Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(*monikute* @ 2011 04 01, 15:53)
gerų rezultatų google išmeta įvedus "ff"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ]

Ne ne, "pilnakadris", na ir pamatysi ten temukes iš e-foto ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 16:56)
Ne ne, "pilnakadris", na ir pamatysi ten temukes iš e-foto ir pan.

na tai kai žinau ką reiškia tas sutrumpinimas ff tai viskas aiškiau ax.gif kai nežinojau kas tas yra ff, tai juk neįvesi į google FF lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 01, 13:30)
Mjo... Stambioji artilerija prašneko apie techniką, tai sėdžiu, dainuoju...  biggrin.gif

amm.. aš tik norėjau pasakyti, kad vakar nusipirkau suknelę ir nagų laką būsimam savo auto  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O aš pasikabinau ant Federikos bajerio doh.gif Jau norėjau rašyt į az dėl blico nail.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 01, 14:11)
Nu nemeluoju, labai pigiai  canon eos 5 D pasiūlė Ersės draugė. Tik va bėda, kad objektyvus, viską reikia keist  verysad.gif  Bet visvien ff yra ff.

Vat ir aš galiuosi, kad kažkada nenusipirkau Nikono D300 iš vieno bičo...aišku būtų buvę be obj., bet...
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 01, 16:11)

Vat ir aš galiuosi, kad kažkada nenusipirkau Nikono D300 iš vieno bičo...aišku būtų buvę be obj., bet...

Aš tai pamelavau, taigi žinai, kad aš vargšė studentė biggrin.gif
Atsakyti
Pandre, nepakeičiau dar, vis su canon 5D ax.gif Dėl 50tuko čia jau ne kartą vyko diskusijos, jei finansai leidžia, žinoma geriau f1,4, jis ne tik šviesesnis, bet ir ne plastmasiukas, gerokai atsparesnis. Bet jei pradžiai ir tuo labiau savo malonumui, visiškai užtenka ir f 1,8 4u.gif Aš taip ir nepamėgau 50tuko, man pripratusiai prie 100tuko, jis taip plačiai ima bigsmile.gif lotuliukas.gif O šiaip 85mm f 1,8 patinka, nors 100tukas visvien labiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 01, 14:08)
Nu va as imesiu kritikai smile.gif... Man paciai kliuva, kad per arti centro... galejau kiek i sona mergicka pastumt...

Bet siaip jei atvirai merginos niekada nesijauciau tokia laiminga fotkindama, kaip dabar, kai su juosta fotkinu smile.gif

user posted image

Na ir šaunu, kad juosta pritinka drinks_cheers.gif Manau, labai svarbu atrasti savo kelią ir gyventi juo džiaugiantis ax.gif

Šita foto man turbūt geriausia iš visų matytų šio serijos flickre 4u.gif Dėl modeliuko pastūmimo labai sutinku. Daugiau niekas nekliūna.

Aš ateinu pasirodyt daugiau ne tiek su foto, kiek su restauruota lėlių lovyte, apie kurią čia vis jums pasakojau. dar norėjau pasiklausti, ar labai blogai, kai atspalviai koliaže nesutampa, ar šiame variante dar pusė bėdos tie atspalviai? g.gif Daugiau foto yra flickre: ČIA

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 01, 15:35)

Na man kartelį, panašiai buvo  smile.gif  Nuotraukos  mano darytos buvo, bet tie, kam dariau foto, pasigražino jas. Bet jau taaaaaaip pasigražino.
Ant man odarytų foto pridėjo visokių burbulų, drugelio sparnų ir dar visokių "grožybių".

Man vakar taip buvo.Kazkada mergaite viena fotografavau, vakar pamaciau fb ideta mano nuotrauka, bet su tokiu apelsininiu atspalviu, kad as nugriuvau.Parasiau, paprasiau, kad isimtu ir kita karta mano nuotrauku negadintu, o man paaiskino, kad cia grazu ir jauniems tai patinka(suprask as sene biggrin.gif biggrin.gif ), na bet iseme.Brrrrrr.
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 04 01, 16:42)

O grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 17:19)
Pandre, nepakeičiau dar, vis su canon 5D  Dėl 50tuko čia jau ne kartą vyko diskusijos, jei finansai leidžia, žinoma geriau f1,4, jis ne tik šviesesnis, bet ir ne plastmasiukas, gerokai atsparesnis. Bet jei pradžiai ir tuo labiau savo malonumui, visiškai užtenka ir f 1,8  Aš taip ir nepamėgau 50tuko, man pripratusiai prie 100tuko, jis taip plačiai ima O šiaip 85mm f 1,8 patinka, nors 100tukas visvien labiau

na, ka, as paprasta moteryte su paprastais uzmojais fotkinti tik savo artimuosius kiek graziau, tai nesinori kazi kokiu islaidu, nes pinigu is fotografijos neuzdirbinesiu, o ir macro neplanuoju fotkinti, tik savus zmogiukus, tai.....
beje del canon 5D...ar tavo perziouros ekranas tikslias spalvas rodo, ar iskraipytas? Nes maniskis, tai koki gryba pjauna, kad amen aleliuja doh.gif negaliu juo visiskai pasikliauti...o vis tik uzmetu aki, kaip WB ir pns, o jis klaikiai meluoja unsure.gif
QUOTE(gotte @ 2011 04 01, 17:42)
Aš ateinu pasirodyt daugiau ne tiek su foto, kiek su restauruota lėlių lovyte

grazi foto, grazus ir dekupazas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 01, 16:53)
aš irgi norėčiau pamatyti  bigsmile.gif  gal galima nuorodą į AŽ  rolleyes.gif ?

oi, prisiprasiau demesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 01, 17:42)

Šita foto man turbūt geriausia iš visų matytų šio serijos flickre 4u.gif Dėl modeliuko pastūmimo labai sutinku. Daugiau niekas nekliūna.
Aš ateinu pasirodyt daugiau ne tiek su foto, kiek su restauruota lėlių lovyte, apie kurią čia vis jums pasakojau. dar norėjau pasiklausti, ar labai blogai, kai atspalviai koliaže nesutampa, ar šiame variante dar pusė bėdos tie atspalviai?  g.gif Daugiau foto yra flickre:

gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 01 balandžio 2011 - 17:15
Dėkui ax.gif

Dekupažo čia ne tiek daug, užtapiau beveik viską, įsijautus labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2011 04 01, 15:19)
O šiaip 85mm f 1,8 patinka, nors 100tukas visvien labiau biggrin.gif

zmones fotografuojat ir su 100mm makro ar 85 mm
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 04 01, 15:42)

grazu , tik kiekvienoj foto skiriasi sienu atspalviai smile.gif