Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

Visgi,koks purvinas reikalas yra politika... grazu dalyka gali sitaip apjuodinti... gaila...
Palaikau ideja,kad reikia oficialaus laisko-atsakymo i D.Mikutienes smeizta,kuri issiusti visiems seimo nariams. Saunuole Rita 4u.gif
Atsakyti
Na, jei D.Mikutiene nepagailejo laiko paskaityti sita skyreli(kaip ji sako agitacija),tai tada galejo maloneti uzmesti aki ir i visa "nesulaukianciu gandro",gal tada akys labiau butu atsiverusios kai paskaitytu tiesiog kruva istoriju su smulkmenom kaip kuri jauciames..Gal tik taip suprastu kokia svarbi si "agitacija" yra! 4u.gif
Atsakyti
Merginos,

Aš labai palaikau Jus. Atsiprašau, kad nesiunčiau laiškų tiems Seimo nariams, nes maniau, jog mano istorija netiks, nes palyginus dar trumpa, be to šiaip mane pernelyg skaudina visi priešiški atsiliepimai ir ginčai su nesuprantančiais... Bet noriu pasakyti, kad tikrai palaikau Jus. Ir jeigu skaito p. Mikutienė, tai tiesiog tikiuos kad Dievas apšvies jai protą...
Juk jei vyksta diskusija, tai diskusija... Seimo nariai turės balsuoti dėl projekto, tačiau dauguma jų mažai supranta apie ką eina kalba. Ir, deja, viešose diskusijose, kuriose pasisako žinomi žmonės, galima rasti tokių perliukų... arba bent jau ryškiai tendencingų nuomonės formuluočių... Tai kodėl negali turinčios problemų poros pasakyti savo nuomonę, supažindinti su savo problema...? Gaunasi, kad Seimo nariams įtaką gali daryti tik visokie bažnyčios atstovai, prasikasę kelią į viešumą, tačiau nei patyrę to, ką kalba, nei išsilavinę tuo požiūriu, nei gali bent įsivaizduoti, kad asmeniškai patiria tą problemą.
O tai, kad priklausymas asociacijai čia kažkokia problema, tai iš viso absurdas (beje, aš jai nepriklausau). Įstatymą priėmus, manau nevaisingumo problemos sprendimas IVF būdu Lietuvoje būtų tiesiog nebeegzistuojantis... Tai galėjo nebekurt ten arabų ir tiesiog uždrausti. Sutinku, kad nukentės vaisingumo klinikos, bet o ką daryti problemų turinčioms poroms?
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 04 12, 14:12)

Palaikau ideja,kad reikia oficialaus laisko-atsakymo i D.Mikutienes smeizta,kuri issiusti visiems seimo nariams. Saunuole Rita 4u.gif

Manyčiau, reikėtų ne tik atviro laiško Seimo nariams, bet vėlgi į spaudą... g.gif

QUOTE(Svirple @ 2011 04 12, 14:19)

O tai, kad priklausymas asociacijai čia kažkokia problema, tai iš viso absurdas (beje, aš jai nepriklausau).

Aš irgi nesu asociacijos narė, esu čia, kaip jau minėjau, iš principo. ( supraskit - vaisingumo klinikų neremiu (tie, kurie skaitot paslapčia)).
Atsakyti
QUOTE(Svirple @ 2011 04 12, 13:19)
Sutinku, kad nukentės vaisingumo klinikos, bet o ką daryti problemų turinčioms poroms?

Vaziuos gydytis kitur,ka darys.Ka jau ir taip nemaza dalis daro.Ir geriau ir pigiau,ir niekas nepagristai nekaltina.Padeda ir nuosirdziai dziaugiasi.

Pasiskaicius apie tokius seimo nariu poziurius as tikrai IVF Lietuvoj nebedarysiu,geriau pinigus kitiems sumokesiu.Ir is vis-gerai reikia pagalvot ar verta i tokia valstybe grizti.Gales D.Mikutiene dziaugtis "puikiu" istatymu ir dar padidejusia emigracija.Saunuole.Kitos salys ne tik tokiu briedu nepriima,bet ir finansuoja net po kelis ivf idant padetu.Isvaziuos ir like.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 12 balandžio 2011 - 14:51
Esu naujoke siame forume. Laisko seimo nariams nesiunciau,nes tiesiog dar tik pradejau kelia link IVF, tad nelabai turiu ka papasakot. Taciau palaikau merginas, kurios tokiu budu siekia padet sau ir kitiems. Aciu joms uz drasa thumbup.gif
O del p. Mikutienes ir kitu, kurie nesupranta musu, viskas paprasta ir aisku. Kaip sakoma "sotus alkano neuzjaucia". verysad.gif Niekada musu nesupras, kol patys to nepatyre. Siaip ir nelinkiu, kad patirtu...
O kai paskaiciau komentarus (Delfio straipsnis), tai norejosi staugt nesavu balsu. Vis tik kokie zmones yra ziaurus. Paskaicius ju mintis atrodo, kad jie yra dvasios tobulybes, o mes kurios, negalime susilaukti mazyliu, esame dvasios ubagai. Kokia teise jie turi taip mus zeminti, kai musu net nepazista.
Gaila, kad kurie zmones galvoja, kad mes norime savo problemas isspresti ju pinigu saskaita. As pati tik noriu, kad mane suprastu ir leistu paciai pasirinkti, o jau pinigu susirasim patys.
Gal cia ne i tema parasiau. Tiesiog norejau issilieti ir padekot toms, kurios nebijo ir organizuoja tokias akcijas. Sekmes jums smile.gif
Atsakyti
As is vis nesuprantu LT valdininku poziurio-visoms europinems valstybems aisku kad reik padet nevaisingoms poroms-na o lietuviai kaip visad isradineja dvirati.
Belgijoje gali tureti neribotai iui ir 6 ivf iki 43m amziaus, islaidu didziaja dali dengia valstybe.
Atsakyti
Ponia Mikutiene,tikriausiai jus vaikuciu turite?Uzsimerkit ir pabandykit isivaizduoti savo gyvenima be ju,paciai sau atsakykit klausimus-kuo,su kuo,kur,kaip ir kokia sveikata jus gyventumet?Gal tada bent kazkiek suprasit problemos rimtuma.
Atsakyti
P. Mikutienė į viską žiūri per savo politinę prizmę. Jeigu žmogus nesupranta, kad noras turėti vaikų yra prigimtinis, tai čia jau labai rimta problema.. reikia visas problemas kuo skubiau kelti į viešumą. Įdomu ką europarlamentarai mano apie tokius sveikatai kenksmingus draudimus?
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2011 04 12, 15:10)
P. Mikutienė į viską žiūri per savo politinę prizmę. Jeigu žmogus nesupranta, kad noras turėti vaikų yra prigimtinis, tai čia jau labai rimta problema.. reikia visas problemas kuo skubiau kelti į viešumą. Įdomu ką europarlamentarai mano apie tokius sveikatai kenksmingus draudimus?

Rimtai,gal yra kokios aukstesnes institucijos kur butu galima kreiptis?Nemanau,kad toks absurdas butu kitur toleruojamas.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 12, 18:15)
Rimtai,gal yra kokios aukstesnes institucijos kur butu galima kreiptis?Nemanau,kad toks absurdas butu kitur toleruojamas.

Nežinau dar ką mano, bet jei atsiras sveikatai žalingi politiniai reguliavimai tai sužinosiu. Aš už savo ir savo būsimų vaikų sveikatą esu pasiruošusi eiti iki galo. Abortai, matai, toleruojami, o dirbtinis apvaisinimas didžiausia nuodėmė.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 12, 12:35)
TIEMS KURIE SKAITO PASLAPČIA:

Esu Rita Baltaduonytė - Leonienė, šios akcijos pagrindinė organizatorė. Pirma pradėjau rašyti laiškus visiems Seimo nariams norėdama atkreiptį dėmesį į nevaisingų šeimų prašymus, vadovaudamasi savo sąžine ir suvokimu, visų procedūrų kurias teko praeiti kelyje, siekiant susilaukti savo vaikų.
Kol kas mano "sąskaitoje" yra 4 IVF procedūros, kurių rezultatas yra 2 metų sūnus.

teisingai, kodel musu seimas, ir taip einancias kryziaus kelius, aukojancius viska, kad tik pagaliau susilaukti mazyliu, taip trypia???? nei vieno zodzio nepamelavau, parasiau visiska 100 proc tiesa Seimo nariams. ir vis delto asmenys, kurie turetu ginti Lietuvos pilieciu interesus, kaip tik eina pries. tiesiog juokinga, jei nebutu ziauriai graudu, ypac Mikutienei, kuri yra dar moteris verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Irėnė @ 2011 04 12, 13:56)
klausykit, ar viskas gerai su p.Mikutiene g.gif
as nesuprantu kaip moteris negali suprasti moteru g.gif
as tik tyliai kartais pagalvoju, kas butu jei ji pati ar jai artimi zmones negaletu susilaukti vaiku.......
nu baisu, turi savo keistai idomia nuomone, ja stumia ir nepagristai kaltina SM mamas g.gif

va, pritariu tikrai tikrai. kaip moteris gali nesuprasti moteru?? kad kiekviena NORI buti mama...
Atsakyti