Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

QUOTE(dizzy___ @ 2011 05 20, 15:22)
Sveikos,

man vakar labai nepatiko....Is tiesu, jie jauciasi puolami, neva mes juos kaltinam ir t.t. Bet is ju puses pastoviai girdim, jog del nevaisingumo kalti patys - tipo istvirkaujam ir kontraceptikus vartojam (as jau nekalbu apie ziniu stoka, jog kontraceptikai ne visada naudojami vien del pacios ju kontraceptines savybes), tuomet zudom mes ebrionus doh.gif  ir galiausiai po IVF praktiskai vaikai visi apsigime, prastos sveikatos ir dar velniai zino kokie. Toliau toks ispudis susidare, jog mes tiesiog nebandom gydytis, o is karto puolam prie IVF, t.y lyg nebutume nieko dare, nei kruvos tyrimu, diagnostiniu laparaskopiju, elementariu stimuliaciju, IUI ir t.t.
As tokia nuomone susidariau ir buvo pikta, nes Ruta palaike tokia pozicija, niekaip neisejo jai pasakyt, jog tai pagalbiniai budai, o ne kazkas dirbtino, kai norejo isiterpt embriologe ja demonstratyviai ignoravo ir t.t. Reikia tiketis, kad blogiau nepadarem doh.gif  Visur naudojo terminus, kaip sukurimas, sunaikinimas ir t.t. Na, bent as jauciausi labai nejaukiai, aisku gal per jautriai reaguoju, bet nesuprantu, kodel reikia iskreipti vaizda aiskiu dalyku, kur ir taip yra sudetingu aspektu.

Šaunūs debatai žiūriu buvo, ne faktais pagrįsti, bet bobučių pasakom. Nu tai tik LT ir gali taip būti. Norėčiau pažiūrėti tą laidą , bet bijau, kad mano nrvai nėra tokie stiprūs..
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 05 20, 18:22)
Norėčiau pažiūrėti tą laidą , bet bijau, kad mano nrvai nėra tokie stiprūs..

Ta pati siandien vyrui sakiau..
Atsakyti
gal kas zinot,kada ta laida rodys g.gif ?bandysiu ziuret,jei nervai atlaikys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 05 20, 10:08)
man irgi iki vakaro smegenis spaude nuo baznycios atstovu paistymu, kas yra vienos dienos embrionas  doh.gif Is esmes savo pozicija jie neatstovejo, nes metesi tarp savo deklaravimu.

drinks_cheers.gif
ir išvis, p. Ričardas Doveika pradžioje sakė viena, po 20 minučių pasakė kita, o laidos pabaigoje paneigė ir viena, ir kita smile.gif žodžiu, akivaizdi per tūkstantmečius tobulinta bažnyčios demagogija, ir viskas pasakoma nekaltai žiūrint žydromis akimis smile.gif

p. Asta Baukutė buvo savo amplua, kaip tikra aktorė gerai vaidino vaidmenį; reikalo supratimo beveik jokio, bet triukšmo užtat daug smile.gif

žurnalistas žaliais marškiniais (atsiprašau, nežinau kas) pasakė porą teiginių, už kuriuos iš karto galima paduoti į teismą smile.gif

p. Gražulis viešo filmavimo metu buvo visai kultūringas (ne prieš kameras elgesys buvo kitoks).

kai laikomasi žurnalistinės etikos reikalavimų, faktai ir pasisakymai pateikiami objektyviai, netendencingai ; pažiūrėsim, ar taip bus wink.gif
Atsakyti
Ko norėt, bažnyčia per amžius priešinosi bet kokiom naujovėm. Matyt tai jau taip įaugę, kad lengvai neišrausi, net šiom dienom.
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2011 05 22, 09:19)
gal kas zinot,kada ta laida rodys g.gif ?bandysiu ziuret,jei nervai atlaikys smile.gif

Pagal ideja turetu si ketvirtadieni rodyt.
Atsakyti
Jei vakar nematėt http://www.lrt.lt/archyvas/ laida Savaitė, nuo 18-19 min apie įstatymą kalba. A.Povilionienė aštriai, bet teisingai biggrin.gif Kažkaip net nudžiugau kad per LTV gavom palaikymą bigsmile.gif Teisingai ten pasakė kad jei priims konservatyvųjį tai jis bus antikonstitucinis, jei ką paduosim į konstitucinį teismą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 05 22, 14:59)
Ko norėt, bažnyčia per amžius priešinosi bet kokiom naujovėm. Matyt tai jau taip įaugę, kad lengvai neišrausi, net šiom dienom.

na taip, ir žmonės vieni sunkiau, kiti lengviau priima tai, kas nauja.

tik čia jau ne priėmimo sunkume esmė; esmė tame, kad trūksta tolerancijos ir laisvės rinktis... kodėl tam tikra visuomeninė organizacija primeta savo nuomonę visiems Lietuvos žmonėms? kodėl diskriminuojama mažuma? nes IVF daro, sutikime, netgi toli gražu ne visi, kuriems jis padėtų, t.y. žmonės pasirenka kitus kelius, ir tai yra jų teisė. bet kam IVF drausti nedideliam skaičiui likusių, jei jiems leidžia jų įsitikinimai, sąžinė, reikalo suvokimas?

juk aš priimu jų gyvybės suvokimą, nekritikuoju jų požiūrio; bet kodėl jie nesuvokia, kad aš turiu lygiai tokią pačią teisę į savo asmeninį požiūrį, kurį turėtų toleruoti ir jie? .... g.gif
Atsakyti
tribunose taip slyksciai kalbejes apie nevaisingus pasileidelius, prasidejus laidai pritilo man rodos vien del to, kad vyskupas M.S. prisipazino negalintys irgi tureti vaiku, tai jau nebedryso taip vieshai pamazgu ant nelaimingu zmoniu pilti, kad vyskupo neizeisti doh.gif

QUOTE(Eglė M. @ 2011 05 22, 09:50)
p. Gražulis viešo filmavimo metu buvo visai kultūringas (ne prieš kameras elgesys buvo kitoks).

Atsakyti
http://verslas.delfi...e.d?id=45871161 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2011 05 24, 17:47)

fool.gif ...kvepia inkvizija ir raganų medžiokle...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasaulyte: 24 gegužės 2011 - 15:56
QUOTE(Vilma J. @ 2011 05 24, 16:47)

Būtų jų valia tai ir žodžio laivę uždraustų doh.gif
Atsakyti