Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2011 04 03, 11:05)

Šimtą milijardų kartų geriau nei pirmosios įdėtos foto  cool.gif antra foto tai išvis superinė, tie šešėliai ir ta skylė obuolyje - gerai sugalvota  rolleyes.gif

uoj ačiū 4u.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 03, 11:24)
Kikirike, man antroji tokia WOW  bigsmile.gif

ačiū labai 4u.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 03, 14:25)

prisijungsiu prie daugelio antra faina

ačiū 4u.gif

Dar karteli ačiū už visas gražius žodžius mano obuoliukui blush2.gif wub.gif ir čia kas pasisakė ir flickr 4u.gif Reiškia neveltui tiek vakar sėdėjau aš prie to obuolio blush2.gif
Kaip džiaugiuosi,kad pas jūs atėjau ... tiek patarimų gaunu ir aptarimų thumbup.gif Beje vakar net ir lapus fonui pirkausi ir net stiklinę spalvotą su burbuliukais...sakau reikia nepasišiukšlint ir padaryti kaip reikiant blush2.gif na aišku iki tobulumo tolokai,bet....po mažą mažą žingsnelį ir įgyvendinsiu tai ką noriu blush2.gif

O dabar problema su tuo auto doh.gif nu aš pvz auto noriu padaryti tam tikru kampu kad bučiau ,praktiškai iš viršaus...na turiu aš štatyvą ,bet tada reikia fokusą kažkaip į tam tikrą vietą suvesti...jaučiu nesigaus niekaip niekaip kaip noriu...galiu tik kitą nufotkinti kaip įsivaizduoju lotuliukas.gif

Šiandien šiaip taip easy pafotkinau auto savo,bet nieko įpatingo schmoll.gif rrrr.....

dar man pradeda trūkti modelių lotuliukas.gif
Papildyta:
dar klausimas...
o auto gali būti perteiktas per daiktus blush2.gif na juk daiktai labai glaudžiai susiję su žmogum, ir jie gali kažkaip atsikleisti žmogų ,ar aš klįstu ? ax.gif
Atsakyti
kristuk, aciu wink.gif Tu irgi tikra saunuole, eini pirmyn dideliais zingsniais smile.gif Tikiu, kad ir nestukes sesija nuostabiai pavyko smile.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 03, 13:25)

atsimeni apie mergina raudonais plaukais rašiau kad  tobulėji, o sakei modelis dėkingas tai pasakysiu dar karta, TOBULĖJI smile.gif paskutiniai rodomi darbai tik patvirtina tai, taip ir toliau. gal auto?

4u.gif dekui wink.gif labai dziaugiuos, kad jau geriau viskas sekasi smile.gif apie auto, jei klausi ar cia ne as, tai nea smile.gif
Atsakyti
Ar yra čia vokiškai skaitančių?
Iki 12 balandžio www.photocommunity.de užmokėjus 15Eur galima užsisakyti fotografijos žurnalą , su jūsų foto ant viršelio smile.gif
Skaitantiems vokiškai info čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 03 balandžio 2011 - 15:29
Kristuk Sapnų gaudyklė susilieja truputį, matyt su sniegu. Gaila. Nes tikrai smagiai plevena.
Šokejuke žinok man labai sunku tavo saulėlydžius pakomentuoti. Išties. Net nežinau nuo kur pradėti komentuoti.. Šiaip dauguma nuo saulėlydžių pradedam, bet tuo pačiu, sunku juos gražiai parodyti. Šįkart man tikrai ne.

Vanillatavo portretas džiugina. Tikrai eini pirmyn. Gražiai, išties.
Kikiriki antra serija su trim daiktais kur rodei, tikrai geresnė už pirmą. Įdomu kokių komentarų sulauksi iš tų, kam turi parodyti šias foto.
Paprasta pirmoji foto graži, bet nesužavi . Dvi sekančios fainos. Spalvos gėris.

man užėjo nekomentadieniai. Tai tik tiek šiam kartui.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 02, 21:27)
PAts blogiausias būdas desaturinti.
Image-Adjustments-Black and White. Pastumdai slankiklius ir viskas visai neblogai gaunasi smile.gif

Slankikliai tai po spalvom kur yra? O kaip susigaudyti, kuriuos slankiklius kur slinkti rolleyes.gif blush2.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 22:11)
Mane Airv ismoke per Gradient map.

O gal galima plačiau? rolleyes.gif
Aišku jeigu tai ne tarnybinė paslaptis unsure.gif (Berašydama prisiminau brumbrumai tarybinės moters fotosesiją hihihi.gif)
O šiaip jums nėra taip, kad tam tikri nikai asocijuojasi su konkrečiom foto? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 03, 16:49)
Kristuk Sapnų gaudyklė susilieja truputį, matyt su sniegu. Gaila. Nes tikrai smagiai plevena.
Šokejuke žinok man labai sunku tavo saulėlydžius pakomentuoti. Išties.  Net nežinau nuo kur pradėti komentuoti.. Šiaip dauguma nuo saulėlydžių pradedam, bet tuo pačiu, sunku juos gražiai parodyti.  Šįkart man tikrai ne.

bet kokiu atveju ačiū 4u.gif Ateidama čia žinau, kad sakoma tiesa, ir už blogą darbą nesitikiu netikrų laiupsių, bet dėl to čia ir ateinu 4u.gif
Papildyta:
Kad jau šiandien prisidirbau kritikai tai dedu dar ir einu nuo kritikos strėlių skydo ieškot blush2.gif neplanuota fotosesija
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 04 03, 16:41)

O gal galima plačiau? rolleyes.gif
Aišku jeigu tai ne tarnybinė paslaptis unsure.gif (Berašydama prisiminau brumbrumai tarybinės moters fotosesiją hihihi.gif)
O šiaip jums nėra taip, kad tam tikri nikai asocijuojasi su konkrečiom foto? bigsmile.gif

Man Brum su Saudeko nuotrauka asocijuojasi:)
Per adjustments randi gradient map, ten pasirenki black and white.
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 03, 17:55)

Sikart ne.Labai buitiskos nuotraukos.Nepagalvota nei apie apranga, nei apie fona.Paskutinei fokuso nera.

Sian labai smagiai pasivaiksciojom.
user posted image

user posted image
Pabandziau paninga, bet aisku nesigavo biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Uztilus as,ale galva kitkuom uzimta cool.gif bet viska stebiu,visas foto matau biggrin.gif
Pati nieko gero nepafotkinu,bet kad ne tusciom ateit,tai siandienini svecia atnesu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 03, 15:50)
kristuk, aciu wink.gif Tu irgi tikra saunuole, eini pirmyn dideliais zingsniais smile.gif Tikiu, kad ir nestukes sesija nuostabiai pavyko smile.gif
4u.gif  dekui wink.gif labai dziaugiuos, kad jau geriau viskas sekasi smile.gif apie auto, jei klausi ar cia ne as, tai nea smile.gif

Na zinau savo postumi. Einu i prieki, taciau mazais zingsniukais. Ne taip sparciai kaip tu. wink.gif

Yvette, gal ne fokuse kalte, o sviesume. Manau, jog per sviesu. g.gif

sokejuke86, pirmos 3 foto neblogos. Tik 1oje nukirsta mamos plastakos dalis.
Paskutineje nematau fokuso. smile.gif

Burka, Varle kaip varle. Nesuzavejo. cool.gif

Alabama, geles nepatiko, o vaikiuka flickr pakomentavau. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 03 balandžio 2011 - 18:38
QUOTE(kristukass @ 2011 04 03, 19:28)
Yvette, gal ne fokuse kalte, o sviesume. Manau, jog per sviesu.  g.gif

aš ne apie fokusą rašiau, o apie tai, kad balta gaudyklė susilieja su baltu, matyt sniegu, fone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 03, 19:36)
aš ne apie fokusą rašiau, o apie tai, kad balta gaudyklė susilieja su baltu, matyt sniegu, fone  smile.gif

Persiprasau. Tikrai. cool.gif Man spalviskai derejo viskas ir net nepagalvojau, jog gali susilieti su sniegu. Kazkaip jis net i akis fotkinant nekrito. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 03, 18:28)

Alabama, geles nepatiko, o vaikiuka flickr pakomentavau.  cool.gif

O galima placiau, kas blogai?Nesu geliu fotografuotoja biggrin.gif
Atsakyti