QUOTE(Vanillla @ 2011 04 01, 07:37)
reiskia visa tai darau ne veltui
Gerai mokaisi, taip ir toliau
QUOTE(frederica @ 2011 04 01, 08:22)
Sveikos visos / visi
Išsibraukiu iš koliažų žaidimo, pardaviau visus savo fotikus, objektyvus ir pultelį.
Dar liko blykstė, gal kam reikia, atiduosiu beveik dovanai.
Na mane tai tikrai būtum apgavus
Greitai prisiminiau, kokią tu gerą blykstę turi, būč pirkusi
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 13:11)
falk fusion, na funkcija tokia, kai gali kartu su juosta ir skaitmena dirbti.
Tau šiandien galima melagių karaliaus karūną uždėt
QUOTE(Yvette @ 2011 04 01, 14:35)
prakalbot apie tai, kad bijot, jog kas įmes linką į jūsų darytas foto ir parašys va, koks sh....
Na man kartelį, panašiai buvo
Turbūt būčiau iš pasiutimo sutrūkus...
Manau, kad reiktų kažkokią tai sutartį sugalvoti, kad negalėtų mano "menų" niekas darkyti.
QUOTE(gotte @ 2011 04 01, 15:42)
Aš ateinu pasirodyt daugiau ne tiek su foto, kiek su restauruota lėlių lovyte, apie kurią čia vis jums pasakojau.
Dėl atspalvio, tai nėra labai čia blogai, visai gražiai atrodo, man tinka, ypač kai visa kita puikiai padaryta
QUOTE(Alabama @ 2011 04 01, 15:44)
Man vakar taip buvo.Kazkada mergaite viena fotografavau, vakar pamaciau fb ideta mano nuotrauka, bet su tokiu apelsininiu atspalviu, kad as nugriuvau.Parasiau, paprasiau, kad isimtu ir kita karta mano nuotrauku negadintu, o man paaiskino, kad cia grazu ir jauniems tai patinka(suprask as sene , na bet iseme.Brrrrrr.
Na kai spalvas pakeičia, gal ir ne pats blogiausias variantas...
Bet vistiek negražu.
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 01, 16:37)
Laukinė fotkina su 50mm. O kelios draugės turi Sigmas, tai labai patenkintos. Girdėjau, kad Sigma 50 1,4 net geriau vertinama nei Nikkor..
Canonui tas negalioja.
Canono 50-ukai daug geriau nei Sigmos. Va Sigmos 24-70mm f/2.8 tai tikrai gali pasitaikyti superinės.
Tuo pačiu visoms, kas pakomentavot ar pagyrėt mano 6-os grupės pratęsimo foto, didelis didelis ačiū Tiesiog vis neparašydavau, nes kažkaip sunku su jumis suspėti.