Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

O man ne vienas neatrase blink.gif
Atsakyti
Zuzyy, placiau biski...kas tas visuomenes pastas?
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2011 04 05, 10:28)
O man ne vienas neatrase  blink.gif

biggrin.gif nepergyvenk - svarbiausia, kad tu jiems parasei. Jie vistiek nieko gero nesugeba atrasyti (aisku cia ne apie visus...turim ir tikrai geru draugu seime, protingu, palaikanciu ir kovojanciu uz mus) 4u.gif

Mergaites, nepamirskit ir mums persiusti tai, ka siunciat seimo nariams - pagalvosim kokia rubrikele puslapyje pasidaryti wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, man jau seniai kraujas verda dėl tų sapalionių apie natūralias atrankas, Dievo rūstybę, ejimą prieš gamtą ir t.t. Naujom įstatymo pataisom esu iš vis pasipiktinus ir manau net nėra čia ko komentuoti doh.gif Blogiau nei viduramžiai. Gydymas sergančių žmonių reiškiasi irgi ėjimas prieš gamtą? doh.gif jau visą mėnesį kurpiu mintį, kad reikia parašyti kokiai laidai valanda su Rūta ar pan ir pasikviesti gerbiamus politikus neinančius prieš gamtą ir p. R. Doveika bei kitus "šventuosius" ir pasižiūrėti kaip jie argumentuotai atsako į elementarius klausimus, apie kuriuos jie neišmano. kadangi dažnai tenka dalyvauti normaliose debatuose, jie su savo "išprusimu" būtų sutrypti į miltus smile.gif
Atsakyti
Merginos - reiketu dar visoms laiskus persiusti ir Viktorui Uspaskich!!!

Tegu paskaito, ka jo partijos nariai Mikutiene ir Gapsys nori padaryti, kaip nesiskaito su zmonemis, medicinos pasiekimais ir pasauline praktika doh.gif

radau internete jo el. pasto adresus, jais abiem ir permeskit savo laiskus:

info@uspaskich.eu

viktor.uspaskich@europarl.europa.eu
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2011 04 05, 09:34)
Papildyta:
biggrin.gif  nepergyvenk - svarbiausia, kad tu jiems parasei. Jie vistiek nieko gero nesugeba atrasyti (aisku cia ne apie visus...turim ir tikrai geru draugu seime, protingu, palaikanciu ir kovojanciu uz mus)  4u.gif
Mergaites, nepamirskit ir mums persiusti tai, ka siunciat seimo nariams -  pagalvosim kokia rubrikele puslapyje pasidaryti  wub.gif

Kalbu apie parengta kazkokia bendra peticija (ar kazka), kuri siunciama per asmeninius pastus balsavimui ar nuomones isreiskimui. Tarkim tinkamai parengtas laiskas (Nakvisa siunte pirmuose psl) persiunciamas per imones, asmeninius pazistamus, kolegas ir t.t. su prasymu isreikti moteru, tautos valia, poziuri..siekiant uzkirsti kelia viduramziu sprendimams.. tiesiog pamastymai.. nes baisu, kokie runkeliai pas mus priimineja sprendimus...
O gal veliau tokia musu LT situacija gali pasiekti kazkaip ir uzsieni? Praimfomuoti, kaip gyvena pas mus seimos su sia beda?
Lenkai su savo teisem ir tie, pasieke Amerika... ?
Atsakyti
Na aš irgi negavau nei vieno atsakymo g.gif
Atsakyti
ar kuri gavot atsakyma is Seimo kanceliarijos Priėmimo skyriaus priim@lrs.lt ?
man prisege dokumenta, kuriame nurodo, jog visus jiems gautus laiskus jie perduoda seimo posėdžių sekretoriatui g.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2011 04 05, 10:34)
Papildyta:
biggrin.gif  nepergyvenk - svarbiausia, kad tu jiems parasei. Jie vistiek nieko gero nesugeba atrasyti (aisku cia ne apie visus...turim ir tikrai geru draugu seime, protingu, palaikanciu ir kovojanciu uz mus)  4u.gif
Mergaites, nepamirskit ir mums persiusti tai, ka siunciat seimo nariams -  pagalvosim kokia rubrikele puslapyje pasidaryti  wub.gif

Gal galite nurodyti adresa, kuriuo persiusti? aciu
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 04 05, 11:22)
man prisege dokumenta, kuriame nurodo, jog visus jiems gautus laiskus jie perduoda seimo posėdžių sekretoriatui  g.gif

g.gif negavau nei vieno atsakymo sad.gif
Atsakyti
oj, pamirsau smile.gif

Prisekit siusdamos ir mums: info@vaisingumoasociacija.lt

ACIU 4u.gif

QUOTE(REVO @ 2011 04 05, 11:24)
Gal galite nurodyti adresa, kuriuo persiusti? aciu

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2011 04 05, 09:34)

Gal galima toj rubrikėlėj be pavardžių rašyt? blush2.gif

QUOTE(RositaK @ 2011 04 05, 10:22)
man prisege dokumenta, kuriame nurodo, jog visus jiems gautus laiskus jie perduoda seimo posėdžių sekretoriatui  g.gif

Negavau
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2011 04 05, 11:29)
oj, pamirsau smile.gif
Prisekit siusdamos ir mums: info@vaisingumoasociacija.lt
ACIU  4u.gif

gavau atsakyma is seimo kanceliarijos. Savo laiska persiunciau jums 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 05 balandžio 2011 - 10:54