Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011 metai

QUOTE(Maniūtė @ 2011 04 01, 18:05)
ania  g.gif matyt ne ten ieškau, nes man rodo Antalijoj brangiau

su kola sunkiau biggrin.gif, teks apsiriboti vandeniu biggrin.gif

Dar butinai ziurekite, kad viesbutis butu kuo arciau oro uosto, nes jei 120 km. atskridus dar reikes vaziuoti, tai labai jau pavargsite.
Manau naujokams geriausias ir pigiausias variantas butu Kemeras ir jo apylinkes.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilta Vasara @ 2011 04 01, 20:42)
Sveikos, Alanijoj netrukus būsiu apsilankiusi jau 5-tą kartąsmile.gif
Nemažai ekskursijų dalyvavusi (plaukimas laivu išilgai Alanijos, be abejo,- hamamas, džipų safaris, raftingas, aplankyta Mira, Kekova, Pamukale, Aspendos).
Galiu pakomentuoti ir parekomenduoti, jei kyla abejonių smile.gif 
Beje, vėl išvažiuoju gegužės 3 d. Kas nors dar vykstate??
Šį kartą planuoju į Kiprą iš Alanijos. Sako, apie 3 val. kelio keltu, apie 100 Eur.

Labas,
mes vykstam geguzes 17 d. i Alanija. Turkijoje 3 k., bet Alanijoje - pirma. Vykstam su novaturu, bet tarp ju siulomu ekskursiju Kipro nematem. Butu idomu suzinoti daugiau:)
Noretume ir apzvalgine ekskursija po Alanija pasiimti, ir pasiplaukioti:) Gal geriau is vietiniu imti? Kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 01, 20:53)
Skelbkim Marmari pensininku ir jaunavedziu kurortu biggrin.gif Galvoju, kad nei i viena kategorija nepakliunu  g.gif  O i Icmelera noriu  rolleyes.gif

a tai Icmelera, tai čia tipo kurortas tusovniems? g.gif Norėčiau, bet deja.... teks man pas pensininkus biggrin.gif. Ir pagal savo ir pagal vaiko amžių

QUOTE(Danačka @ 2011 04 02, 10:22)
Dar butinai ziurekite, kad viesbutis butu kuo arciau oro uosto, nes jei 120 km. atskridus dar reikes vaziuoti, tai labai jau pavargsite.
Manau naujokams geriausias ir pigiausias variantas butu Kemeras ir jo apylinkes.
Sekmes 4u.gif

ačiū. O kiek tas atstumas normalu? nes va į Marmarį tai visus rašo 90 km
Atsakyti
nu blyn,ryte ziurineju tezu psl.ta pati kaina,dabar paziuriu,jau uzbrangine viesbuti,kuri lyg ir rinkausi

reik nulekt man iki novaturo,dar laukiu ka udrius pasiulys
Atsakyti
Sveiki,uztikau sia tema netycia Naujausiuose straipsniuose cool.gif vykstam ir mes i Turkija geguzes 15diena, Alanijon. Su mazyle. tik galvoju pasirinkom per tolima viesbuti 140km nuo oro uosto g.gif smile.gif tiek as,tiek MB vykstam pirma karta.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 04 02, 12:15)
Sveiki,uztikau sia tema netycia  Naujausiuose straipsniuose  cool.gif  vykstam ir mes i Turkija geguzes 15diena, Alanijon. Su mazyle. tik galvoju pasirinkom per tolima viesbuti 140km nuo oro uosto  g.gif  smile.gif  tiek as,tiek MB vykstam pirma karta.

Tai jau tikrai tolokai. Jei Lietuvoje 140 per 1,5 valalandos nuvaziuosi, tai ten gausis dvigubai ilgiau, nes pakeliui dar paleidineja kitus poilsiautojus. O juk ir atgal teks tiek pat vaziuoti. Zodziu tikrai nepavydziu schmoll.gif
[B]Maniutei[/B - na manau kaip 50, 60 km. tai bent jau as toliau neimciau. Visada pirmiausiai i tai atsizvelgiu. Pav. Belekas (bet brangus), Kemeras (daug normaliom kainom) ir kt., tikrai yra netoli, reikia nuo dusios padirbeti ir issirinksite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danačka: 02 balandžio 2011 - 16:37
QUOTE(*Mulate* @ 2011 04 02, 21:02)
lotuliukas.gif
o dar jei jaunosios grazuoles skustis zemiau kaklo lieps, isvis pravalas lotuliukas.gif

sorry ,joke cia  biggrin.gif

Na zinai, skustis gali ir senoji liepti biggrin.gif moterys juk tokios nepastovios, perskaitys kokiam gudriam zurnale ir amen likusiems vyriskumo procentams biggrin.gif

Gal kuri turite
http://www.pegasas.l...iu-vadovai/8376

be reikalo nenoriu lekti iki knygyno, jei joje nera to, ko man reikia blush2.gif
Atsakyti
sveiki keliauninkai 4u.gif
renkamės kelionę į Kretą arba Turkiją. Labiau linkstame į Turkijos pusę, kadangi daugiau komforto, kainos ir kokybės santykis geresnis. Galime anksčiausiai švykti rugsėjo 9 d, gal žinote kokie orai ten tokiu metu? kuriame kurorte karščiausia rudenį? g.gif gal galite ir viešbutį rekomenduoti 5ž, AI arba UAI? 4u.gif kadangi pirmą kartą vyktumėme ten, tai net nežinome kuris kurortas geriausias, kur daugiausiai galima pamatyti visko, gamta gražiausia ir paplūdimiai geriausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 01, 15:13)
Mano vyrenėlis ir viduriukas irgi panašaus amžiaus: 2005 07 ir 2008 03, o dar turime mažiausią 2010 08, tai tikrai labai reikia poilsio smile.gif

aš imsiu visus tris - mažiausiai bus 1,3mėn, bet be vaikų aš negaliu, nepailsėčiau.. skridom į Tenerifę, norėjau pailsėt, nes jau laukiausi mažosios, tai žiogelį 1,1mėn palikau namie.. daugiau palikt nenoriu. arba visi arba nei vieno. pernai važiavom Adrijos pakrante, viskas gerai ir labai gera kad visi vaikai kartu.
* tik kartais taip jau nutinka, kad niekada nesakyk niekada.... bet ši Turkija busim visi kartu
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 02, 20:55)
Na zinai, skustis gali ir senoji liepti  biggrin.gif  moterys juk tokios nepastovios, perskaitys kokiam gudriam zurnale ir amen likusiems vyriskumo procentams  biggrin.gif

Gal kuri turite
http://www.pegasas.l...iu-vadovai/8376

be reikalo nenoriu lekti iki knygyno, jei joje nera to, ko man reikia  blush2.gif

mes turėjom, mama pirko, kai pirmą kartą važiavo, bet paliko. gera knyga buvo....
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 04 02, 20:34)
aš imsiu visus tris  - mažiausiai bus 1,3mėn, bet be vaikų aš negaliu, nepailsėčiau.. skridom į Tenerifę, norėjau pailsėt, nes jau laukiausi mažosios, tai žiogelį 1,1mėn palikau namie.. daugiau palikt nenoriu. arba visi arba nei vieno. pernai važiavom Adrijos pakrante, viskas gerai ir labai gera kad visi vaikai kartu.
  * tik kartais taip jau nutinka, kad niekada nesakyk niekada.... bet ši Turkija busim visi kartu

biggrin.gif drinks_cheers.gif jei finansai leidzia,puiku......as zinau seimu,kurie ima viena vaika,o kita palieka.vaikai jaucia nuoskaudas sirdelese,nors gal to nerodo,nepasako.arba visi,arba nei vieno.mano dideli,tai pernai dviese vaziavom su vyru tik.nevisada dickiai nori jau kartu,savu marsrutu jie susireguliuoja
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2011 04 01, 17:17)
Sveiki,

Tai va, jei Jūs nieko prieš, pirmas klausimas:
Į ką atkreipt dėmesį renkantis viešbutį, kai planuojam kelionę su vaiku, kuriam bus 1,5 metų ? (Biudžetas mūsų skylėtas, tai norim kuo pigiau biggrin.gif)

man buvo svarbu: varlinykas, žaidimų aikštelė sausumoj, "žalia" teritorija. dėl lesalo mažiausiai nervinuosi, nes žiūrėjau 5* ir AL tai jau tikrai rasiu kuo pamaitint
ir dar, kad būtų arti oro uosto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilienė: 02 balandžio 2011 - 20:49