QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 11:18)
aišku, neatidaro man to linko,rodos kad uždara grupė žmonių gali matyti
na ištikro reikia sumastyti ir permastyti iš naujo
aij, dėl šešėlio dar sakei, kad blyškus gaunasi, tai pabandyk artinti lempą arčiau objekto, tada šešėlis ryškėja, bandyk visaip, pasistatyti objektus toliau/arčiau fono, šviesą artinti/tolinti nuo objektų, apšviesti šiek tiek šonu, pamatysi kaip keičiasi formos ..
arba pabandyk dar su natūraliu apšvietimu.. tarkim stiklinė- įpilk į ją vandens, padėk šakutę įvyniotą į servetėlę, ir pastatyk obuolį su išpjauta viena skiltele, ir ta skiltelė taip nukritus šalia obuolio
Ale sveika mytyba
o fonas maždaug kažkaip taip atrodytų
pvz fonas . T.y. fotkink kiek įmanoma ant atvresnės diafragmos, kad gražiai išplauktų antras planas, bet tuo pačiu visi objektai būtų ryškus
žodžiu , pasirink optimaliausią F reikšmę
dabar apsiniaukę (bent jau Vln
) , tai apšvietimas dabar pats tas tokiem dalyliukam fotkint, nėbus kontrastingų šešėliu kurie gadintų visą reikalą
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 11:29)
rimtai? o aš nesuprantu kodėl man tų šešėlių mažokai gaunasi.... gal per daug šviesos šaltinių jaučiu ir gal jie perarti...na aš čia garsiai mastau
psio,šiandien vėl fotkinsiu...reikia obuolį nusipirkti
Papildyta:
Svajone mūsų - tu kaip suprantu kažkokį priėjimą turi prie tų foto kur linką metei,tai gal galėtum įdėti bent porą pvz iš tų foto kad galėčiau pažiūrėti
nes nematau nieko
na ten autorystė uždėta, tai negaliu svetimų nuotraukų kažkur čia viešinti
parašyk man į až savo skype, veliau aš atsiūsiu keletą pavyzdžių iš to psl
dabar atsijungiu biškiuka, iki vakaro prisijungsiu , galėsiu atrinkt ir atsiūsiu