Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 03, 18:55)
neplanuota fotosesija

paskutine tai is kart trinciau, nes nera fokuso smile.gif pirmojoje truksta mamos rankos, ir viskas svyra i kaire.

antroji patinka, bet jau svyra i desine smile.gif galejai pasisukti pati taip, kad sviesa butu is sono, tada tos durys nelystu i kadra, smile.gif

trecioji velgi, svyra i desine, siek tiek akyse maisosi svelni ruzava ir ryski zydra smile.gif bet is esmes man si nebloga smile.gif

patarimas: pries keldama i viesuma, jas kiek imanoma patvarkyk rolleyes.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 03, 19:22)
Sian labai smagiai pasivaiksciojom.

koks grozis, labai mielos spalvos rolleyes.gif

QUOTE(Burka @ 2011 04 03, 19:26)
Labas vakarelis 4u.gif
]

man varles tai brrrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 03 balandžio 2011 - 19:05
QUOTE(Alabama @ 2011 04 03, 18:48)
O galima placiau, kas blogai?Nesu geliu fotografuotoja biggrin.gif

O man labai patiko.
O vaikiukas nelabai, norėtųsi ryškesnio panningo biggrin.gif (jį esu prieš keletą metų tik bandžius, pavyko, bet irgi taip so so)

Mes irgi buvom prie jūros, o mano vaikui beveik visose nuotraukose snarglys iki kelių doh.gif

Labai gilinuosi dabar į literatūrą, parsinešiau knygų, skaitau apie šviesą, šiaip domiuosi ekspozicija, nes noriu perkrimst kai kuriuos dalykus.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 03, 09:25)
Imetu viena nuotrauka is pastarosios fotosesijos.

išties, susilieja ir man gaudykle su baltu sniegu....
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 03, 11:37)
Dedukelias saulėlydžio foto ax.gif

Nesužavėjo saulėlydis...
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 03, 16:55)

visų pirma tai labai jau mergytės šukuosena patinka wub.gif
o šiap tai jo-reikėjo labiau apgalvoti aplinką, rūbelius gražesnius. Paskutinė be fokuso-tokias aš išvis trinčiau lauk biggrin.gif Dabar tik šeimos albumui ax.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 04 03, 17:22)
Sian labai smagiai pasivaiksciojom.

o man patiko tos gėlytės, ypač pirma smile.gif
nors irgi nesu paningo dievas, bet visai gerai gavos sakyčiau, aiškus norėtųsi labiau ryškumo..kirpčiau gal kairės labiau, kad berniukas labiau šone atsidurtų 4u.gif
QUOTE(Burka @ 2011 04 03, 17:26)
Pati nieko gero nepafotkinu,bet kad ne tusciom ateit,tai siandienini svecia atnesu lotuliukas.gif

Ot man ta rupūžė (varlė?) patiko, vis grįžtu pažiūrėt, kažkuom kabina sakyč smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 03, 18:28)
Burka, Varle kaip varle. Nesuzavejo.  cool.gif

tongue.gif nu kuom varles gali suzavet,slystukai siaip jos man,ale gi po ilgooooos ziemos,tai egzotika lotuliukas.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 03, 19:01)
man varles tai brrrr

ne tau vienai lotuliukas.gif ale rado vaikai,tai iamzinau biggrin.gif baloj kieme tupejo,isilipau i bala,ale gi kitinukas taip arti nezoomina,prilindau artyn ir o velnias,toloka,o arciau bijau lyst,gi uzsokt gali sumastyt,nu tai tik fotika prie jos kisau ir stengiaus is tolo per langiuka jos galva i fokusa pagaut tongue.gif

QUOTE(dosa @ 2011 04 03, 19:05)
Ot man ta rupūžė (varlė?) patiko, vis grįžtu pažiūrėt, kažkuom kabina sakyč  smile.gif

Tokia spalviskai idomi man pasirode ir didele tokia blink.gif neturiu supratimo is kur ji pas mus atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 03, 19:48)
O galima placiau, kas blogai?Nesu geliu fotografuotoja biggrin.gif

Man asmeniskai jos nepatiko, bet tai nereiskia, jog kompozicija ar dar kas blogai. Na galiu sukonkretinti. Man butu patike jeigu ziedukai butu visai ryskus o ne tik kai kurios vietukes. Zinau, kad cia toks uzmanymas, bet man dirbtinai, nenaturaliai jos atrodo. 4u.gif As nesu geliu fotografavimo meistre. Jokiu budu! Tiesiog parasiau kaip man atrodo. Gali i tai nekreipti jokio demesio. Gal as meno nesuprantu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Burka @ 2011 04 03, 20:25)
tongue.gif nu kuom varles gali suzavet,slystukai siaip jos man,ale gi po ilgooooos ziemos,tai egzotika lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu paklaust iki kada nuotrauką koliazui reikia siust? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 02, 23:12)

Man paskutine labiausiai wub.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 03, 01:09)
ir as rodausi smile.gif
/Copyof23CopyofIMGP9517-vi.jpg[/img]

Jau akyyyys.. wub.gif patiko, ir tie plaukai graziai ziurisi taip uzmesti..

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 03, 01:39)
man gražu  4u.gif

Na va mano iškankintas (net ir tiesiogiai  lotuliukas.gif  ) OBUOLYS  lotuliukas.gif

Vaaa siti iskart geriau.. Su anais atrodo buvo, kad padaryt bele padaryt.. O siti tikrai kazkas ydomesnio.. Gerai ziurisi, man labai patinka 4u.gif

As cia ziuriu, kad as su jumis vis nelabai speju biggrin.gif siaip va ketvirtadieni buvau prie juros, fotografavau viena panele.. Nuotraukas ykelsiu ryt gal. Padirbet dar truputi reikia smile.gif) ir pagaliau nusipirkau savo issvajotaji atsvaita 5in1 biggrin.gif o siandien va ykalbejau siaip ne taip MB nusifotkint biggrin.gif tai keliu jusu teismui 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Pirmąkart pabandžiau panoramą biggrin.gif Nekritikai biggrin.gif

Nėr įspūdinga, nes čia važiuojant pro langą pykšt pokšt, bet smagu bigsmile.gif
Nusprendžiau, kad dažniau bandysiu, gi turiu 18 mm

user posted image

paskaičiau teorijos, bandysiu laukus dėliotis, pievas visokias spalvotas biggrin.gif Laukiu laukiu vasaros cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 04 03, 15:49)
Šiaip dauguma nuo saulėlydžių pradedam, bet tuo pačiu, sunku juos gražiai parodyti.
Man visiškai neįdomus šitas reikalas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 03, 20:32)
Pirmąkart pabandžiau panoramą biggrin.gif  Nekritikai biggrin.gif

Nėr įspūdinga, nes čia važiuojant pro langą pykšt pokšt, bet smagu  bigsmile.gif
Nusprendžiau, kad dažniau bandysiu, gi turiu 18 mm

paskaičiau teorijos, bandysiu laukus dėliotis, pievas visokias spalvotas biggrin.gif Laukiu laukiu vasaros  cool.gif
Papildyta:
Man visiškai neįdomus šitas reikalas  blush2.gif

Man gal kiek mazoka apatinio plano. Sunku ziureti. Bet dangus tai patiko. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 03 balandžio 2011 - 19:34
QUOTE(kristukass @ 2011 04 03, 19:28)
As nesu geliu fotografavimo meistre. Jokiu budu! Tiesiog parasiau kaip man atrodo. Gali i tai nekreipti jokio demesio. Gal as meno nesuprantu.  4u.gif

Nu jo, gi tu sakei, kad daiktų foto nepatinka visai biggrin.gif Tavo kitoks skonis ir viskas, nesiteisink biggrin.gif
Papildyta:
Matau, kad dangų pakirpt reikėjo vis tik. Viršų. Kokius pora cm. O apačią, Kristuk taip ir norėjau. Bet va nėra logikos kodėl tiek daug dangausm, debesys tai labai silpnoki. Būtų stipriau, jei pakirpčiau.
Atsakyti
Na labiausiai man uzstrigo tai Paprastos panele, vis griztu pasiziureti i spalvas wub.gif

Vanila, labai grazus portretas, is pradziu net pagalvojau kad tai auto wub.gif

Piene, lyg gerai, nelabai suprantu vyru portretuose biggrin.gif

Varle visai nesuzavejo nes ju ir siaip nemegstu biggrin.gif

Rita Gude, ziuriu tau visokios gamtos ir smulkus daiktai kuriuos fotografuoji geriau sekasi nei mazaja fotografuoti. Grazus dangus gavos smile.gif Gal susimatom, aaa? Mes kaip ir sveiki, panasu kad tik apsinuodije buvom kazkuom sad.gif

Siandien buvom nuvaziave i Sveksna, labai norejau mazaja pafotkint, bet kaip tycia tokia pikta buvo unsure.gif Sakiau vaziuosim vel, nes nelabai patenkinta esu, ir negalejau igyvendinti ko noriu, nes labai uzsiverke unsure.gif O ir su vyru daugiau nevaziuosiu, ne padeda o trukdo cool.gif cool.gif cool.gif

user posted image

user posted image

Daugiau neuzkraunu, jei idomu daugiau flikr'e vis ikelsiu http://www.flickr.co...s/37201547@N07/
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 03, 20:30)
o siandien va ykalbejau siaip ne taip MB nusifotkint biggrin.gif tai keliu jusu teismui  4u.gif

man viskas cia lyg ir gerai, niekas nekliuva, akiai malonus potretas smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 03, 20:32)
Pirmąkart pabandžiau panoramą

man labai patiko, jau Flirck rasiau smile.gif ir nieko nebandai kirpti tongue.gif rolleyes.gif o jei apacios norisi, siek tiek arba klonavimo budu,arba klijavimo-praplesciau erdve smile.gif

Atsakyti