Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

biggrin.gif labai taikliai pasakyta

QUOTE(Edita ES @ 2011 04 08, 12:17)
... parašiau, kad jis neapsimestų negimusiųjų gelbėtoju, nes yra gyvųjų budelis. Tikriausiai jau man neberašys smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Edita ES @ 2011 04 08, 13:17)
Reikia paskyti, kad Dagys vienintelis, kuris leidosi į diskusijas, kai kiti seimo nariai praignoravo... Už tai jam +. O, kad jis beviltiškai užsispyręs, tai jau aišku. Mane priveikė, tai aš jam parašiau, kad jis neapsimestų negimusiųjų gelbėtoju, nes yra gyvųjų budelis. Tikriausiai jau man neberašys smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif Gerai parasei drinks_cheers.gif Idomu ar atrasys... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita ES @ 2011 04 08, 11:17)
Mane priveikė, tai aš jam parašiau, kad jis neapsimestų negimusiųjų gelbėtoju, nes yra gyvųjų budelis. Tikriausiai jau man neberašys smile.gif

saunuole!! thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif
Gerai būtų Dagiui persiųsti Nakvišos info apie "parfumerijos" pramonę... bet mūsų diskusija jau per toli nuo "parfumerijos"... Gal kas jau persiuntė?
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2011 04 08, 13:03)
nu tikrai stuobrys  doh.gif  kaip tai kur? jeigu nepavyks procedura - nepanaudoti pirmu ciklu embrionai perkeliami vel  ir tikimasi pastoti. Tokiu atveju nebereikia nei arkliskos dozes stimuliuojanciu, nei narkozes. Na o jeigu pavyksta pastoti is pirmo karto - jie panaudojami norint susilaukti antro, trecio vaikelio - ir vel nereikia arkliskos hormonu dozes stimuliacijai ir narkozes.

Tai rasiau jam jau sia minti, bet nenori isgirsti nors tu ka... doh.gif
Kai susiduriau su sia nevaisingumo problema tai tikrai negaleciau palikti, sunaikinti ar kazkam atiduoti ne vieno embrionuko, visus pasiimciau... Juk neprisaldo simtu, kad neisgaletum tiek vaiku prigimdyti mirksiukas.gif
Pirmame laiske kai rasiau jam visa savosios patirties istorija, uzdaviau klausima-kaip imanoma nuspeti-kiek kiausialasciu gausis (nes per 1ivf is 7folikulu isgavo tik 1kiausialaste. Per 2ivf is 6-5), tai kaip nuspes-ar gausis nors 1kiausialaste, jau nekalbant -ar ji apsivaisins ir tt doh.gif
Siaip stengiuosi gerbti kiekvieno zmogaus nuomone kokia ji bebutu, bet stebina toks nesupratimas ir net nebandymas suprasti, isiklausyti... doh.gif
Atsakyti
Aš irgi panašiai rašiau... nu negirdi jis. Varo savo ir viskas. Be to, labai panašu, kad visoms rašo tuos pačius atsakymus... Matyt jo aplinkoje nėra mūsų problemos, arba jo giminaičiai turi tiek pinigų, kad nesuka galvos ir susimoka už paslaugas ir vaistus be dejavimo. Tikriausiai tame ir bėda, kad seimo narių algos daug didesnės už vidutines, o sotus alkano niekada neužjaus.
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2011 04 08, 11:24)
biggrin.gif  labai taikliai pasakyta

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Bobiška pastaba - jei jau jis toks super duper jautrus krikščionis, kaži, kaip laikosi VISŲ bažnyčios priesakų? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 04 08, 11:57)
Avilte, as jam dar taip parasyciau:
Tie uzsaldyti embriunukai nera "kiti vaikai". Jie tik potencialus vaikai, kurie arba naturaliu atrankos budu, pateke i gimda, ima vystytis, arba ne. Abortai - cia jau moters viduje esanciu kudikeliu zudymas - uzdrauskite tai.
Jums keista del to, kad ne jus vaiku, savo vaiku, neturite.

O gi gavau atsakyma i meiles vaisiaus pasufleruota minti doh.gif

"Aišku man kaip gamtos mokslų daktarui Jūs išdėstėte Nobelio premijos vertą (visiškai naują) požiūrį į tai kada atsiranda gyvybė. Vargšai mokslininkai užsiimamtys klonavimu bus giliai nustebę..."

Edita ES, tau atrase i tavo minti apie budeli? thumbup.gif
Atsakyti
nu merginos, jūs šauniai atsakinėjat ir argumentuojat thumbup.gif as jaučiu jau būčiau seniai užsigrūzinus nuo tokių jo replikų doh.gif matyt todėl ir negavau iš jo atsakymo biggrin.gif
ir tarp kitko- labai smagu, kad taip kolektyviai visos dalinatės mintimis ir argumentuotai reiškiate nuomonę 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2011 04 08, 15:15)
O gi gavau atsakyma i meiles vaisiaus pasufleruota minti  doh.gif

"Aišku man kaip gamtos mokslų daktarui Jūs išdėstėte Nobelio premijos vertą (visiškai naują) požiūrį į tai kada atsiranda gyvybė. Vargšai mokslininkai užsiimamtys klonavimu bus giliai nustebę..."

Edita ES, tau atrase i tavo minti apie budeli?  thumbup.gif

Atsirado mat mokslų daktaras doh.gif Tai davai nekuriam naujų gyvybių, negimdom, o kam - gi visviena numirs galų gale doh.gif
Atsakyti
Jooo, atrašė, kad "pritrūkus argumentų pradėjau klijuoti etiketes" Ką darysi, nu dar kartą aš jam sutrumpintai surašiau argumentus...
Atsakyti
"gerbiamam" Dagiui reiketu dar karta pasikartoti gamtos mokslus, nes jau protelis visai suskystejo doh.gif nesivelkit su juo i kalbas, jam per daug demesio ir taip ir jis ten posedziu metu smaginasi uzuot skaites rimta literatura apie Nobelio premija apdovanotus medicinos pasiekimus doh.gif

Atsakyti