QUOTE(pandre @ 2011 04 02, 10:20)
o kaip tu ta oda apdirbi? cia su actionu ar su visais tais irankiais PS...jauciu reikia ir man pasimokinti visu tu gudrybiu,nes visai zalia esu PS
As su Lightroom, nera sunku: Adjustment brush, su juo pasizymiu visa veida, tada Effect Soften Skin ir viskas, gatava. Tiek to ir mokslo... Yra youtube tutorial apie tai.
QUOTE(je t'aime @ 2011 04 02, 10:37)
sutinku
aš tik spuogelius nuklonuoju ir viskas
ir natūraliai ir estetiškai atrodo.
Ja ja, vienoj nuotraukoj tik spuogelius ir uztusavau. Kai kudroj uzmete musmirem (10 gavau), idejau cia paklaust uz ka, atsakymas buvo: neestetiskai atrodo. Nu tada ismokau tada apdirbinet...
Be to, ir nuo veido modelio priklauso, kai kuriu oda puikiai ir taip atrodo, o kitu tai kaip menulio pavirsius...
Dar viena nuotrauka, kritikai. Prasom del sitokio apdirbimo pasisakyt: kaip cia ta oda atrodo?
QUOTE(Rico @ 2011 04 02, 19:04)
Kritikai
Man kazkaip sunkiai risasi nuotraukos tarpusavy... Na lyg ir kas prie ko aisku, bet kazkokio jungiancio prieskonio truksta. Pirmojoj nuotraukoj vaiko veidas labai jau pasleptas, vos pamacius nuotrauka pamatai vezima, ir tik pradejus galvot prie ko jis cia - pastebi ir vaika. O antroj po kojom man daugiau zemes noretusi. Kazkaip grieztokai as cia. Na, gal kiti kitaip mano.
Dar, del nuotrauku zaidimui... Parasiau refresh i az, kol kas nieko negavau. Rytoj prie kompiuterio nebebusiu. Iki kada tas nuotraukas siusti galima?