilieja ir man gaudykle su baltu sniegu....

Nesužavėjo saulėlydis...

o man patiko tos gėlytės, ypač pirma  smile.gif
nors irgi nesu paningo dievas, bet visai gerai gavos sakyčiau, aiškus norėtųsi labiau ryškumo..kirpčiau gal kairės labiau, kad berniukas labiau šone atsidurtų  4u.gif

Ot man ta rupūžė (varlė?) patiko, vis grįžtu pažiūrėt, kažkuom kabina sakyč  smile.gif

Ačiū visoms už komentarus 4u.gif Taip paskutinėj išgriuvo mergytė iš fokuso doh.gif o fotosesija kaip rašiau neplanuota, dėl to nei rūbeliai nieks neapgalvota, bet dėka šios darysimės kada planuotą. Dėl durų, kitaip užeit negalėjau, nes siena. O taip patarimus keik galima dėisuos į galvą ir bandysiu po planuotos fotosesijos antnėšti gražesnių foto. ačiū 4u.gif Kiap čia išmokt fotografuot g.gif vanillos pažanga stulbina, o aš vietoj ir vietoj arba atgal, ech nemokša aš doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 04 balandžio 2011 - 06:31
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 03, 22:47)
Nugi labai patinka, kristuk.  4u.gif

Man net nuotaika pasitaisė, surizikavau ir su objektyvų valikliu dulkeles vienu prilietimu nuėmiau. Rankos šlapios buvo  doh.gif  Bet dabar gerai, jei ir yra kokia, tai tikrai veik nematoma smile.gif

pabandyk prie kokių F8 dangų nufotkint, ir pamatysi ar nusivalė wink.gif
Atsakyti
Pirmoji arkliuko nuotrauka nuostabi wub.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri galit patarti kaip su PS galima atsatyti white balance (su color balance stumdau ,bet nieko nesigauna) unsure.gif failas JPEG
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 04, 00:17)
Pirma nuotrauka tai gėėėėėris  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Lora27 @ 2011 04 04, 00:21)
Bandau rodyti savo augalų foto... Ar patraukia akį? Ar norėtumėt tokį augalą auginti namuose?

pirmoji man patinka thumbup.gif atrodo toks egzotiškas augalas bigsmile.gif
O antrojoje manau reiktų "naikinti" nuotraukos dešinės pusės apačią kitu kampu fotografuojant, kad matytųsi tik vazonas ir nesimatytų stiklinio staliuko krašto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 04 balandžio 2011 - 08:36