Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 04 02, 15:12)
laba,
kituose žaidimuose ir aš dalyvausiu. Buvau užsikrovusi darbais, užduotimis.. Šiandien vienas išsisprendė - ilgai ieškojom, bet jau pasirašėm sutartį ir penktadienį turėsim naują mašiną. Nebereikės leisti n valandų prie pc su paieškom. Jaučiuosi kaip atostogų gavusi, galiu atsipūsti smile.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
nešu jūsų teismui keliato foto blush2.gif

aj tiek tos....gal geriau nereikia...žiūrėjau žiūrėjau,nieko gudro čia...kai turėsiu ką parodyti geresnio tada jau geriau įdėsiu blush2.gif

sorry....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 02 balandžio 2011 - 17:12
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 17:41)
nešu jūsų teismui keliato foto  blush2.gif

antroji man patinka rolleyes.gif net labai smile.gif
pirmoji tai ir zvilgnis nukreiptas kazkaip netinkamai,ir centravimas ir tie zmones kazkaip....mmmm...nesiziuri
o trecioji tokia man per daug suvaidinta, na jauciasi tas dirbtinumas smile.gif
dar parodyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 02, 18:13)
pirmoji tai ir zvilgnis nukreiptas kazkaip netinkamai,ir centravimas ir tie zmones kazkaip....mmmm...nesiziuri
dar parodyk rolleyes.gif

ačiū blush2.gif šiaip tai čia ji turėjo vaidintis liūdną...tie nutolstantis žmonės ir jos liūdnumas turiu kažkaip perteikti jos vienišumą blush2.gif na bet turbūt nepavyko blush2.gif
čia man vėl tiems egzmas reikia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 02, 18:13)
dar parodyk rolleyes.gif

mano flikcr dar kelios yra

http://www.flickr.co...s/60883092@N05/
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 18:21)
ačiū  blush2.gif  šiaip tai čia ji turėjo vaidintis liūdną...tie nutolstantis žmonės ir jos liūdnumas turiu kažkaip perteikti jos vienišumą  blush2.gif na bet turbūt nepavyko 

tie nutolstantys zmones, ir ji...taip atrodo,kad ilindo i kadra,zinai kai vaikai buna,- kazka fotkini, o jie tik sast i kadra su kokiu liezuviu biggrin.gif tai va, ir ji cia man taip pirmojoj atrode smile.gif ir jeigu liudesi nori perteikti, butinai turi matytis akys, primerktos ar uzmerktos akys daznai reiskia svajinguma. smile.gif

tai ziuriu flickr,ir visose nuotraukose man ne taip zvilgnis "sudetas", vis kazkur ne ten paziuri, kaip noretusi smile.gif bet saunuole, kad bandai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 02, 17:31)
tie nutolstantys zmones, ir ji...taip atrodo,kad ilindo i kadra,zinai kai vaikai buna,- kazka fotkini, o jie tik sast i kadra su kokiu liezuviu biggrin.gif  tai va, ir ji cia man taip pirmojoj atrode smile.gif ir jeigu liudesi nori perteikti, butinai turi matytis akys, primerktos ar uzmerktos akys daznai reiskia svajinguma. smile.gif

o man kaip tik patiko smile.gif lyg visi nuo jos nusisuko..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 02, 18:33)

na va, o as nesupratau, kol nepasake, kas tai turejo buti rolleyes.gif mintis tai gera, bet as to nepamaciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2011 04 02, 18:31)
tie nutolstantys zmones, ir ji...taip atrodo,kad ilindo i kadra,zinai kai vaikai buna,- kazka fotkini, o jie tik sast i kadra su kokiu liezuviu biggrin.gif  tai va, ir ji cia man taip pirmojoj atrode smile.gif ir jeigu liudesi nori perteikti, butinai turi matytis akys, primerktos ar uzmerktos akys daznai reiskia svajinguma. smile.gif

tai ziuriu flickr,ir visose nuotraukose man ne taip zvilgnis "sudetas", vis kazkur ne ten paziuri, kaip noretusi smile.gif bet saunuole, kad bandai mirksiukas.gif

ačiū už kritiką 4u.gif kitą kartą fotkinant labiau atkreipsiu dėmesį blush2.gif ir aplamai reikės daugiau paplanuoti ką fotkinti,nes dabar labai blaškomasi buvo blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 02, 18:33)

ačiū 4u.gif blush2.gif

labai norėjau vieną kadrą nufotkinti...bet niekaip neišėjo...žmonių nebuvo tiek....bet aš dar jį mintyse pasilaikysiu ir kada nors nufotkinsiu blush2.gif
Atsakyti
Reik pagalbos.Turiu nauja PS, bandau ismokti su juo, ir reik kritikos.Apdirbimas ir ar siaip foto verta demesio?Kontrasto ne per daug?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 18:47)
ačiū už kritiką  4u.gif  kitą kartą fotkinant labiau atkreipsiu dėmesį  blush2.gif  ir aplamai reikės daugiau paplanuoti ką fotkinti,nes dabar labai blaškomasi buvo  blush2.gif
ačiū  4u.gif  blush2.gif

labai norėjau vieną kadrą nufotkinti...bet niekaip neišėjo...žmonių nebuvo tiek....bet aš dar jį mintyse pasilaikysiu ir kada nors nufotkinsiu  blush2.gif

cia ne kritika buvo, tik pastebejimai mano tokie, pamastymai greiciau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 19:09)
Reik pagalbos.Turiu nauja PS, bandau ismokti su juo, ir reik kritikos.Apdirbimas ir ar siaip foto verta demesio?Kontrasto ne per daug?
user posted image

man tai nedaug kontrasto smile.gif galbut tik pasviesinciau tas vietas aplink akis,labai jau krenta i akis tas tamsumas, o vyriskio potrtas man patinka, poza tokia faina, rolleyes.gif atsipalaidaves matosi zmogas
Atsakyti
Laba 4u.gif

kiek skaitymo siandien buvo karsta.gif

kiek daug idomiu pamastymu, patirciu bigsmile.gif
is praeitos temos labiausiai istrigo je taime auto
Koliazai visi idomus bigsmile.gif

Gaila nemaciau vestuviu foto blush2.gif as kazkada buvau idejus sesers drauges vestuviu nuotrauku, yra mano flikre, bet svarbu jauniesiems patinka unsure.gif

Juratike, pirma koliazio nuotrauka mano ax.gif idomiai sugalvojai 4u.gif

Mano maziui vejaraupiai, tai fotografavimui laiko nelabai buvo, norejau zaidimui (6 grupes) parke pafotografuoti, bet nebuciau spejus jo suziureti, tikiuosi pirmadieni jis jau gales eiti mokyklelen ax.gif

QUOTE(dosa @ 2011 04 01, 09:45)
Reik kada padaryt UK kaimuku meeta

As kaip tik pagalvojau apie tai ax.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 16:21)
mano flikcr dar kelios yra

Man 0081 labai patiko

QUOTE(Alabama @ 2011 04 02, 17:09)

patiko, akys traukia i save ax.gif

Kritikai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Vakar turejau nestukes fotosesija gamtoje. Bet, gaila, foto grieztai uzdraute rodyt, net ir privaciame albume. Man paciai yra tokiu nuotrauku, kad negaliu, wub.gif bet vat igudusioms akims paziureti reiketu ir ivertinti. verysad.gif Pirma karta teko isbandyti 50uka1,8. wub.gif Man jis patinka, tik truksta foto erdves. Na jeigu tik portretams tai liuks, bet jeigu jau kokias fotosesijas gamtoje tai reikia kitokio. Tik nezinau kokio... Gal 85 ar 100mm? g.gif

Atsakyti