Įkraunama...
Įkraunama...

DAROM 2011+

QUOTE(Zuzyy @ 2011 04 05, 14:10)
kokius atsakymus raso kanceliarija? ir kiti? gal turite kokiu ziniu kas?

priimamasis raso, kad perdave mano laiska seimo posedziu sekretoriatui, kad jie savo ruoztu perduotu komitetams 4u.gif
Atsakyti
gerai, gaus dar karta pakartotinai - gal pagaliau pagalvos, kad reikia liberalizuoti drinks_cheers.gif

QUOTE(Atiloja @ 2011 04 05, 14:26)
priimamasis raso, kad perdave mano laiska seimo posedziu sekretoriatui, kad jie savo ruoztu perduotu komitetams  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 04 05, 12:45)
as taip pat apie TV pagalvojau, manau Grineviciutes laida bent jau demesi atkreiptu  ax.gif

NE! JOKIU BŪDU!
Tiek "Srovės" nusivažiavo, tiek Rūtos laidos...
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2011 04 05, 14:30)
gerai, gaus dar karta pakartotinai - gal pagaliau pagalvos, kad reikia liberalizuoti  drinks_cheers.gif

D suteik jiems proto...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2011 04 05, 13:33)
NE! JOKIU BŪDU!
Tiek "Srovės" nusivažiavo, tiek Rūtos laidos...

drinks_cheers.gif Parodija ten, o ne pokalbių laida, svarbu ką nors apkaltinti, žėk dar patys kalti liksim biggrin.gif Geriau kokią rimtesnę laidą
Atsakyti
ai, kad zinokit tos pokalbiu laidos tai jokios naudos neduoda..kiek buvo anksciau daryta..niekam ten neidomu. Dziugu kad pagaliau zinios ir rimtos laidos susidomejusios seka sita tema - daug geriau, nei tralialiuskos.

Tik visada turim galvos skausma, kad seimos nenori kalbet... tad ir jus pagalvokit, ar siulydami viesai dalyvauti laidose sutiksit ateit ir pakalbet? smile.gif
jeigu ne - geriau tada apseikim be laidu, nes ana puse tai tikrai bobuciu prisikviecia burbanciu
Atsakyti
http://maga.lt/28362

Nieko neprimena? g.gif
Tada irgi "nugęso" viskas. Skirtumas buvo tik, kad teikė A. Kašėta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 04 05, 13:10)
jo, ta pati kaip Rositai  4u.gif Daugiau nei vieno atsakymo smile.gif
pasiieskok siuksliadezej, as irgi ji ten radau smile.gif pries tai isdeletinusi buvau  4u.gif

Atijola, jauciuos kaip visiska blondine blush2.gif , bet nerandu gmail'e siuksliadezes... pasakyk ka kur pas tave yra blush2.gif Bus aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2011 04 05, 15:43)
Atijola, jauciuos kaip visiska blondine  blush2.gif , bet nerandu gmail'e siuksliadezes... pasakyk ka kur pas tave yra blush2.gif  Bus aciu  4u.gif

Aš ne Atiloja, bet pabandysiu paaiškint smile.gif Šone, po Gautieji, išsiųstieji, šlamštas ir t.t yra žodelis Daugiau ir trikampiukas žemyn šalia jo, jį paspaudus dar išlenda sąrašiukas ir ten jau yra šiukšliadėžė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2011 04 05, 15:53)
Aš ne Atiloja, bet pabandysiu paaiškint  smile.gif Šone, po Gautieji, išsiųstieji, šlamštas ir t.t yra žodelis Daugiau ir trikampiukas žemyn šalia jo, jį paspaudus dar išlenda sąrašiukas ir ten jau yra šiukšliadėžė  4u.gif

drinks_cheers.gif aciu 4u.gif

Meiles vaisiau, ar pavyko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2011 04 05, 13:54)

Tik visada turim galvos skausma, kad seimos nenori kalbet... tad ir jus pagalvokit, ar siulydami viesai dalyvauti laidose sutiksit ateit ir pakalbet? smile.gif
jeigu ne - geriau tada apseikim be laidu, nes ana puse tai tikrai bobuciu prisikviecia burbanciu

Sutikčiau. (įtariu, anam gyvenime Tadas Blinda buvau) doh.gif lotuliukas.gif

Turiu idėją dėl metaforinio straipsnio į delfi, Nakviša, kai turėsiu juodraštį, įmesiu, gal tiks ir patiks. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 04 05, 10:22)
ar kuri gavot atsakyma is Seimo kanceliarijos Priėmimo skyriaus priim@lrs.lt ?
man prisege dokumenta, kuriame nurodo, jog visus jiems gautus laiskus jie perduoda seimo posėdžių sekretoriatui  g.gif

As gavau siandien biggrin.gif
Atsakyti