Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2011 04 02, 18:04)
As kaip tik pagalvojau apie tai  ax.gif

Manau reik ta minti gvildenti toliau bigsmile.gif

aga, refresh, atsiliepk ax.gif
Lyg sakem kad iki sekmadienio, bet kazkuri prase iki pirmadieno, tai nebezinau jau kuri ta galutine data siusti nuotrauka koliazui. As siandien tikiuosi paruosiu arba ryt veliausiai issiuntimui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 02 balandžio 2011 - 21:20
QUOTE(dosa @ 2011 04 02, 21:50)
o  mes siandien su dukriuku  i gamta dumem  biggrin.gif

atgaiva akims bigsmile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 22:11)
Mane Airv ismoke per Gradient map.
---
Ir kaip padaro akiu baltymus baltesnius?

ir aš taip drinks_cheers.gif dar pakoreguoju contrastą iš šviesumą.
---
paprasčiausia- su dodge tool pašviesinti, arba galima naudoti action'ą, kuris ryškina akis, arba iš rankos daryti ryškinimą- turiu kažkur išsisaugojusi aprašymą kaip ryškinti, galiu pamėginti paieškoti, nes mintinai nepamenu, bet esu bandžiusi, gaunasi gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2011 04 02, 21:42)
atgaiva akims  bigsmile.gif
ir aš taip  drinks_cheers.gif  dar pakoreguoju contrastą iš šviesumą.
---
paprasčiausia- su dodge tool pašviesinti, arba galima naudoti action'ą, kuris ryškina akis, arba iš rankos daryti ryškinimą- turiu kažkur išsisaugojusi aprašymą kaip ryškinti, galiu pamėginti paieškoti, nes mintinai nepamenu, bet esu bandžiusi, gaunasi gerai  thumbup.gif

Eeee, o kur gyvena dodge tool? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 21:10)
na tai ačiū už pamastymus  4u.gif
ačiū  blush2.gif

na ką,einu kankinti obuolio  lotuliukas.gif  doh.gif

O tie objektai butinai cieli turi buti? As tai turbut pamauciau obuoli ant stiklines krasto, ir dar sakute i ji ismeigciau. Na, kazka tokio. Kad tie objektai vieni su kitais santykiautu, o ne siaip viens prie kito padeti.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 21:11)
Man oda cia gerai, as nemegstu tu plastmasiniu glamuriniu nuotrauku.Tik as sitoj rinciausi kita rakursa, gal is virsaus, kad padidedu merginos akys ir optiskai sumazetu zandikaulis.

Aha, rakursas, aciu. Cia sios nuotraukos is vakar ir siandien tai pas mane bandomosios tik, veliau dar rimtesnes fotosesijas su siom merginom zadam. Tik na pasibandyt norisi, kaip ten kas ten - visgi kiekvienas zmogus kitoks.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 22:47)

Toks kaip ciulpinukas atrodo lotuliukas.gif mazdaug per viduri kairej irankiu juostoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 20:47)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 22:47)

photoshop'e biggrin.gif
virš rašymo įrankių, pasislėpęs kartu su sponge ir burn tool 4u.gif
Net nežinau kokia jo tikroji paskirtis g.gif Kažkada rekomendavo veido šviesinimui- buvau nustebinta rezultato bigsmile.gif Vėliau prisitaikiau akims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 18:09)
Reik pagalbos.Turiu nauja PS, bandau ismokti su juo, ir reik kritikos.Apdirbimas ir ar siaip foto verta demesio?Kontrasto ne per daug?

Man patinka ir jb ir poza smile.gif Bet ir gal kiek aplink akis šviesinčiau...

QUOTE(Rico @ 2011 04 02, 19:04)

Kritikai  ax.gif

man per daug detalių, blaško viskas, sunkiai sau galiu pasakyti, kas svarbiausia nuotraukoje ax.gif

QUOTE(dosa @ 2011 04 02, 20:50)

o  mes siandien su dukriuku  i gamta dumem  biggrin.gif

pirmoji... jau kaip laukiu žiedų...

QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 21:11)
Tik as sitoj rinciausi kita rakursa, gal is virsaus, kad padidedu merginos akys ir optiskai sumazetu zandikaulis.

pritariu...

Ir aš keliu kritikai kelias iš šiandieninio pasivaikščiojimo...

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Paprasta wub.gif Man Jūsų fotografos labai labai wub.gif

Čia radau straipsniuką apie 50 tukus 1.4 ir 1.8 // Palyginimas ..
http://www.digitalph...4-usm-lens.html
Mačiau renkatės tarp šių dviejų - tai pasidalinu ką užtikau smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 02, 21:12)
Ir aš keliu kritikai kelias iš šiandieninio pasivaikščiojimo...

labai grazi si sesija. Ypatingai paskutine, ta sviesa maloniai susizaidzia. Ir spalvos kokios-ka tu darei su jom isduok wub.gif
Atsakyti
Erikae, dėkui 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2011 04 02, 22:28)
labai grazi si sesija. Ypatingai paskutine, ta sviesa maloniai susizaidzia. Ir spalvos kokios-ka tu darei su jom isduok  wub.gif

Dėkui 4u.gif Spalvos čia daugiau nuo apšvietimo, fotografuodama ieškojau, kad pro medžius kristų šviesa... nes fotografuota miške... Ir dėjau vintage film action'ą, bet mažinau jį iki minimumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 02, 22:55)
O tie objektai butinai cieli turi buti? As tai turbut pamauciau obuoli ant stiklines krasto, ir dar sakute i ji ismeigciau. Na, kazka tokio. Kad tie objektai vieni su kitais santykiautu, o ne siaip viens prie kito padeti.

na kaip ir nebuvo jokių apribojimų,tai reiškia galima ax.gif na kažką pafotkinau,bet dar reiks ką nors kito pabandyti blush2.gif

paprasta - koookio grožio foto wub.gif
Atsakyti