QUOTE(dangiuk @ 2011 04 13, 21:12)
Kaip susidurianti su šia liga, pasakysiu - tikrai ne. Tiek noras gyventi, tiek noras pratęsti savo giminę yra natūralūs, geri ir gražūs.
Situacijų pritempimas, sakote? vadinasi, nevaisingumas yra bele kas, kurį nežinia kodėl imasi įveikti MEDIKAI? mažu visgi tai liga? o jei liga, tai mažu ir situacijos artimos labiau nei įsivaizduojat?
Visais atvejais? tada turbūt po IVF natūraliai pastojusių istorijos yra arba mitas, arba tiesiog jų pačių vaizduotės vaisius?
Dangiuk, pirma tam kad susikalbėt reikia nuleist emocijas.
Nesakau, kad nevaisingumas yra bile kas, prašom neiškraipyti mano teksto. Tačiau skurdas neduoda teisės būt vagim ir t.t. ir pan. Nes skaudžių gyvenimo situacijų akivaizdoj negalim nesiskaityti su moralės (baisus žodis) normom. Nes gyvybė iš tiesų yra labai svarbu. Labai labai svarbu ir mes neturim teisės su ja egtis bet kaip kad tik gautume savo. Ai yra tų argumentų n ir manau dar daugiau nei n, jų girdėjot, esmė tik ar norisi klausyt tai, kas tiesiog su norais prasilenkia. Taip su svarbiais norais, su esminiais. Bet tai neduoda teisės žaisti su žmogiška gyvybe taip kaip mums norisi.
Sakot (temos pradžioj) - ai tikintis nesirinks, t.t. bla bla. Lyg ir argumentas. Bet tai tada legalizuokim viską kas susiję su nepagarba kitam žmogui: vagyste, žudymus ir t.t. Gi tikintis vis tiek nesirinks ar ne? Tai lai sau legalu būna... Gal išvis tada įstatymų nereikia
Nesiplėsiu, bet ne tik jūsų noras yra rimta. Yra rimta ir vaiko teisė žinoti bio tėvus (dėl to "jūsiškio tas klausimas gali kilt) ir nebūt tai gyvybei paliktai sudžiūvimui ar kam ten, jei liktų "atliekama" ir t.t. ir pan. Viskas yra labai svarbu.
Ir apskritai ar jūs visos, kurios čia puolėt rašyt esat iš tiesų išsamiai susipažinę su tais projektais? Gi ir tas Mikutienės projektas apskritai to neuždraudžia, tiesiog stengiasi mano akim padaryt kažką kiek įmanoma etiškesniu būdu. Čia ne trūkumas, o privalumas.
Beje, kad po IVF moteris pagimdo natūraliai, terodo tik tai, kad tiesiog ji tai gali. Ir gal ne IVF užsiiminėt reikėjo...tiesiog pagimdė po IVF, praėjo emocinė įtampa ir psichologinis užsiciklinimas ir prašom. ;]
QUOTE(sanzile @ 2011 04 13, 21:11)
Jeigu cia Jus-
saldytas embrionas ir
dagilis, tie is "auksciausiojo" seimo, tada as Jums atleidziu.
Taip. Aš iš Seimo
Visai jau jūs, panos :]]]