QUOTE(Ersė @ 2011 04 01, 21:56)
Kirike, as klp, deja Pas mane 1.4f.
einu rašyti tau až
http://www.efoto.lt/...mm_f2.8_exdghsm Gal kuri turit sia sigma 24-70mm ant ff nikono? Labai noriu zoom'o, bet nikoro neiperku niekaip
QUOTE(green_tea @ 2011 04 01, 21:31)
Sveiki
Tai ir nepagavau, KAM ir iki kada siusti nuotraukas koliazui? (nu si karta visai zioplai as...)
Kritikai:
Labiausiai domina odos apdirbimas.
Tai ir nepagavau, KAM ir iki kada siusti nuotraukas koliazui? (nu si karta visai zioplai as...)
Kritikai:
Labiausiai domina odos apdirbimas.
biškiuka man veidas atskirai nuo kaklo atrodo, reikėjo ir su kaklo oda padirbėt o šiaip pati veido oda, tai manau gerai atrodo
o fonas fotkės, tai nepatiko.......
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 01, 21:45)
Nes GELTONAS, ane?
QUOTE(green_tea @ 2011 04 01, 21:53)
Nes GELTONAS, ane?
nes per ryskus Skauda akys ziuret, ir i modeli nebesinori ziuret
QUOTE(green_tea @ 2011 04 01, 21:53)
Nes GELTONAS, ane?
nes toks RYŠKIAI geltonas biškiuka sintetinė man ta spalva tokia atrodo, rėkianti, akis badanti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 01, 22:04)
dabar žymiai geriau
Papildyta:
užniežtėjo nagai j/b pabandyt jei nepatinka- išimsiu
tiesiog man ten tas geltonas fonas visvien "nelimpa" prie šio portreto
QUOTE(green_tea @ 2011 04 01, 23:04)
negerai, nes atrodo, kad modelis priklijuotas sitoj aplinkoj. nera gylio. nera santykio su ta pieva. modelis ziuri veidu i ziurova, del to pasidaro plokscias vaizdas. butu pasisukes, ranka kokia istieses, seselis bent koks susidares, butu manau geriau
Nu va, sviesinti ismokau, ryskias spalvas irgi tuoj pamirsiu, sekanciu zingsniu pradesiu sirdutes fotografuot
Nuo uz auksciau esancus zodzius parskrendanciu pomidoru ginuosi sia nuotrauka (nors matyt reikejo kokia storesne saka fotkint, kad labiau nuo pomidoru apsaugotu):
Cia tik prasom neisizeisti, as nepiktybiskai. Kad sviesint ismokau tai iki siol kasdien dziaugiuosi
Nuo uz auksciau esancus zodzius parskrendanciu pomidoru ginuosi sia nuotrauka (nors matyt reikejo kokia storesne saka fotkint, kad labiau nuo pomidoru apsaugotu):
Cia tik prasom neisizeisti, as nepiktybiskai. Kad sviesint ismokau tai iki siol kasdien dziaugiuosi