[quote=Vilma J.,2011 04 19, 17:32]
http://pilietis.delf...i.d?id=44580435
Nakvisa, aciu
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 19, 15:40)
Kaip smagu,kad nepritruksta iniciatyvos,saunuole!
QUOTE(Medeiva @ 2011 04 19, 17:16)
NAKVISA pagarba tau ir lenkiuosi
Vat tik nereikia lankstytis.
Aš šiaip durna ir išprotėjusi
Panašu, kad pati į kai kurias Seimo nares darausi
Kažkaip netyčia radau A. Matylo 2006 metų informaciją ir D. Mikutienės reikalavimą viešo atsiprašymo. Nes pasirodo jos vadovas buvo biotekikos katedros vedėjas (berods) ir įstatymas kurtas atiduodant jam duoklę (BNS skelbė jos pasipiktinimą). Galima galvoti, kad "magistrinis" Kiaušialąsčių šaldymą ji jau pradėjo "stumti" 2006, kai taikymas pradėtas tik 2007. Verta pagalvoti, ane?
Nakviša - Ačiū
Belieka tik didžiuotis ir džiaugtis, kad yra tokios atkaklios mamos.
Belieka tik didžiuotis ir džiaugtis, kad yra tokios atkaklios mamos.
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 19, 17:38)
Vat tik nereikia lankstytis.
Kažkaip netyčia radau A. Matylo 2006 metų informaciją ir D. Mikutienės reikalavimą viešo atsiprašymo. Nes pasirodo jos vadovas buvo biotekikos katedros vedėjas (berods) ir įstatymas kurtas atiduodant jam duoklę (BNS skelbė jos pasipiktinimą). Galima galvoti, kad "magistrinis" Kiaušialąsčių šaldymą ji jau pradėjo "stumti" 2006, kai taikymas pradėtas tik 2007. Verta pagalvoti, ane?
cia jau reikia pagalvoti apie interesu konflikta ir skelbti tai viesai!!
QUOTE(MonaJ @ 2011 04 19, 20:21)
cia jau reikia pagalvoti apie interesu konflikta ir skelbti tai viesai!!
http://www.lsveikata...age_id=57&s=473
"Tačiau man nepriimtina tvarka, kuria komiteto pirmininkė bando pristatyti klausimą svarstymui. Pateiktų kandidatų į darbo grupę sąraše be kitų ir ponios Mikutienės magistro darbo, kurio ji jau kelinti metai neapsigina, vadovas Jonas Juškevičius. Taigi interesų konfliktą šioje situacijoje galima įtarti. "
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 19, 21:00)
http://www.lsveikata...age_id=57&s=473
"Tačiau man nepriimtina tvarka, kuria komiteto pirmininkė bando pristatyti klausimą svarstymui. Pateiktų kandidatų į darbo grupę sąraše be kitų ir ponios Mikutienės magistro darbo, kurio ji jau kelinti metai neapsigina, vadovas Jonas Juškevičius. Taigi interesų konfliktą šioje situacijoje galima įtarti. "
eina sau, kokie dalykai...
Nakvisa, tu tikrai esi svyturys dziaugiuosi kad turim tokiu kovotoju
Nakvisa, saunuole, aciu kad tu esi
Nežinau, ar matėte šį straipsnį (permečiau akimis tik paskutinį temos puslapį).
Tai jei kartojuosi, atleiskite.
D. Mikutienė
Tai jei kartojuosi, atleiskite.
D. Mikutienė