Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 03, 21:04)
niu gražu, o kai perskaičiau kad vyras ne padeda o trugdo tai prieš akis visos fotosesijos mano vaikų atsistojo kai aš su vyru susipykstu, galiausiai nei nuotraukų nei nuotaikos ir abu vaikai verkiantys  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ui mamos biggrin.gif 4u.gif

na, radau ir kaip dulkes nukratyt ir kaip valymo režimą įjungt, tikiuosi nieko nepridirbsiu.
Atsakyti
Siandien buvom su dukra aplankyti arkliuku. Vaisinom morkytem, uz ka mums noriai pozavo. wub.gif
user posted image

user posted image

Labai blogai? unsure.gif

Antroje nukirsti ausyciu krasteliai ir snukucio. Tas tvoros sniuras blasko demesi. Bandziau kai kur patraukti is kadro tai elektros doze gavau. doh.gif
Dar neapsipratau su 50uku. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 03 balandžio 2011 - 21:19
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 03, 19:58)
Gražu, Erse.

Na, gal ir sektųsi, jei ji vaikeliuks normaliai žiūrėtų kur reikia, nejudėtų ir išvis apsimestų kokiu daiktu  biggrin.gif  Ai čia įgudimo reikalas, aš nemoku taip staigiai susitvarkyti su nustatymais, o juos nuolat gi keisti reikia,žiūrėk pasisuko ir jau veidas ne taip apšviestas. Raw nebefotkinu, nepatinka jis man, fotkinsiu, nebent kai kam nors ką nors pažadėsiu, o ne sau smile.gif

Susimatom. Tik va Gr serga manoji. Jau bėda ištrūkt. o ir dvi dienas manęs nebus, moksluose būsiu. Tai žodžiu, nebent savaitgalį.

O tai gal pradziai fotkint ant to diafragmos rezimo, tada nereiks tiek keisti biggrin.gif Siaip maniskiai irgi geriausios pozos buna kai as noriu pasziuret nufotkinta foto ar viskas ok, arba kai nustatymai blogi lotuliukas.gif

O sveikiti, bet mano visi savaitgaliai si menesi uzimti jau, Liepos, mano gimtadinis, o poto jau ir velykos doh.gif
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 03, 20:14)
Nes padarau baisiau nei nufotografuoju. Nemoku, žodž, neklausk  biggrin.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 03, 20:22)
Erse, koks vežimas  bigsmile.gif  iš kur gavai tokį gražų  bigsmile.gif  tas vežimas žiauriai tiktų prie tos vilos  wub.gif  gražios foto turėtų išeiti  wub.gif  nuvažiuok su ta pačia amuniciją ten pat tik vasarą  biggrin.gif

Rietave sendaiktciuose biggrin.gif Vasara man grazu daug kur, o ten nuostabu visada wub.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 03, 21:04)
niu gražu, o kai perskaičiau kad vyras ne padeda o trugdo tai prieš akis visos fotosesijos mano vaikų atsistojo kai aš su vyru susipykstu, galiausiai nei nuotraukų nei nuotaikos ir abu vaikai verkiantys  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif na siandien jau ir pati norejau bliaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 03, 19:22)
Man Brum su Saudeko nuotrauka asocijuojasi:)
Per adjustments randi gradient map, ten pasirenki black and white.

O kokia ta Saudeko foto? rolleyes.gif

Alabama, kai atsidarau Gradien Map, ten išmeta daug kvadratėlių įvairių spalvų kombinacijų, aš renkuosi kvadratėlį pirmoj eilutėj trečias iš kairės į dešinę, ane unsure.gif
O tu kontrastą tvarkai pavertus į j/b ar spalvotoj foto?
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 04 03, 22:29)

mano avataras
Atsakyti

Man šitoji krokų labai aptiko. Alabama, kaip išgavai tokį foną?
Pabandziau paninga, bet aisku nesigavo biggrin.gif
user posted image

Pabandžiau ekrane uždengti kairį kraštą, tai man atrodė geriau... Bet juk čia paningas, tai suprantu, kaip sunku viską pagauti...

QUOTE(kristukass @ 2011 04 03, 22:17)

Nugis labai gražiai žiūrisi. Ypač patiko spalvos: juodai-balta su rudu,
Atsakyti
Lora27, aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 04 03, 21:29)

Alabama, kai atsidarau Gradien Map, ten išmeta daug kvadratėlių įvairių spalvų kombinacijų, aš renkuosi kvadratėlį pirmoj eilutėj trečias iš kairės į dešinę, ane unsure.gif
O tu kontrastą tvarkai pavertus į j/b ar spalvotoj foto?

Jo, lygtai tas unsure.gif O kontrasta jo, po to tvarkau.

QUOTE(Lora27 @ 2011 04 03, 22:04)
Man šitoji krokų labai aptiko. Alabama, kaip išgavai tokį foną?

Pabandžiau ekrane uždengti kairį kraštą, tai man atrodė geriau... Bet juk čia paningas, tai suprantu, kaip sunku viską pagauti...

Fonas-tai paprasciausia juoda zeme.O su tuo paningu tai sakiau, nelabai jis man gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 03, 22:17)
Siandien buvom su dukra  aplankyti arkliuku. Vaisinom morkytem, uz ka mums noriai pozavo.  wub.gif

eik tu sau kaip man pirma patinka
Atsakyti
Nugi labai patinka, kristuk. 4u.gif

Man net nuotaika pasitaisė, surizikavau ir su objektyvų valikliu dulkeles vienu prilietimu nuėmiau. Rankos šlapios buvo doh.gif Bet dabar gerai, jei ir yra kokia, tai tikrai veik nematoma smile.gif
Atsakyti
Nemeluoju panos. Nesitikejau, jog patiks. blink.gif Man ziauuuuuuriai malonu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 03, 20:17)
Siandien buvom su dukra  aplankyti arkliuku. Vaisinom morkytem, uz ka mums noriai pozavo.  wub.gif

Pirma nuotrauka tai gėėėėėris wub.gif
Atsakyti