Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

As jau kartais pagalvoju, kad net nevalia pykti ant tu, kurie nera susidure su nevaisingumu. Jie ABSOLIUCIAI apie tai NIEKO nenusimano ir nesupranta! Net mano artimiausi zmones kreivai i mane ziuri, ka kalbeti apie kitus, svetimus.
Paaiskinkit, kaip gali suprasti, uzjausti ta moteris, kuri kudikio pradejima ivardija, kaip eilini pasimylejima, o daugiau ziniu nulis. Supraskit, mes gyvename visai skirtinguose pasauliuose.
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 05 02, 09:02)
As jau kartais pagalvoju, kad net nevalia pykti ant tu, kurie nera susidure su nevaisingumu. Jie ABSOLIUCIAI apie tai NIEKO nenusimano ir nesupranta! Net mano artimiausi zmones kreivai i mane ziuri, ka kalbeti apie kitus, svetimus.
Paaiskinkit, kaip gali suprasti, uzjausti ta moteris, kuri kudikio pradejima ivardija, kaip eilini pasimylejima, o daugiau ziniu nulis. Supraskit, mes gyvename visai skirtinguose pasauliuose.

sutinku kad pykti negalima, bet tada gal jie tegu ir nesikisa ten kur nieko nesupranta. doh.gif man patiko vakar ponios Cigrejienes issakyti zodziai, jog i sitos problemos sprendima neturi kistis nei baznycia, nei zmones kurie visiskai nieko apie tai nenutuokia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 05 02, 10:52)
sutinku kad pykti negalima, bet tada gal jie tegu ir nesikisa ten kur nieko nesupranta. doh.gif 

Visiskai sutinku, Tu pabaigei mano pradeta minti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donnaM @ 2011 05 01, 22:11)
Kas liecia gyvybe ir zmogu - gal galetumete pasamprotauti kaip yra su gyvybe ir zmogumi kai antros dienos apvaisinta kiausialaste nustoja dalintis (naturaliai ji tuo metu dar buna kiausintakyje, yra mazesne nei 1 mm, naturaliai nei viena moteris to niekaip net pajusti negali ir naturaliai sitaip ivykus tos apsivaisinusios, bet nesiimplantavusios kiausialastes-embrionai sunyksta ir pasisalina su menesinem - cia biski info, kad jums aiskiau butu apie ka apskritai kalbame, kai kalbame apie dirbtini apvaisinima).

drinks_cheers.gif Labai gerai paaiškinai, turėtų paaiškėti daugumai kurie nėra gerai susipažinę kas yra embrionas ir įsivaizduojantiems nežinia ką

QUOTE(jurgitasaulyte @ 2011 05 02, 08:38)
Straipsnis, kurį verta paskaityti visiems - ir saviems ir oponentams:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=44961379

Labai teisigas straipsnis - kaip pirštu į akį good.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasaulyte @ 2011 05 02, 07:38)
Labas rytas, group.gif

Straipsnis, kurį verta paskaityti visiems - ir saviems ir oponentams:
http://www.delfi.lt/...i.d?id=44961379
4u.gif

labai geras straipsnis, pritariu...
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2011 05 02, 09:02)

Asmeniskai as jei nieko nenusimanau ar turiu miglota supratima apie kazkoki dalyka, tai ir patyliu, o nezarstau patarimu ikaire ir i desine. Tarkim, su manim dirba du vyrukai, aistringi zvejai. Jauciu , geras vaizdelis butu jei pradeciau jiems patarineti, kokia meskere nusipirkti, nesvarbu, kad lyna nuo karoso nelabai skiriu.
Atsakyti
QUOTE(armona @ 2011 05 01, 16:06)
Taip, jusu situacija tikrai nepavydetina, tikrai sudetinga, bet vis tik siekti vaiku bet kokia kaina... O kas paskui, kai sudedi i juos visa savo gyvenima, o jie nuvilia/ tampa narkomanais/ suserga/ numirsta? nelinkiu jums ne vienai to, bet ta viltis turetu buti pasverta, man regis, ir nepazymeta mirtimis ar svetimais genais...

Pasakyti taip, tai tas pats kas pasakyti:kam ryte keltis, jeigu vakare reikia gultis. Juk isesdama i masina negalvoji, kad uz posukio istiks avarija! Tas pats ir su vaikais, ir visai nesvarbu po IVF, IUI ar naturaliai pradeti.
Atsakyti
QUOTE(armona @ 2011 05 01, 19:47)
niekaip neuzsiminiau, kad po ivf buna narkomanai ar pan. as tiesiog klausiau, kas bus paskui, kai TIEK daug vilciu sudedi, vien del to gyveni. bet kuris vaikas gali pasukti prastais keliais, niekada nezinai,bet jei visas gyvenimas sudetas i ji, tuomet tai tampa uzvis skaudziau.

o apie abortus nekalbame tik del to, kad tai ne ta tema.

o tai jei naturaliai sulauktas vaikas taps narkomanu tai tada nieko baisaus? Nes nedejai i jo gimima daug pastangu? Abortai ne ta tema, kodel?? Juk cia tai tikru tikriausia gyvybe ir ja zudyti leidziama pas mus...
Atsakyti
QUOTE(amita @ 2011 05 03, 11:24)
Asmeniskai as jei nieko nenusimanau ar turiu miglota supratima apie kazkoki dalyka, tai ir patyliu, o nezarstau patarimu ikaire ir i desine. Tarkim, su manim dirba du vyrukai, aistringi zvejai. Jauciu , geras vaizdelis butu jei pradeciau jiems patarineti, kokia meskere nusipirkti, nesvarbu, kad lyna nuo karoso nelabai skiriu.

sioj situacijoj visi mano turintys teisę spresti ir diskutuoti,nes pinigai bus imami iš visu mokesčių mokėtojų.aišku viena,sunkoka suvokti kito problemą,man irgi kelia klausimų mintis,jog reiktų kompensuoti lyties keitimo opraciją ir daugelis kitų.bet kiek nusėdo pinigų valdovų rūmuose būtų užtekę visoms po ivf smile.gif yra tų lėšų biudžete,tik skirstomi jie keistai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2011 05 04, 12:28)
sioj situacijoj visi mano turintys teisę spresti ir diskutuoti,nes pinigai bus imami iš visu mokesčių mokėtojų.aišku viena,sunkoka suvokti kito problemą,man irgi kelia klausimų mintis,jog reiktų kompensuoti lyties keitimo opraciją ir daugelis kitų.bet kiek nusėdo pinigų valdovų rūmuose būtų užtekę visoms po ivf smile.gif yra tų lėšų biudžete,tik skirstomi jie keistai verysad.gif

palaukit, o tai kaip tie zmones kurie vaikuciu neturi, mokescius moka, o uz ju sumoketus pinigelius yra gydomi vaikai g.gif cia galima diskutuoti iki nukritimo...... bet.....kaip suprantu Lietuvoj nevaisinga seima yra ir bus pasmerkta, nors jie yra tokie pat zmones kaip ir visi kiti, su savo norais, troskimais bei svajonemis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemaiciuke: 04 gegužės 2011 - 12:07
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 05 04, 12:02)
palaukit, o tai kaip tie zmones kurie vaikuciu neturi, mokescius moka, o uz ju sumoketus pinigelius yra gydomi vaikai  g.gif cia galima diskutuoti iki nukritimo...... bet.....kaip suprantu Lietuvoj nevaisinga seima yra ir bus pasmerkta, nors jie yra tokie pat zmones kaip ir visi kiti, su savo norais, troskimais bei svajonemis....

O aš tai blogiausiai jaučiuosi ne dėl to, kad nekompensuoja... Ir tas kompensavimo klausimas manau tik dar labiau sukelia priešpriešą ir netoleranciją mūsų atžvilgiu.
Galėtų tiesiog nesmerkti, taip stipriai neriboti galimybių tais įstatymais, o geriau skirti dėmesį, kad būtų užtikrinta teikiamų paslaugų nevaisingoms poroms kokybė (kokybė ta prasme, kad būtų didesnės galimybės pastoti, o ne atvirkščiai, kaip siūlo D. Mikutienės įstatymas) per tam tikrą paslaugas teikiančių įstaigų priežiūrą ir viskas. Manau to pradžiai pakaktų.
O dabar, taip džiaugiuosi laukdama vaikučio, o gi teoriškai pagal Bernardinai.lt straipsnius aš esu nusikaltėlė, tikriausiai žudikė ir tikriausiai jau atskirta nuo bažnyčios. Ir dar ten visko baisaus prirašyta. Bet aš daugiau neskaitysiu.
Atsakyti
Dar bernardinu straipsniukai http://www.bernardin...is-orumas/62062
Atsakyti