Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 04 03, 19:39)

Rita Gude, ziuriu tau visokios gamtos ir smulkus daiktai kuriuos fotografuoji geriau sekasi nei mazaja fotografuoti. Grazus dangus gavos smile.gif Gal susimatom, aaa? Mes kaip ir sveiki, panasu kad tik apsinuodije buvom kazkuom sad.gif

Gražu, Erse.

Na, gal ir sektųsi, jei ji vaikeliuks normaliai žiūrėtų kur reikia, nejudėtų ir išvis apsimestų kokiu daiktu biggrin.gif Ai čia įgudimo reikalas, aš nemoku taip staigiai susitvarkyti su nustatymais, o juos nuolat gi keisti reikia,žiūrėk pasisuko ir jau veidas ne taip apšviestas. Raw nebefotkinu, nepatinka jis man, fotkinsiu, nebent kai kam nors ką nors pažadėsiu, o ne sau smile.gif

Susimatom. Tik va Gr serga manoji. Jau bėda ištrūkt. o ir dvi dienas manęs nebus, moksluose būsiu. Tai žodžiu, nebent savaitgalį.

Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 03, 19:52)

man labai patiko, jau Flirck rasiau smile.gif ir nieko nebandai kirpti tongue.gif rolleyes.gif o jei apacios norisi, siek tiek arba klonavimo budu,arba klijavimo-praplesciau erdve smile.gif
Nu tvarkoj, vasarą visus Klaipėdos raj. pakampius išvaikščiosiu laugh.gif
Atsakyti
Sveikos. Išsiunčiau visoms kas rašė el. pašto adresą į až. Kas dar neturi, rėkit garsiai. Neturiu galimybės dabar visko perskaityt, tai gal patikslinsit iki kada siunčiat foto koliažams? Iki ryt vakaro?
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 03, 18:58)
Raw nebefotkinu, nepatinka jis man, fotkinsiu, nebent kai kam nors ką nors pažadėsiu, o ne sau smile.gif

kodel raw nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 03, 20:03)
kodel raw nepatinka?

Nes padarau baisiau nei nufotografuoju. Nemoku, žodž, neklausk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 03 balandžio 2011 - 20:32
paprasta, labai labai patiko visos trys foto wub.gif

Vanillla, tobulėji mergyt ne dienom, o valandom wub.gif

Kikirike, kitas reikalas cool.gif

<Pienė>,
man visai gerai atrodo mirksiukas.gif

Rita Gude,
panoramoje labai gražiai dangus žiūrisi wub.gif kažkaip man visos tavo darytos daiktų ar gamtos nuotraukos žymiai geresnės nei žmonių blush2.gif kažkaip nemačiau dar nei vienos vaiko nuotraukos, kuri nors kiek patrauktų akį blush2.gif

Erse, koks vežimas bigsmile.gif iš kur gavai tokį gražų bigsmile.gif tas vežimas žiauriai tiktų prie tos vilos wub.gif gražios foto turėtų išeiti wub.gif nuvažiuok su ta pačia amuniciją ten pat tik vasarą biggrin.gif

---------------------------------------------------------------------------
Nuotraukas gal siunčiame iki rytojasu vakaro, nes kažkuri prašė palaukti smile.gif tai tegul būna rytojaus vakaras paskutinis terminas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 04 03, 18:26)

Man patiko.As myliu varles ir gyvates, o si ypatingai spalvinga ir ryski.
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 03, 19:30)

Man siek tiek keistoka poza. ax.gif

Erse, Rita- grazu:)
Atsakyti
Gerai, tai laukiu iki ryt vakaro. smile.gif

Užmigs vaikučiai eisiu apžiūrėti ką prirašėt.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 03, 21:14)

tavo vaikas toks margas, kad veidas dingsta. manau, pagalvok, ar drabuzius nori rodyt, ar vaiko emocijas
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 03, 20:22)
Rita Gude,[/b] panoramoje labai gražiai dangus žiūrisi  wub.gif  kažkaip man visos tavo darytos daiktų ar gamtos nuotraukos žymiai geresnės nei žmonių  blush2.gif  kažkaip nemačiau dar nei vienos vaiko nuotraukos, kuri nors kiek patrauktų akį  blush2.gif
Nepriimu šito komplimento biggrin.gif Jau kiek žmonių nuotraukų aš esu pridėjus hihihi.gif Nepamenu nė vienos fotosesijos biggrin.gif Ai savo auto tik (tiesa, say, dėkui už labai superinę portretų nuorodą 4u.gif ) Vaikas nesiskaito, jis mano objektas mokantis apskritai, kad kas matytųsi nuotraukoj biggrin.gif Bet ačiū ačiū, jau supratau biggrin.gif
O ta nuotrauka nupyškinta pro auto langą...

Dėkui, Sm, eisiu valyt ryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 03 balandžio 2011 - 20:54
QUOTE(Yvette @ 2011 04 03, 16:49)

Kikiriki antra serija su trim daiktais kur rodei, tikrai geresnė už pirmą. Įdomu kokių komentarų sulauksi iš tų, kam turi parodyti šias foto.

ačiū,man irgi įdomu ką pasakys blush2.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 03, 20:30)

Vaaa siti iskart geriau.. Su anais atrodo buvo, kad padaryt bele padaryt.. O siti tikrai kazkas ydomesnio.. Gerai ziurisi, man labai patinka  4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 03, 21:22)

Kikirike, kitas reikalas  cool.gif
[b]

ačiū 4u.gif
Atsakyti
*****, kas galit pasakyt kur yra valymo režimas doh.gif Nerandu tokio instrukcijoj. Sako matrica kažkaip turi atsistot patogiau ar kažkas tokio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 03, 19:39)

niu gražu, o kai perskaičiau kad vyras ne padeda o trugdo tai prieš akis visos fotosesijos mano vaikų atsistojo kai aš su vyru susipykstu, galiausiai nei nuotraukų nei nuotaikos ir abu vaikai verkiantys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti