Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

tik nesugalvokit nikais pasirasinet biggrin.gif laiskai juk seimo nariams, tad jeigu nenorite rasyti pavardes, tai bent vardu pasirasykit, o geriausia kad savo ir vyro vardu (su pavarde arba be jos).
Geriausia butu ir vardu, ir pavarde, bet spreskite jus pacios 4u.gif

tik niku nerasykit 4u.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 04 03, 11:10)
.... ar jus nurodote savo tikrus vardus ir pavardes, ar is forumo nika paliekate?

Papildyta:
suveiks, viskas tikekim bus gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(dizzy___ @ 2011 04 03, 17:21)
Dekui, regis, pavyko ir mums issiust smile.gif Tik vargu, ar suveiks, negirdi jie musu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2011 04 03, 19:13)
tik nesugalvokit nikais pasirasinet  biggrin.gif  laiskai juk seimo nariams, tad jeigu nenorite rasyti pavardes, tai bent vardu pasirasykit, o geriausia kad savo ir vyro vardu (su pavarde arba be jos).
Geriausia butu ir vardu, ir pavarde, bet spreskite jus pacios  4u.gif
tik niku nerasykit  4u.gif
Papildyta:
suveiks, viskas tikekim bus gerai  drinks_cheers.gif

Viskas aisku, parasiau pavarde daugiskaita smile.gif Manau kad padareme daug. Jei nebus tokio istatymo, tai ieskosim ir manau rasim laime ir kitur, Ryga juk ne taip toli. Svarbiausia bet kokiu atveju neprarasti optimizmo smile.gif
Atsakyti
Pikta, kad renkam į seimą žmones mums dirbti, juk mes rinkėjai esam, o jie mums kenkia doh.gif Aš manau, kad reiktų kiekvienam mieste, ar bent didžiuosiuose miestuose susitikti su to miesto išrinktais seimo nariais. Tikrai verta, žinau, aš manau mums pavyko įtikinti mūsų miesto išrinktą seimo narę. Reiktų ir tą pačią Mikutienę pasikviesti jos mieste, gal bobai bent gėda pasidarytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 01, 09:30)
Nius, ką nors kas nors įvykdė? Ar čia tik aš viena kipišą keliu?
Pakelkit rankas kurios siuntė?
cool.gif

keliu ranką ir aš-išsiūsiu dar šiandien
Atsakyti
Kas siuntė man e-mail'u, atsakiau šiandiena ryte.
Pavardėm pasirašinėkit, jokių nikų.
Papildyta:
QUOTE(dizzy___ @ 2011 04 03, 16:21)
Dekui, regis, pavyko ir mums issiust smile.gif Tik vargu, ar suveiks, negirdi jie musu doh.gif

Girdi/negirdi - ne esminis klausimas.
Daryti reikia, jei nedarysim, vadinasi mūsų nėra.

P.S. Vakar Čaplikas su Doveika per Lryto TV pliekėsi smile.gif
Atsakyti
Dar nekeliu rankos, bet jau kuriu savo istorija.. Be pasigailejimo uzlipsiu, uzminsiu ant sazines ir daug linkejimu nusiusiu!
Atsakyti
Keliu ir as ranka, mano laiskas jau issiustas smile.gif
Atsakyti
He, vienas atrašė, siūlo "dabar pats tinkamiausias laikas teikti konkrečias įstatymo pataisas". Suprask kiekvienas žmogus gali imti ir pateikti kažkokią pataisą? Gerai kad žinotume kur jas teikti, kaip teikti ir kam.. g.gif
Atsakyti
Prašom jums atsakymas iš Roko Žilinsko padejėjo:

Laba diena, Rūta,

Gal problemos yra visai kitur? Pasidomėkit giliau, gal rasit atsakymą, kodėl kartais moteris neturi vaikų. Paskaitų yra daug, bet kažkurioje jų kalbama apie tai. Nesakau, kad reikia tikėti tuo, bet visgi:

http://video.google....00877397600106#

Pagarbiai

Valentinas Grumbinas

Seimo nario padėjėjas

Tel. +370 5 239 6550; mob.tel. +370 620 90 351

El. p. valentinas.grumbinas@lrs.lt

Papildyta:
Pasakysiu atvirai - verkti norisi gavus tokį laišką. Ir tai yra rašoma man, kuri negali pastoti naturaliu būdu, nes abu kiaušintakiai užakę. Kur ieškoti problemų? apie ką mes čia?
Atsakyti
jam visai su galva blogai. seimo nario patarejas raso tokias nesamones.

QUOTE(Rute @ 2011 04 04, 10:42)
Prašom jums atsakymas iš Roko Žilinsko padejėjo: 

Laba diena, Rūta,

Gal problemos yra visai kitur? Pasidomėkit giliau, gal rasit atsakymą, kodėl kartais moteris neturi vaikų. Paskaitų yra daug, bet kažkurioje jų kalbama apie tai. Nesakau, kad reikia tikėti tuo, bet visgi:

http://video.google....00877397600106#

Pagarbiai

Valentinas Grumbinas

Seimo nario padėjėjas

Papildyta:
Pasakysiu atvirai - verkti norisi gavus tokį laišką. Ir tai yra rašoma man, kuri negali pastoti naturaliu būdu, nes abu kiaušintakiai užakę. Kur ieškoti problemų? apie ką mes čia?

Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 04 04, 11:42)

Valentinas Grumbinas

Seimo nario padėjėjas

Papildyta:

doh.gif doh.gif blink.gif kas juos ten išrinko doh.gif nėra ką komentuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rute @ 2011 04 04, 10:42)

Tikiuosi tu jam taip ir parašei biggrin.gif
Atsakyti