Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

QUOTE(saulala @ 2011 04 20, 20:03)
Nežinau, ar matėte šį straipsnį (permečiau akimis tik paskutinį temos puslapį).
Tai jei kartojuosi, atleiskite.

atrodo, visa europa yra krikscionys, taciau LT kaip visada isgalvoja dvirati. D.Mikutiene raso, kad nori issaugoti, bet visiskai negalvoja apie MOTERS sveikata... truksta zodziu... verysad.gif kaimynai latviai is musu vadovybes juokiasi ir vos ne pirsta prie smilkinio sukioja, kad gali ruosti TOKIUS blink.gif absurdiskus istatymus ... verysad.gif
Atsakyti
Tokio beviltiško ir bukai užsispyrusio žmogaus dar neteko matyt... unsure.gif doh.gif dar įdomu būtų, jei ji pacituotų tuos grasinimus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangiuk: 21 balandžio 2011 - 07:35
Bet tai kokia melagė... šitaip meluoti visiems... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2011 04 20, 21:03)
Nežinau, ar matėte šį straipsnį (permečiau akimis tik paskutinį temos puslapį).
Tai jei kartojuosi, atleiskite.
D. Mikutienė

Trūksta žodžių blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 21, 08:08)
Bet tai kokia melagė... šitaip meluoti visiems...  verysad.gif

supuve zmones, o dar priimineja istatymus...
jau dabar istisines eiles lietuviu Latvijos klinikose, tai kas bus, kai priims TOKI istatyma?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 04 21, 13:26)
tai kas bus, kai priims TOKI istatyma??  blink.gif

eilės bus didesnės, latvių ekonomika kils, o pas mus bedarbių daugės cool.gif Žinosim kuri boba kalta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 04 21, 12:28)
eilės bus didesnės, latvių ekonomika kils, o pas mus bedarbių daugės  cool.gif  Žinosim kuri boba kalta  cool.gif

tai vat, kad latviai kaimynai nuolaidas taiko ir lietuviams, ne tik saviems. o musiskiai - kad tik kuo daugiau nuskriausti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2011 04 21, 13:38)
tai vat, kad latviai kaimynai nuolaidas taiko ir lietuviams, ne tik saviems. o musiskiai - kad tik kuo daugiau nuskriausti... verysad.gif

lazda turi du galus ir ta ubago lazda atsisuks vienaip ar kitaip jiems
Atsakyti
Dar vienas straipsnis http://www.bernardin...o-matymas/61861
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2011 04 27, 15:49)

fool.gif užsakytas... protest.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitasaulyte: 27 balandžio 2011 - 14:10
"Tokie užaugę žmonės turės gydymo įstaigose pateikti anamnestinius duomenis, kad jie yra pradėti megintuvėlyje. " - nu cirkas tikrai.... arba dar kalbama aie moters psichologine busena, o kokia moters psichologine busena kai negali susilaukti vaiku, asmeniskai man buvo toookiu kriziu kad net vyrui kita moteri buvau pasiulius susirast, kuri jam pagimdys vaiku, manau ne vienai man cia taip buvo... na idomu man kuo gi vistik viskas baigsis su situo istatymu ...
Atsakyti
Kiek man žinoma, donorystė yra draudžiama. Tuo labiau embrionų.
Beje, jei skaitėte įstatymų projektą, tokie registrai apie pagalbinio apvaisinimo metu pradetus vaikus bus kaupiami ir laikomi minimum 30 metų.
Atsakyti