Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 19:09)
Reik pagalbos.Turiu nauja PS, bandau ismokti su juo, ir reik kritikos.Apdirbimas ir ar siaip foto verta demesio?Kontrasto ne per daug?

Kad viskas čia gerai, kontrasto ne per daug smile.gif ir kadravimas man patinka.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 02, 19:12)
Vakar turejau nestukes fotosesija gamtoje. Bet, gaila, foto grieztai uzdraute rodyt, net ir privaciame albume. Man paciai yra tokiu nuotrauku, kad negaliu,  wub.gif  bet vat igudusioms akims paziureti reiketu ir ivertinti.  verysad.gif  Pirma karta teko isbandyti 50uka1,8.  wub.gif  Man jis patinka, tik truksta foto erdves. Na jeigu tik portretams tai liuks, bet jeigu jau kokias fotosesijas gamtoje tai reikia kitokio. Tik nezinau kokio... Gal 85 ar 100mm?  g.gif

Na su 85 ir 100 dar maziau erdves liks smile.gif Nebent jei su FF, tai 85tukas gamtoj tikrai bent man geriau nei 50tukas smile.gif Ir apskritai man 50tukas ant FF kazkokia nereikalinga nesamone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 02, 20:45)
Na su 85 ir 100 dar maziau erdves liks smile.gif Nebent jei su FF, tai 85tukas gamtoj tikrai bent man geriau nei 50tukas smile.gif Ir apskritai man 50tukas ant FF kazkokia nereikalinga nesamone lotuliukas.gif

Idomiai. mastau.gif Loretoidas sako, jog su siais daugiausiai fotkina. O jos nuotraukose visad erdves yra. Ji su ff fotkina kiek supratau. Tai gal tai itakoja erdve nuotraukose. Kiek as dar mazai sarinu apie technika jomajo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 19:09)
Reik pagalbos.Turiu nauja PS, bandau ismokti su juo, ir reik kritikos.Apdirbimas ir ar siaip foto verta demesio?Kontrasto ne per daug?

Man patinka, kontrasto bent jau man tikrai ne per daug.
O kaip tu verti į j/b? Nes ta j/b tokia gera, sodri, graži. Aš verčiu Hue/Saturation, bet man gaunasi taip mūtnai kažkaip... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 02, 20:22)
Idomiai.  mastau.gif Loretoidas sako, jog su siais daugiausiai fotkina. O jos nuotraukose  visad erdves yra. Ji su ff fotkina kiek supratau. Tai gal tai itakoja erdve nuotraukose. Kiek as dar mazai sarinu apie technika jomajo.  doh.gif

Pas Loretą ff. Vadinasi tavo 50'tukas ir jos 85'tukas apima maždaug tiek pat.

QUOTE(Žydraakė @ 2011 04 02, 20:24)
O kaip tu verti į j/b? Nes ta j/b tokia gera, sodri, graži. Aš verčiu Hue/Saturation, bet man gaunasi taip mūtnai kažkaip... unsure.gif

PAts blogiausias būdas desaturinti.
Image-Adjustments-Black and White. Pastumdai slankiklius ir viskas visai neblogai gaunasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 17:09)

Kontrastas norma, tik jo, akys tokios pajuodusios atrodo kazko.... graziai j/b paverytei, visai idomu butu spalvota paziuret ax.gif

QUOTE(Rico @ 2011 04 02, 18:04)
Kritikai  ax.gif

visai smagus koliaziukas gavosi, pirmoj nuotraukoj gal truputuka kirpciau kaires labiau
o mes siandien su dukriuku i gamta dumem biggrin.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 02 balandžio 2011 - 20:55
QUOTE(pandre @ 2011 04 02, 10:20)
o kaip tu ta oda apdirbi? cia su actionu  ar su visais tais irankiais PS...jauciu reikia ir man pasimokinti visu tu gudrybiu,nes visai zalia esu PS doh.gif

As su Lightroom, nera sunku: Adjustment brush, su juo pasizymiu visa veida, tada Effect Soften Skin ir viskas, gatava. Tiek to ir mokslo... Yra youtube tutorial apie tai.

QUOTE(je t'aime @ 2011 04 02, 10:37)
sutinku smile.gif aš tik spuogelius nuklonuoju ir viskas smile.gif ir natūraliai ir estetiškai atrodo.

Ja ja, vienoj nuotraukoj tik spuogelius ir uztusavau. Kai kudroj uzmete musmirem (10 gavau), idejau cia paklaust uz ka, atsakymas buvo: neestetiskai atrodo. Nu tada ismokau tada apdirbinet...

Be to, ir nuo veido modelio priklauso, kai kuriu oda puikiai ir taip atrodo, o kitu tai kaip menulio pavirsius...

Dar viena nuotrauka, kritikai. Prasom del sitokio apdirbimo pasisakyt: kaip cia ta oda atrodo?

user posted image

QUOTE(Rico @ 2011 04 02, 19:04)
Kritikai  ax.gif

Man kazkaip sunkiai risasi nuotraukos tarpusavy... Na lyg ir kas prie ko aisku, bet kazkokio jungiancio prieskonio truksta. Pirmojoj nuotraukoj vaiko veidas labai jau pasleptas, vos pamacius nuotrauka pamatai vezima, ir tik pradejus galvot prie ko jis cia - pastebi ir vaika. O antroj po kojom man daugiau zemes noretusi. Kazkaip grieztokai as cia. Na, gal kiti kitaip mano.

Dar, del nuotrauku zaidimui... Parasiau refresh i az, kol kas nieko negavau. Rytoj prie kompiuterio nebebusiu. Iki kada tas nuotraukas siusti galima?
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 02, 21:22)
Idomiai.  mastau.gif Loretoidas sako, jog su siais daugiausiai fotkina. O jos nuotraukose  visad erdves yra. Ji su ff fotkina kiek supratau. Tai gal tai itakoja erdve nuotraukose. Kiek as dar mazai sarinu apie technika jomajo.  doh.gif

taigi su kojom nueini toliau ir viskas telpa.
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2011 04 02, 20:27)
Pas Loretą ff. Vadinasi tavo 50'tukas ir jos 85'tukas apima maždaug tiek pat.
PAts blogiausias būdas desaturinti.
Image-Adjustments-Black and White. Pastumdai slankiklius ir viskas visai neblogai gaunasi smile.gif

Ka ka tokius? Kur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 02, 19:35)
cia ne kritika buvo, tik pastebejimai mano tokie, pamastymai greiciau ax.gif

na tai ačiū už pamastymus 4u.gif

QUOTE(Rico @ 2011 04 02, 20:04)

Man 0081 labai patiko

ačiū blush2.gif

na ką,einu kankinti obuolio lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 02, 19:04)

Man labai daug blaskanciu detaliu.Vaikas pasimete unsure.gif

QUOTE(Žydraakė @ 2011 04 02, 20:24)

Mane Airv ismoke per Gradient map.
QUOTE(dosa @ 2011 04 02, 20:50)
Kontrastas norma, tik jo, akys tokios pajuodusios atrodo kazko.... graziai j/b paverytei, visai idomu butu spalvota paziuret ax.gif

Man pirma labai wub.gif Kada pas mus taip bus, ech.
O mano spalvota tai man nepatinka, nerodysiu:)

QUOTE(green_tea @ 2011 04 02, 20:51)

Man oda cia gerai, as nemegstu tu plastmasiniu glamuriniu nuotrauku.Tik as sitoj rinciausi kita rakursa, gal is virsaus, kad padidedu merginos akys ir optiskai sumazetu zandikaulis.

Aciu pakomentavusioms.Man tesiog keista dar kazkaip su tuo PS, daug ko nemoku.O kaip tuos paaukius nuimt?Ir kaip padaro akiu baltymus baltesnius?Ir ai, milijonas klausimu man. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 02, 21:52)
taigi su kojom nueini toliau ir viskas telpa.

Neprisiminsiu dabar jokio pvz, bet ne visa laika taip galima. blush2.gif
Atsakyti