Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

QUOTE(amela @ 2011 05 19, 21:56)
jei teisingai supratau tai musu buvo 6..uj sunku buvo, daug nervu kainavo bent jau man sad.gif

Ačiū jums 6-ioms už fronto laikymą 4u.gif
Atsakyti
Žinių radijo laida ''Prie pietų stalo'' 12.10h šiandien
http://www.ziniur.lt...rie-pietu-stalo
Palaikykim! 4u.gif
Atsakyti
Žinokit, merginos, aš rimtai radau kur Rudaminoje buvo "spermos bankas" g.gif
Tik jis veikė 1993 - 1995 metais, kai nebuvo reglamentuota absoliučiai jokia veikla tą kryptimi ir nebuvo net dar dabar jau galiojančio kreivo šleivo SAM įsakymo.
"Pažeidžiant Valstybės ir savivaldybės įmonių įstatymo 4 straipsnio 1 dalies reikalavimą, įmonė užsiima įstatuose nenumatyta veikla:
1. Atlieka homo sapiens spermos banko funkciją. Homo sapiens sperma pagaminta įmonėje 1993 m. gruodžio –1995m. sausio mėn. Minėta veikla Lietuvos Respublikoje nėra reglamentuota įstatymais. Vertinant ekonominio efektyvumo požiūriu homo sapiens spermos gavyba ir jos banko veikla įmonei duoda neigiamą ūkinės veiklos rezultatą, nes nuo 1993 m. gruodžio mėn. iki 2001m. liepos mėn. įmonė tam padariusi 46278,58 Lt. išlaidų, negavo iš šios veiklos jokių pajamų."

Atsakyti
sitas reikalas kazkaip su Klimu susijes. Spauda lojo apie tai.

93 m tai turbut nesusilauke populiarumo, nes moterys vaziuodavo nevaisingumo gydytis i kokias Krymo sanatorijas, o is ten grizdavo nescios.
sorry, juodas humoras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskinuke ten: 20 gegužės 2011 - 11:01
Sveikos,

man vakar labai nepatiko....Is tiesu, jie jauciasi puolami, neva mes juos kaltinam ir t.t. Bet is ju puses pastoviai girdim, jog del nevaisingumo kalti patys - tipo istvirkaujam ir kontraceptikus vartojam (as jau nekalbu apie ziniu stoka, jog kontraceptikai ne visada naudojami vien del pacios ju kontraceptines savybes), tuomet zudom mes ebrionus doh.gif ir galiausiai po IVF praktiskai vaikai visi apsigime, prastos sveikatos ir dar velniai zino kokie. Toliau toks ispudis susidare, jog mes tiesiog nebandom gydytis, o is karto puolam prie IVF, t.y lyg nebutume nieko dare, nei kruvos tyrimu, diagnostiniu laparaskopiju, elementariu stimuliaciju, IUI ir t.t.
As tokia nuomone susidariau ir buvo pikta, nes Ruta palaike tokia pozicija, niekaip neisejo jai pasakyt, jog tai pagalbiniai budai, o ne kazkas dirbtino, kai norejo isiterpt embriologe ja demonstratyviai ignoravo ir t.t. Reikia tiketis, kad blogiau nepadarem doh.gif Visur naudojo terminus, kaip sukurimas, sunaikinimas ir t.t. Na, bent as jauciausi labai nejaukiai, aisku gal per jautriai reaguoju, bet nesuprantu, kodel reikia iskreipti vaizda aiskiu dalyku, kur ir taip yra sudetingu aspektu.
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...-juo-netiki.htm
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2011 05 20, 13:42)

geras straipsnis thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif super, rieztoka, bet labai taiklu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 05 20, 10:37)
Žinių radijo laida ''Prie pietų stalo'' 12.10h šiandien
http://www.ziniur.lt...rie-pietu-stalo
Palaikykim! 4u.gif

Šaunuolė Zuokienė, turi supratimą apie mūsų problemas good.gif

QUOTE(dizzy___ @ 2011 05 20, 14:22)
As tokia nuomone susidariau ir buvo pikta, nes Ruta palaike tokia pozicija, niekaip neisejo jai pasakyt, jog tai pagalbiniai budai, o ne kazkas dirbtino, kai norejo isiterpt embriologe ja demonstratyviai ignoravo ir t.t. Reikia tiketis, kad blogiau nepadarem doh.gif  Visur naudojo terminus, kaip sukurimas, sunaikinimas ir t.t. Na, bent as jauciausi labai nejaukiai, aisku gal per jautriai reaguoju, bet nesuprantu, kodel reikia iskreipti vaizda aiskiu dalyku, kur ir taip yra sudetingu aspektu.

Taip jau būna su tom laidom kad jie tik ieško 'baubų' ir 'sensacijų', o juk 'žudymas' artais 'embrionų naikinimas' labai patraukia dėmesį, labiau nei mūsų suvokimas kad tos apvaisintos ląstelės tėra sėklytės ir labai daug dar reikia kad iš jų išaugtų tikri medžiai ax.gif

QUOTE(zulika @ 2011 05 20, 14:42)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 05 20, 10:08)
o kazkaip judvi pametem po laidos, nespejom apdiskutuoti visko, kavutes isgerti  g.gif
man irgi iki vakaro smegenis spaude nuo baznycios atstovu paistymu, kas yra vienos dienos embrionas  doh.gif Is esmes savo pozicija jie neatstovejo, nes metesi tarp savo deklaravimu.

mes isskubejom nes as i orouosta lekiau drauges islydeti. Sedejau is galo kunigu ir tos baukutes taip norejosi prieiti ir pakratytyi, o dar gale mergaites sedejo visiskai nieko neismamnancios gal po 18m.. ir oj kaip nuobodu oi namo noriu, oi man tas zodis embrionas skambes ilgai dabar, kita sako as jei savu negaleciau susilaukt nesivaikinciau bet ir tikrai nesidaryciau jokiu proceduru..sedejau dantis sukandus..norejosi atsisukt ir pasakyt duok dieve tu to nepatirtum kai suaugsi ir to noresi... o is kunigu viskas buvo pabreziama, kad tai zudymas kad jie ispilami nors buvo kelis akrt bandyta pasakyt kad laaaabai retais atvejais lieka ka uzsaldyti ir kad nepasiema zmones... vienu zodziu...liudna..pikta ir skaudu... O Rosita jus kuri ? blush2.gif
Atsakyti
Seku visą šią kovą, labai labai linkiu jums visoms kantrybės, ryžto ir stiprybės, mintimis jus palaikau 4u.gif 4u.gif 4u.gif.
Atsakyti
aciu toms,kurios tiek kovoja...as mintimis tada buvau su jumis...gaila,kad per toli esu,kad neisejo dayvaut verysad.gif zinau,kad turiu jau savo stebuklelius po sirdele...zinau,ka reiskia laukti,tiketi tol,kol tas tikejimas toks mazas belieka,bet eini pirmyn...sunku kazko man del jusu,del musu visu...namiskiams paskambinusi tiesiog isiuntu pasakodama apie tai,kas dabar vyksta doh.gif ir vitiek tikiu,kad mums pavyks... wub.gif
Atsakyti