Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

Norėtųsi gerbiamai Mikutienei priminti paprastą dėsnį (ne karmos, nesijaudinkit). Žmogus rodydamas į kitą pirštu, į jį patį atsukti 3 pirštai. Taip kad sakydama, kad mes gauname rėmimą iš ..necituosiu .. pati pasisako, kad ją pačią remia ir dovanėles neša jai tiesiai į kišenę. Smagu, kad viešai prisipažinot, tik dėl karminių dalykų, kol nevėlu, kreipkitės pas kolegas, kitus seimo narius, puikiai išmanančius dvasinius reikalus.
Su didžiausia pagarba pareiškiu, kad su malonumu atsisakyčiau visų klinikų teikiamų paslaugų, procedūrų ir vaikelio susilaukčiau natūraliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 13 balandžio 2011 - 09:00
o aš manau, kad Mikutienė nė menkiausio supratimo neturi, kas tai yra IVF procedūra ir kaip ji vyksta, todėl negali suvokti, kokią naudą jos teigiamas rezultatas gali suteikti šeimai. Jei bent įsigilintų į visą procesą kunigai bei politikai, tai tikrai atrastų nemažai argumentų pritarti PAGALBINIAM (ne dirbtiniam!) būdui susilaukti palikuonių!
Iš dabartinės jų pozicijos ir komentarų akivaizdu, kad toli gražu iki jų įsigilinimo į nevaisingumo problemas. Todėl dažnai šmėsteli mintis galvoje ''vaje, kokioj aš šaly gimiau'' doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
pasidarė graudu kokioje šalyje aš gimiau ir gyvenu verysad.gif Politikams aktualu tik savas kišenes prisikimšti, o jei kažkas nenaudinga, tai sutryps galutinai.
Skaičiau skaičiau ir nesuvokiu kaip galima kaltinti šeimas tokiais dalykais doh.gif Toks skausmas po visu tuo slepiasi, jau nekalbu apie moterų sveikatą. Apie išleidžiamas sumas net nekalbu. O kalba apie sąmokslą doh.gif
Koks sąmokslas, kai žmogiukai nori turėti vaikučių ??Negi ta ponia tokia ledinė ar aplamai atbukusi nuo sėdėjimo šiltam krėsle ? doh.gif doh.gif
Taip liūdna, taip skaudu..... verysad.gif verysad.gif

Kaimynai latviai....jie šalia, o mastymas tarsi jie būtų kitam amžiuje, o mes dar vis akmens amžiuje gyventume doh.gif Negi ir toliau problemas spręsime pas juos ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Faustina2000: 13 balandžio 2011 - 10:49
QUOTE(RositaK @ 2011 04 13, 10:59)
o aš manau, kad Mikutienė nė menkiausio supratimo neturi, kas tai yra IVF procedūra ir kaip ji vyksta, todėl negali suvokti, kokią naudą jos teigiamas rezultatas gali suteikti šeimai. Jei bent įsigilintų į visą procesą kunigai bei politikai, tai tikrai atrastų nemažai argumentų pritarti PAGALBINIAM (ne dirbtiniam!) būdui susilaukti palikuonių!
Iš dabartinės jų pozicijos ir komentarų akivaizdu, kad toli gražu iki jų įsigilinimo į nevaisingumo problemas. Todėl dažnai šmėsteli mintis galvoje ''vaje, kokioj aš šaly gimiau''  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Neturi nei ji, nei toji Agnė, kuri tą projektą ruošė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2011 04 12, 13:56)
as tik tyliai kartais pagalvoju, kas butu jei ji pati ar jai artimi zmones negaletu susilaukti vaiku.......

Lazda turi du galus... rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, susiraskit mane skype: vasia_lt
Išvengsime bereikalingo sekiojimo smile.gif O ir darbai laukia, pagalbos reiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2011 04 13, 08:31)
pati pasisako, kad ją pačią remia ir dovanėles neša jai tiesiai į kišenę. Smagu, kad viešai prisipažinot, tik dėl karminių dalykų, kol nevėlu, kreipkitės pas kolegas, kitus seimo narius, puikiai išmanančius dvasinius reikalus.

o gal,mergaites, kaimyniniu saliu vaisingumo klinikos jai i kisene nesa, ir ji eina link to, kad tik ne LT pagalba butu vykdoma... blink.gif tik jau ne latviu, nes ten visom keturiom eina uz pacienta, nors ir kitos salies, kaimynes, pilieti... nes juk jei priims TOOOKII istatyma LT, tai jau vienetai gales Lietuvoje darytis IVF... mes kai prasitarem LV, koki istatyma priimti, tai jie beveik pasiukojo ties smilkiniu... schmoll.gif nepatikejo is pradziu, kad SAVI gali taip kankinti (ne kitaip) SAVO salies zmones, kurie nori uzauginti mokesciu moketojus Lietuvai... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 13, 18:15)
Merginos, susiraskit mane skype: vasia_lt
Išvengsime bereikalingo sekiojimo smile.gif O ir darbai laukia, pagalbos reiks smile.gif

man skype neranda tokio vardo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2011 04 12, 13:43)
Aišku kad mes neesam suinteresuotos kad jos bankrutuotų (baisu ir pagalvot kas nutiktų mano šaldytiem embrionams bankroto atveju).

Kodėl baisu jei tai ne žmonės (na tokia šito skyrelio pozicija, kad kol neįsitvirtino - tai nieko bendro su žmogum neturi). Ar jūs čia apie finansinius nuostolius?
Atsakyti
QUOTE(šaldytas embrionas @ 2011 04 13, 20:34)
Kodėl baisu jei tai ne žmonės (na tokia šito skyrelio pozicija, kad kol neįsitvirtino - tai nieko bendro su žmogum neturi). Ar jūs čia apie finansinius nuostolius?

Citatomis, mieloji (_asis), citatomis, kur ir kas pasakė, kad tai - ne žmonės. O gal čia jūs taip drąsiai sau laisvą interpretaciją leidžiate?
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 04 12, 14:12)
Visgi,koks purvinas reikalas yra politika... grazu dalyka gali sitaip apjuodinti... gaila...
Palaikau ideja,kad reikia oficialaus laisko-atsakymo i D.Mikutienes smeizta,kuri issiusti visiems seimo nariams. Saunuole Rita 4u.gif

Gražus dalykas čia yra tik vaikelio noras. Deja nesiskaitymai su priemonėmis, manipuliacijos gyvybe, žodžiu viskas kad tik gaut ko NORIU nesveriant pačios esmės, o ne tik savo begalinio noro, nematau čia nieko gražaus. Daug čia kas akcentuoja pinigus - bėda bėda, bet kadangi čia mėgstat dėstyt visokias "paprastas tiesas" - ne viskas pinigais perkama. Tiksliau ne viską galima pirkti. Ir niekas čia ne prieš jus, o prieš manipuliacijas gyvybe, kurią jūs pačią tiek ir tevertinat kiek savo NORĄ. Čia apie pagarbą gyvybei. Šitaip norėt ir visiškai su ja nesiskaityt. Kad gerbt ją tiek, kad nesileist į abejotinos etinės vertės kompromisus su sąžine. Lyg kažko negalėjimas suteiktų teisę tapt nehumanišku. Pasigilinkit iš tiesų ne į savo begalinį norą, atsiriboję nuo jausmų o į esmę pažiūrėję.
Atsakyti
QUOTE(šaldytas embrionas @ 2011 04 13, 20:34)

kiekvienas apvaisintas - yra MUSU ir gyvas!! ir kad tik isliktu, gyventu!!
Atsakyti
QUOTE(šaldytas embrionas @ 2011 04 13, 20:44)
Pasigilinkit iš tiesų ne į savo begalinį norą, atsiriboję nuo jausmų o į esmę pažiūrėję.

Pasiūlykite tą patį onko skyrelyje, prieš tai maloniai informavus, kad egzistuoja ir pagarba mirčiai, kad VIEN TIK NORAS gyventi paverčia nehumanišku. cool.gif
Atsakyti