Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 22:18)
negerai, nes atrodo, kad modelis priklijuotas sitoj aplinkoj. nera gylio. nera santykio su ta pieva. modelis ziuri veidu i ziurova, del to pasidaro plokscias vaizdas. butu pasisukes, ranka kokia istieses, seselis bent koks susidares, butu manau geriau

Susikonspektavau: krumus kaip fona atideti ateiciai, gaminti gyli nuotraukoje.

Na, dar viena kritikai:

user posted image

Kaip dabar galinis fonas, nebevagia demesio?

Sunkiai man tie portretai einasi, lygiai kaip ir sunkiai ju apdribimas... Tai kol neismoksiu, taip ir klausinesiuos cia, jei ne pries blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 01, 22:18)
Nu va, sviesinti ismokau, ryskias spalvas irgi tuoj pamirsiu, sekanciu zingsniu pradesiu sirdutes fotografuot  cool.gif

ee, gausi tuo iš pomidoro atgal, kas čia prieš širdutes ir šviesias foto? biggrin.gif

Šiaip, reaguok į pastabas, bet lik ištikima savo nujautimui. Sumetus kritiką su pačios nuojauta, gali gautis nuostabių rezultatų. 4u.gif

Man oda kiek plastmasinokoka, vos norėtųsi kokios faktūros, nes lyg vaškinė dabar.. Bet užtat modelį pakankinčiau. Jai tiktų verkt nuotraukoj. Kad tie juodi dažai būtų nubėgę...mmm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 02 balandžio 2011 - 00:12
man reikia egzui padaryti kompoziciją su šakute,stikline ir obuoliu....tai noriu parodyti jums... labai norėčiau išgirsti kritikos ir patarimų blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 02 balandžio 2011 - 00:21
QUOTE(Ersė @ 2011 04 01, 22:28)
http://www.efoto.lt/...mm_f2.8_exdghsm Gal kuri turit sia sigma 24-70mm ant ff nikono? Labai noriu zoom'o, bet nikoro neiperku niekaip  smile.gif

man sake kad kazkoks tamrono atitikmuo labai geras ir nebrangus g.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 01, 22:31)

Tai ir nepagavau, KAM ir iki kada siusti nuotraukas koliazui? (nu si karta visai zioplai as...)

gi siuskit Refresh, ji juk rase, kad jai i AZ rasyti, kurios zaidzia.

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 02, 01:18)

man geriausiai ziurisi antroji foto, ir koliazo pirmoji
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 04 02, 01:11)
man sake kad kazkoks tamrono atitikmuo labai geras ir nebrangus  g.gif

aciu smile.gif Bandysiu eit ieskot review smile.gif
Atsakyti
Labas rytas!

QUOTE(Ersė @ 2011 04 01, 22:28)
http://www.efoto.lt/...mm_f2.8_exdghsm Gal kuri turit sia sigma 24-70mm ant ff nikono? Labai noriu zoom'o, bet nikoro neiperku niekaip  smile.gif

Pas mane toks objektyvas tik ne Nikon'ui,o Canon'ui pritaikytas. Siaip tikrai lb sunkus ir didelis,bet,atrodo visai nieko. Kitokiu neturiu ir neturejau,tai nera su kuo palyginti. Budavo,kad fokusas atrodydavo kazkur kitur,bet tik ne ten kur reikia:) Taciau dabar, manau, jog tai buvo technikos nepazinimas,zaidimai su pilnu zumu,ant mazo f ir drebinant ta platu stikla:) Dabar, kai stengiuos kiek imanoma stabiliau islaikyti ta zveri, iseina ir fokusa pagauti:) Taip, kad esu patenkinta juo...tik man paciai reikia mokytis mokytis mokytis perprasti visus parametrus...
Del koliazo...Rasiau Refresh i AZ, bet ji nieko neatrase:( Gal uzsiemusi lb ir nebeuzeina i SM...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 02, 00:12)
ee, gausi tuo iš pomidoro atgal, kas čia prieš širdutes ir šviesias foto? biggrin.gif

Šiaip, reaguok į pastabas, bet lik ištikima savo nujautimui. Sumetus kritiką su pačios nuojauta, gali gautis nuostabių rezultatų. 4u.gif

Man oda kiek plastmasinokoka, vos norėtųsi kokios faktūros, nes lyg vaškinė dabar.. Bet užtat modelį pakankinčiau. Jai tiktų verkt nuotraukoj. Kad tie juodi dažai būtų nubėgę...mmm...

Neturiu nieko pries sirdutes schmoll.gif Tiesiog tai ne tai, ko as siekiu.

Del tos odos... Nu va jei odos neapdirbu su soft skin - ji buna 'neestetiska' (nors man tai ji graziai atrodo), o jei apdirbu - tada visiems tinka, o man vat irgi plastmasine/vaskine atrodo... Nu ir kur dabar tiesa rast? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 02, 11:01)
Neturiu nieko pries sirdutes  schmoll.gif Tiesiog tai ne tai, ko as siekiu.

Del tos odos... Nu va jei odos neapdirbu su soft skin - ji buna 'neestetiska' (nors man tai ji graziai atrodo), o jei apdirbu - tada visiems tinka, o man vat irgi plastmasine/vaskine atrodo... Nu ir kur dabar tiesa rast? unsure.gif

o kaip tu ta oda apdirbi? cia su actionu ar su visais tais irankiais PS...jauciu reikia ir man pasimokinti visu tu gudrybiu,nes visai zalia esu PS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 02, 11:01)
Neturiu nieko pries sirdutes  schmoll.gif Tiesiog tai ne tai, ko as siekiu.

o gal ner taip blogai ta naturali? paklonuoji spuogelius ir gerai.. as pati asmeniskai nenoreciau savo tokios islaizytos foto.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 02, 11:30)
o gal ner taip blogai ta naturali? paklonuoji spuogelius ir gerai.. as pati asmeniskai nenoreciau savo tokios islaizytos foto.

sutinku smile.gif aš tik spuogelius nuklonuoju ir viskas smile.gif ir natūraliai ir estetiškai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 02 balandžio 2011 - 10:52
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 01, 18:15)
gi grazu kai didelis biggrin.gif amn tai grazi sigmos plaaaati akis wink.gif

Man irgi. Nenoriu kito, labai džiaugiuosi. Kai išmoksiu, būsiu dievas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alexso @ 2011 04 01, 19:10)
Canonui tas negalioja. schmoll.gif Canono 50-ukai daug geriau nei Sigmos.

O aš girdėjau atvirkščiai tongue.gif
Papildyta:
Green tea, man irgi fonas per ryškus, antroji geriau. Šaunuolė tu, aš taip nemoku smile.gif
Atsakyti