Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

QUOTE(jurgitasaulyte @ 2011 04 29, 08:29)
Tikrai įskaudino toks šios asociacijos požiūris į nevaisingas šeimas ir jų siekius  verysad.gif 

Jie deklaruoja:
<...>
MES SIEKIAME, kad
valstybė saugotų santuoka grįstą ir atvirą gyvybei šeimą;
<...>
Taip išeina, kad platindami tokius aukščiau minėtus pareiškimus, jie nusižengia savo misijai ir siekiams...  blink.gif

Saulute, NŠTA yra katalikiškos pakraipos organizacija smile.gif
Ten yra nemaža dalis giliai tikinčių.

Jie laikosi principinių dalykų: 2 h apsivaisinusi kiaušialąstė yra gyvybė, žmogiškoji.
Nu kaip jums dar išaiškinti kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 29, 10:40)
Jie laikosi principinių dalykų: 2 h apsivaisinusi kiaušialąstė yra gyvybė, žmogiškoji.

Spermatozoidas irgi juda iškart- tai ir jis gyvybė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2011 04 29, 10:12)
Spermatozoidas irgi juda iškart- tai ir jis gyvybė  lotuliukas.gif

Na nevisai tiesa, tai tik žmogaus lytynė ląstelė, kuri viena, netgi jei ir patalpinsi tam tinkamoje terpėje nesidalins ir iš jos nesivystis embrionas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 29, 11:40)
Saulute, NŠTA yra katalikiškos pakraipos organizacija smile.gif
Ten yra nemaža  dalis giliai tikinčių.

Kai išgirsti žodžius "katalikiškos pakraipos", "giliai tikintys" jau ir aiškinti nieko nereikia 4u.gif smile.gif

Atsakyti
QUOTE(jurgitasaulyte @ 2011 04 29, 10:46)
Kai išgirsti žodžius "katalikiškos pakraipos", "giliai tikintys" jau ir aiškinti nieko nereikia  4u.gif  smile.gif

Na nesišiauškite jūs taip baisiai prieš RKB. Juk tai lygiai tokie patys žmonės, kurie gali klysti. Galime klysti ir mes.

Anyway, radau gerą puslapiuką, apie mitus.
Pristatau TOP 20tuką. Man patiko 13 Mitas smile.gif

http://www.rscneweng...ths--facts.html
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 29, 13:03)
Anyway, radau gerą puslapiuką, apie mitus.
Pristatau TOP 20tuką. Man patiko 13 Mitas smile.gif
http://www.rscneweng...ths--facts.html

drinks_cheers.gif

reiktų plakato forma pakabinti po oponentų kabinetų bei namų langais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 28, 22:09)
Va ką aš turiu smile.gif

doh.gif Nesuprantu kodėl jie kišasi ne į savo daržą..

Dar ko nesuprantu kodėl moterims paliekama teisė į abortą, o embrioną 'nužudyti' tai jau nenori palikti teisės..
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 04 29, 15:18)
Dar ko nesuprantu kodėl moterims paliekama teisė į abortą, o embrioną 'nužudyti' tai jau nenori palikti teisės..

as kuo toliau, tuo labiau jauciuosi taip, lyg mes i rinkimus eitume tik siaip, del vaizdo. kaip kad Rusijoj ar baltarusijoj - visi zino, kas bus toliau, bet eina ir vis tiek daro... kiek dar taip toliau???susitaikymas visuomet??nesvarbu, kokie sprendimai, del ko?? verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mamos,
juk dirbtinio apvaisinimo įstatymas neuždraudžia dirbtinio apvaisinimo, tik apgina vaiko teisę žinoti biologinius tėvus (apie spermos donorystę) ir uždraudžia manipuliacijas su emrionais. (Jei tai ne gyvybė, ne žmogus, tai kas tuomet?) Man atrodo, tai labai sveikintina ir palaikytina.
Atsakyti
QUOTE(armona @ 2011 05 01, 08:16)
Sveikos, mamos,
juk dirbtinio apvaisinimo įstatymas neuždraudžia dirbtinio apvaisinimo, tik apgina vaiko teisę žinoti biologinius tėvus

Na, gal pasirūpinkite, kad ir įvaikinti vaikai VISADA žinotų savo biologinius tėvus ax.gif o tos manipuliacijos su embrionais - tai TIK šaldymas, bet NET kelis kartus moters sveikatą (tiek fizinę, tiek emocinę) saugantis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armona @ 2011 05 01, 09:16)
Sveikos, mamos,
juk dirbtinio apvaisinimo įstatymas neuždraudžia dirbtinio apvaisinimo, tik apgina vaiko teisę žinoti biologinius tėvus (apie spermos donorystę) ir uždraudžia manipuliacijas su emrionais. (Jei tai ne gyvybė, ne žmogus, tai kas tuomet?) Man atrodo, tai labai sveikintina ir palaikytina.

taip ir norisi paklaust,ar esi turejusi BENT viena IVF,ar zinai,ka tai reiskia?????turbut nelabai,kad taip kalbi...tiems,kas nori TOKIO istatymo butu pravartu apsilankyt tose vaisingumo klinikose ir pastebet,kiek tu embrionu lieka isvis,man is 13 kiausialasciu apvaisino tik 7,iki blastocistu uzaugo TIK DU,kuriuos isodino ir dekoju dievuliui,kad jie abu pas mane...SALDYTI NEBEBUVO KO!!!!
Papildyta:
as tai kazkodel manau,kad mums reikia eterio,laidu ax.gif gaila,kad esu UK,bet jei tuo metu buciau LT,tikrai sudalyvauciau,nors esu nelabai drasi,bet tas sunkus kelias,kuri ejau,tas stebuklo troskimas,del kurio palikau LT man dave drasos...juk jei nebuciau kovojusi,po savo sirdim nenesiociau savo stebuklu,kuriuos myliu labiau uz save ir uz visa kita,ka turiu siam gyvenime wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sunkios diskusijos, kai esi nurasoma del to, kad neturejai IVF...

na, puiku, kad saldyti nebebuvo ko, o jei butu buve, kaip jaustumeis? del to, kad TAVO VAIKAI uzsaldyti laukia bala zino ko?..

Taip, jusu situacija tikrai nepavydetina, tikrai sudetinga, bet vis tik siekti vaiku bet kokia kaina... O kas paskui, kai sudedi i juos visa savo gyvenima, o jie nuvilia/ tampa narkomanais/ suserga/ numirsta? nelinkiu jums ne vienai to, bet ta viltis turetu buti pasverta, man regis, ir nepazymeta mirtimis ar svetimais genais...

ivaikinti vaikai turi galimybe zinoti savo tevus
Atsakyti